Nyttig sorbet

Denna mango sorbetrecept är ett perfekt alternativ till efterrätt. Det är också perfekt en varm sommardag eller som ett mellanmål. 
 
Konsistensen är fräsch och konsistensen är krämig. Och det är världens enklaste att göra! 
 
Du behöver:
Frusen Mango
Banan 
Yoghurt
 
Jag måttar inte när jag gör detta men jag brukar ta en halv banan till 1 person och en hel till två. Mixa bananen(som gärna kan vara frusen) tillsammans med den frusna mangon. Det ska mixas slätt! Inga klumpar! Häll sedan i lite yoghurt för att få till den krämiga konsistensen. Häll i medans du mixar, lite i taget. Om du vill lyxa till det kan du använda en vaniljyoghurt, annars så är det naturell yoghurt som gäller. Serveras direkt!
 
 
Om man vill göra det roligare kan man toppa med tex kokos eller hallon.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback