Trött morgonmys med Atlas

Känns väldigt ofattbart att det redan är fredag! Nyss hade jag ju min lediga helg och nu är det bara två jobbdagar kvar innan det är helg igen. Knäppt! Har sovit skit inatt. Mycket tankar i huvudet. Tur att jagg börjar senare idag. Kommer antagligen vara sjukt trött. Ska snart stiga upp så jag hinner allt jag ska göra. Men först lite morgonmys med min fina Atlas.
Hoppas på en bra dag trots tröttheten!


Blandade känslor för dagens besked.

Det har varit mycket positivt och negativt under dagen. Det är blandade känslor. Fick besked på jobbet som var mycket positiva, som att jag kan gå hur långt som helst och att alla är nöjda med min roll som ställföreträdande chef. Men saken är den att mitt vikariat går ut 1 maj och den ordinarie ställföreträdande kommer tillbaka. Det betyder att mitt kontrakt går ut och jag går tillbaka till mina ordinarie 10 timmar i veckan. Jag har verkligen längtat efter lite ledighet och just 1 maj har varit mitt mål, för då har jag gjort mitt. Men idag kände jag mig oroad. Att leva på 10 timmars jobb i veckan är snålt när man har en lägenhet att betala m.m. Men som sagt, samtidigt behöver jag lite ledighet med tanke på detta 1,5 året som jag jobbat som ett as. Jag kommer kunna göra allt det som jag inte haft tid till, varva ner och landa i mig själv samt smälta allt som hänt. Men samtidigt vet jag inte hur det kommer kännas eller hur det kommer bli i framtiden. Sommaren kommer troligen bli full med jobb men innan och efter det har jag inte en aning. Jag antar attrahera inte kan göra så mycket utan bara  ta det som det är. Hoppas på det bästa och kanske njuta av den lediga tiden jag får och det jobb jag får. Får tänka på mitt nya motto, en dag i taget! Jag måste faktiskt tänka på mig själv och mitt mående med. För en gångs skull!



Lyxfrukost behöver inte vara onyttig!

Den här frukosten är för de dagar när man vill äta något extra gått. Och det är enkelt...!
 
Blanda kvarg, keso och hallon. Värm en bar med valfri smack några minuter i micron och skär den i bitar. Lägg ovanpå och njut!
 



Äggmuffins

Jag gjorde en ny upptäckt idag. Äggmuffins! Kanske världens enklaste och gott dessutom :) man kan fylla dem med vad man vill också. Detta är ett recept utan grädde för jag ville inte ha dem för feta.

 
10 ägg
75g smör
 
Det är bara att vispa ihop dessa två ingredienser. Sedan välja din fyllning. Jag hade knaperstekt bacon, riven ost och paprika. Detta recept räcker till 12 mindre muffins. Jag hällde upp smet i halva formarna först, la i det jag hade valt och fyllde upp med resten av smeten, upp till kanten. Gräddade 15 minuter i 175 grader.

 
Serverade med en sallad och en dressing.


Someday, i will make it!

Jag känner mig väldigt inspirerad just nu till träning och bra kost. Äntligen! Att spendera mycket tid på gymmet, testa nya recept, äta goda nyttiga frukostar, dra ner på godiset och bara låta våren komma sakta men säkert och få mig ännu mer taggad. Mitt mål är att komma i riktigt bra form tills 1 juni. Jag vill i alla fall känna att jag kan visa mig i bikini och vara nöjd och att jag kan ha på mig vilka kläder som helst och känna mig snygg och bekväm. Jag vill också kunna känna mig fräsch! Såhär kommer jag att lägga upp träning/kost månad för månad i stora drag:

Februari: I februari har jag haft lite av en "inför". Jag har skrivit in mig på gymmet, köpt nya träningskläder och planerat för kost. Har sökt tips, inspo och information överallt, bloggar som tidningar. Tränat på gymmet när jag känt för det och försöker äta så bra jag kan i veckorna men har jag vilja äta något onyttigt mitt i veckan har det inte varit i hela världen. Äter mycket vitaminer och har en riktig "äta vad jag vill dag" på lördag eller söndagen. Försöker träna upp mitt knä också så det är redo inför kommande månader! 


Mars: I mars kommer jag bli hårdare! Absolut inget godis mitt i veckan men jag kommer hålla mig till en godisdag på helgen! Försöka komma in i rutin med träning på gymmet. Både styrka och kondition! Även maten kommer jag vara noggrann med i veckorna. 


April: Dags att lägga i en ännu högre växel! Beställa hem proteinpulver, bra kost och inget fusk! Kanske också kommer hoppa godis under hela månaden eller bestämma vilka helger jag får unna sig det lilla extra. Extra fokus på mage/ben/rumpa på gymmet och även börja gå promenader. Maten är mer än viktig och jag kommer lägga upp det så jag äter ordentlig och nyttig mat! Kommer testa mycket nytt!


Maj: Sista månaden med fullt fokus! Hoppas att jag har kommit en bra bit på vägen i denna månad så jag inte behöver känna mig pressad eller stressad över det jag ska prestera. Köra på med gym, promenader och kost. Jag hoppas också att jag har kommit in i en bra rutin som jag kan fortsätta följa! Bara unna mig saker vid valda tillfällen. 



Mitt slutgiltiga mål är att vara nöjd över min kropp och jag kommer inte att jämföra mig med någon annan. Jag vill känna att jag har en fin kropp som jag jobbat för att få, som jag kan vara stolt över och vill visa upp. En kvinnlig kropp är helt enkelt mitt mål med formerna på rätt ställe. Jag vill inte ha någon muskulös kropp för det är inte jag.

Jag ser helt enkelt inget annat än att lyckas. Fokuset är 100% inställt på det! Jag har bestämt mig för att köpa en ny bikini då också om jag lyckas. Som en belöning till mig själv!





Den kvinnliga manskroppen....


Jag såg en bild på två tjejer på Facebook som såg väldigt noga ut och väldigt muskliga. Jag blev nyfiken och klickade in på den enas blogg. Min fråga är, hur kan man göra så med sin kropp!? Jag har tagit upp det förut men jag slutar aldrig undra så fort jag ser dessa män till tjejer! Jag lägger mig egentligen inte i deras val utan jag bara undrar. För vad de vill göra med sina kroppar är upp till dem. Jag förstår det nog bara inte. Denna trend som fullkomligt tagit över bland tjejer, att de ska bli stora och muskliga. Jag har många som jag känner på Facebook som också har fått för sig att de ska bygga muskler. Som sagt säger jag inte att det är fel utan det är upp till dem och att ha mål att sträva efter är bra. Om de lyckas så visst är jag impad för jag vet hur mycket jobb det är bakom. Saken är den att jag aldrig skulle vilja se ut så och jag tycker att det inte är snyggt heller!! Den kvinnliga kroppen är så fin som den är. Det finns inget snyggare än en slank, kurvig kvinnlig kropp! Den som jag en gång vill nå! 

Alla har vi olika mål och smack i livet. Sådana jag kanske nte förståe ibland. Hur kan man vilja se ut som en man? Jag tycker helt enkelt det är synd att tjejer förstör sina kroppar på detta sätt :( Tänk på hur jävla snygga de varit om de bara "stannat" i rätt tid med träningen. 


Problem hy!

Köpte nya hudvårdsprodukter i helgen. De jag hade var jag inte alls nöjd med! Så därför kollade jag runt lite och hittade några som jag ville testa. Grejen är den att jag har en jäkla problem hy som jag är väldigt trött på! Hörde på radion att man inte ska ha för fet kräm då utan något som återfuktar. Hittade en gel kräm från Loreal som jag trodde på. Köpte också en kräm som man rengör ansiktet med. Också i gel form.
Jag har använt den morgon och kväll nu sedan i söndags och jag märker redan att min hy är bättre! All accne har blrjat försvinna och jag blir inte alls lika fet i hyn efter en dag. Huden känns så mjuk och len hela dagen. Dessutom luktar den väldigt gått och går in i huden så himla fort! Nu ska jag vara noga med att rengöra och smörja morgon och kväll, varje dag och med spänning se resultat om ännu ett tag!


Lång dag!

Har äntligen lunch nu. Långdag på jobbet. Hatar att alltid ha den på tisdagar! Började bli yr och illamående igen på eftermiddagen. Så drygt! Fattar inte varför. Är tredje veckan nu. Vilar så mycket jag kan nu och hoppas på att piggna till de sista timmarna på jobbet. Ska till gymmet ikväll. Längtar varje gång. Så kul! Ska också hämta ett kul packet innan gymmet. 
Mina vårnaglar <3


Välförtjänt kvällsmys!

För en gångs skull har jag haft en bra måndag! Hyfsat bra dag på jobbet, jag har varit ganska pigg med tanke på solen som sken. Nu har jag gjort lite nytta i några timmar bl.a. Lagat en jävligt kryddig kycklingwok. Brinner lite i munnen. Så nu när jag är färdig med allt så kan jag ta det lugnt hela kvällen! Och så lägligt att min tidning kom idag....
Kvällen är räddad!

Måndagsångest!




Att helgen ska gå så nedrans fort! Den har i alla fall varit så mysig och bra! Har riktig ångest nu inför morgondagen. Nu ska jag sova och hoppas att jag vaknar utvilad imorgon. Utan illamående, yrsel och huvudvärk med, tack!

After....


Efter ett grymt bra träningspass så gjorde jag en milkshake och åt en apelsin! Nu blir det tv-spel resten av kvällen!

Ego

Vet ni vad jag ska göra idag? Jo, jag ska ägna mig åt mig själv! Ego, eller vad!? Men jag tror att jag kommer behöva det! Jag ska gå till gymmet och när jag kommer hem ska jag duscha, lägga ansiktsmask, färgbomb, kanske tända ett litet ljus, ligga på spikmatta, fixa naglarna och smörja in mig med trevliga krämer! Jag tror att jag behöver detta mer ön någonsin just nu för att få känna mig lite fräsch och redo för en ny vecka!



Storstädning inför våren.

Det var verkligen en skön dag igår! Visserligen städade vi i flera timmar men vilken känsla är väl bättre än när det är rent och snyggt hemma!? Efter städningen så kände man sig verkligen välförtjänt av thaimat och godis!!! Det blev faktiskt inte så mycket godis för min del ändå. Åt bara lite plockgodis av den gigantiska påse jag köpt hem. Duktigt, va?




Frukost en helg!

Låglönegrupp i sängen och åt en sen frukost. Solen skinner och jag njuter av att vara ledig! Snart ska jag börja storstäda. Fönstren ska putsas och toaletten ska göras helt ren. Jag har också köpt nya blommor som får bli den sista finishen!
Lyxfrukost med frallor och oboy.

Finally!

Äntligen, äntligen, äntligen är denna helvetesvecka över! Det är min lediga helg och jag kan slappna av och inte tänka på något som heter stress, ångest och tvång!

Jag kom hem för någon timme sedan. Har tillbringat kvällen hos mamma och pappa på landet, ätit tacos och tittat på fångarna på fortet, precis som när jag var liten. 

Nu är jag svintrött och har magknip som heter duga! Imorgon får jag sova så länge jag vill!!! Jag ska också städa hela lägenheten ordentligt och sedan kränga så mycket godis jag bara kan! Bra plan!

Godnatt <3

Todays!




Topp-KappAhl, tights-Gina tricot, underkjol-H&M, örhängen-Glitter.


Lite kärlek, tack!

Jag hade sådan ångest igår. Nu när jag gått runt ich haft ont i huvudet och känt mig yr och illamående så var det så många känslor som kom upp. Det var flera månader sedan jag kände den paniken och ångesten nu. Känslan av rädsla och hjälplöshet. Fy fan! Jag lovade att aldrig tillåta mig känna så igen men det bara kom efter en jobbig dag igår.

Idag mår jag sådär. Jag är fortfarande yr och illamående. Dessutom känner jag stress och det där otäcka tryckandet på bröstet. Rädsla för att bli sjuk, rädsla för att hamna där igen. En massa oro helt enkelt. Men jag lämpar verkligen för att inte ramla över kanten. 

Det är ju en riktig långdag för mig på jobbet idag. Är så trött i kroppen och yr. Behöver mycket kärlek känner jag. En stor kram eller få träffa min hund. Jag ska fan bita ihop nu sista timmarna. Jag ska inte låta något trycka ner mig. Fan heller! Jag måste skärpa mig och lugna ner mig, sluta stressa upp mig. Punkt!



Skitdag!

Måndagar brukar ju sällan vara mina dagar. Inte idag heller! Huvudvärken och det snurrande kom tillbaka idag igen. Har känts okej i några dagar och jag har kunnat hålla det borta med värktabletter men idag hjälpte tabletter inte. Usch, vad det är läskigt när det trycker på huvudet och allt bara snurrar! Dessutom blir jag så illamående. Det känns som att jag skulle kunna lägga mig och sova redan nu men det tänker jag inte göra. Ska försöka lugna ner mig med en kopp tee och försöka att glömma det jävligt långa jobbdagen som väntar imorgon. Hoppas så att jag mår bättre! Blir alltid så nojig när jag mår dåligt. Tror det värsta, som att jag ska svimma, spy eller få en hjärnblödning. Kan ju säga att jag inte mår bättre av att stressa upp mig så!
Atlas och jag ska mysa i soffan nu fram till läggdags. Sova!!!!

Nyttig sorbet

Denna mango sorbetrecept är ett perfekt alternativ till efterrätt. Det är också perfekt en varm sommardag eller som ett mellanmål. 
 
Konsistensen är fräsch och konsistensen är krämig. Och det är världens enklaste att göra! 
 
Du behöver:
Frusen Mango
Banan 
Yoghurt
 
Jag måttar inte när jag gör detta men jag brukar ta en halv banan till 1 person och en hel till två. Mixa bananen(som gärna kan vara frusen) tillsammans med den frusna mangon. Det ska mixas slätt! Inga klumpar! Häll sedan i lite yoghurt för att få till den krämiga konsistensen. Häll i medans du mixar, lite i taget. Om du vill lyxa till det kan du använda en vaniljyoghurt, annars så är det naturell yoghurt som gäller. Serveras direkt!
 
 
Om man vill göra det roligare kan man toppa med tex kokos eller hallon.

Vill verkligen vinna!

Jag älskar verkligen skor! Så när jag såg att Nelly hade en skoltävling där man kan vinna skor för ett år( ett par varje månad) så ville jag verkligen göra mitt bidrag värdigt att slåss mot de andra tusen som är med i tävlingen. 


Så imorse lät jag min kreativa sida komma fram. Det var så kul och jag är så nöjd!
Nu är det bara att hålla tummarna att jag är en av de 10 men chansen är så liten....



Fuskare!

Visst älskar jag lördagar för att jag får trycka i mig vad jag vill! Men det slutar alltid med ångest! Det har varit en bra dag och en mysig kväll med både jobb, mys, film, tacos och massa godis och visst borde jag bara njuta av den stunden. Men jag får alltid ångest!!! Jag har fuskat lite hit och dit mitt i veckorna när det gäller godis och då blir jag sur på mig själv, tycker inte jag förtjänar det när väl helgen kommer men det kommer jag inte på förens jag tryckt i mig allt. Jag vill ju så gärna komma i bästa form inför sommaren och tiden går ju så fort. Jag är livrädd att inte klara det! Jag förstår nog inte varför jag inte skulle göra det. Älskar ju detta med nyttigheter och att ständigt hitta nya hälsosamma recept. 

Nu måste jag verkligen skärpa mig!! På riktigt! Träning och bra kost i veckorna! Här ska inte en godisbit ner mer när det inte är tillåtet! 


Laddar för jobb

En god lördagsfrukost har jag fått i mig och nu laddar jag för jobb. Har kontoret på morgonen innan affären öppnar. Måtte dagen gå lika fort som igår. Hann ju inte blinka förens det hade gått en timme! Det blir mys med start när jag kommer hem. Ska äta massa choklad idag, bara för att jag får!!!





