Middag: Fläskytterfilé med fetaost, aprikos och timjan

Fyllning:
1/4 pkt fetaost
några droppar olivolja
1/2 röd chili
2 torkade aprikoser
Färsk timjan, flingsalt
Skär ett snitt längst med i fläskfilén, nästan hela vägen igenom. Finhacka halva chilin. Gnid in filén i olivolja, lite salt och den finhackade chilin. Lägg i en plastpåse och låt filén få smak, ju längre desto mer smak.Finhacka under tiden resten av chilin och aprikoserna. Mosa fetaosten tillsammans med några droppar olivolja och blanda sedan i chilin och aprikoserna. Tillsätt några nypor flingsalt och torkad timjan efter smak. Blanda runt.Skrapa av chilibitarna från filén för att inte så allt för stark smak. Lägg sedan fyllningen i filén och "stäng" den med t ex. matlagningssnöre eller tandpetare (glöm inte ta bort vid servering!).Bryn filén i en het stekpanna så den får färg, lägg sedan i ungsfast form och tillaga i ugn på 175-200 grader tills köttets mitt nått 72 grader (ca 20-30 min).