Kvällsmys <3

Myspys kväll med min kära som ön så länge inte gjort annat än att sms:a och prata i telefon sen jag kom hem. Haha! Jag lagade i alla fall en middag bestående av sparris, champinjoner, halloumi, soltorkade tomater och lite pinjenötter. Vi ville köra på ett nyttigare alternativ eftersom vi har vår " äta gott dag" imorgon. Så det blir även en nyttigare variant till efterrätt i form av mangosorbet. Lägger upp recept och bilder sen. 

Resten av kvällen så blir det film innan det är dags för mig att gå och sova för att ladda för jobb imorgon.
Vi skulle inte ge varann något hade vi kommit överens om men jag kunde inte låta bli att köpa denna söta choklad ask till Sannie! Så gullig med chokladhjärtan i mitten och gelé hjärtan runt. Kanske kan jag också kan sno en bit eller två ;)

Alla <3 dag

Denna dagen känns helt klart bättre än gårdagen! Är fortfarande lite yr men det går att leva med! Heldag på jobbet och det är full fart då alla verkar vilja köpa alla hjärtans dag presenter. Jag tycker verkligen alla hjärtans dag är en mysig dag. Därför känner jag mig ganska glad :) Det är ju bara 3 timmar tills jag får åka hem till min älskling. Har köpt en liten choklad ask till honom och vi ska äta middag ikväll och ha myskväll. Det känns som en härlig fredag helt enkelt!
Har mina nya ringar på mig idag. Så himla snygga!!!!


New in!


Ringar i kopparfärg, 49,50 kr H&M.


Tight klänning med mycket stretch, 50 kr H&M.

Belöning :)

När man städat helalägenheyen får man unna sig lite nötter till mellanmål!



At the gym!

Igår tränade jag sent! När jag är ledig ska jag göra det då det är så lite folk och så skönt att träna då. Körde slut på mig själv och idag gör mitt knä lite extra ont igen så jag skulle nog tagit det lugnare!
Enda tjejen på hela gymmet!

Gjorde min "proteindrink" efter gymmet. Så god!


Update!

Redan onsdag! Är glad att dagarna denna månaden går fort. Så tråkig! Vill ha vår! Har bara jobbat denna veckan och så skrev jag in mig på gymmet i måndags med. Så grymt skönt att vara tillbaka! Kändes som att jag flög fram när jag gick hem därifrån. Var så peppad och taggad! Ska snart iväg dit och träna. Har typ längtar hela dagen. Imorgon är jag ledig så jag kan träna lite senare. Skönt med mindre folk. 
Imorgon ska jag kolla på nya träningsskor.

Glam & slam!

Var så mega trött när klockan ringde imorse!! Ångest!! Men dagen gick ändå bra. Blev dock väldigt yr när jag vände mig om för snabbt på jobbet. Kändes dom jag skulle svimma! Det sitter fortfarande i och det är jätte knäppt!? Aja, sitter i alla fall och väntar på att min sambo ska laga färdigt maten. Riktig mat! Har bara ätit och druckit skräp under hela helgen känns det som. Sen ska vi till gymmet och jag ska skriva in mig :D

Vårigt lack och ny t-shirt från Kappahl.

Börja gymma igen?

Har ju velat i evigheter om detta att skriva in mig på gym. Det finns många både för- och nackdelar tycker jag som kört hemmaträning ett bra tag! Men jag har vägt upp och jag saknar verkligen smidigheten med alla maskiner och så tror jag ha 100 gånger bättre motivation. När man tränar hemma blir det inget måste liksom. Men när man betalar pengar så känner man mer att man måste. Jag är också grymt sugen på att börja träna nu, på riktigt! Kunna åka dit direkt efter jobbet är perfekt! Då kan jag bara ta ett mellanmål i bilen. Bra kost på det så tror jag att jag kommer må toppen!
Vi har precis fått ett nyöppnat jättefint gym här i stan. Vi får dock se vilket det blir!

Grinigare finns inte...!

Vill gråta, är arg, varm, kall, är konstig i magen och orkar inte med någon människa i hela världen. Ni vet säkert vad jag pratar om, vi alla tjejer känner nog något av detta en gång i månaden...

Visst, jag hade en bra kväll igår men idag känns allt skit! Har inte sovit så mycket inatt och är bara grinig och har ångest. Gaaah, jag hatar dessa dagar. Mår verkligen sämst! Ska inte göra ett handtag mer idag utan bara titta på film och trycka i mig choklad även fast magen är blä. 
Tur att dessa godingar ligger i frysen sedan förra helgen. Extra goda varma!!!

Ändrade planer för kvällen

Kvällens planer var egentligen melodifestivalen och soffhäng med en påse godis men man kan säga att planerna blev ändrade. Istället så blev det öl, vänner, tacos, studentfest, armbrytning och pubhäng. Kände mig inte riktigt hemma bland alla dessa studenter men det var trevligt ändå. Dags att äntligen lägga sig i sängen. Imorgon väntar en dags ledighet <3





News!

En ny tröja och en t-shirt köpte jag idag. Är supernöjd! Ska ha på mig den fluffiga tröjan imorgon :) Båda är från KappAhl.
Kommer visa bättre bilder i helgen på båda :)

Sämre igen :(

Har verkligen inte mått bra av förkylningen idag. Var som att vara tillbaka till ruta 1 igen med ont i kroppen, rinnande näsa och för att inte tala om halsen som gör att jag inte kan sova. Har levt på te och halstabletter idag. Tog en lång och välbehövlig dusch efter jobbet. Tände mitt lilla doftljus i badrummet, lyssnade på musik och smörjde in mig med härlig bodybutter. Egentid när den gör som bäst!




Nyttigare variant av chokladmilkshake....

Jag är extremt godis sugen under dessa månaderna när det är kallt, mörkt och tråkigt. Och jag vill ju hålla mig till en godisdag i veckan. Men det har jag hittills inte lyckats med. Så igår när jag var såå dödligt choklad sugen men vägrade att äta choklad så tog jag det jag hade hemma och gjorde en nyttigare variant av chokladmilkshake. Såå gott blev det och jag var så himla nöjd efteråt! 
 
Nu hade jag ju kanske inte det jag önskade hemma som tex kvarg men det gick ändå. Har heller aldrig några mått på när jag gör smoothie/milkshake då jag smakar mig fram.
 

Det jag hade i denna nyttiga chokladmilkshake:
(Detta är till en väldigt stor milkshake)
* 1 banan ( frys in innan)
* Mjölk
* Honung
* Kakao
* Vaniljpulver
 
Mixa allt, smaka, mixa igen, kanske lite kakao till, mixa smaka. Ja, ni fattar hur jag gör! Sedan hade jag massa is! Blev väldigt god!
 
 
Nästa gång ska jag testa med kvarg och kanske lite hallon också :)

Frusen :s

Har haft en ganska mysig ledig dag ändå. Hängde på biblioteket och fick med mig massa roliga tidningar och en bok som inspirerar mig till träning. Tog lite te medansvar jag satt och läste. Mamma och pappa kom på spontan besök så jag bjöd dem på mina muffinsar! Efter att de åkt så beställde jag och Sannie hem sallad och myste till Paradise hotel(final ikväll :O). Har varit väldigt seg hela dagen och känner att förkylningen är lite jobbig. Fryser som tusan och har ont i halsen så jag ska väl läsa en tidning och försöka få upp värmen.



Små shopping!



Små handlade lite igår. Hårprodukter och ett doftljus som luktar äpple. 

Simpel as that!





Alltid när jag vill gå klädd enkelt och snyggt så kör jag på jeans och t-shirt! Dessa jeans är från BikBok. De är mina favisar. Sköna och snygga! Fixade också naglarna idag med nail wraps! Så detta kör jag på idag. No make up och ett par boots till. 

BikBok har de snyggaste kläderna inför våren/sommaren.







Jag som skulle spara pengar denna månaden men BikBok har ju verkligen så snygga kläder man bara vill ha! <3

Femtio nyanser...

Läsa ut sista sidorna ur andra boken nu. Imorgon är jag ledig <3



Hemma fest när den är som bäst!

Bilder från förra festen. Tokiga är de allihopa ;)





De bästa av de bästa förutsättningar



Jag vet inte vem jag ska  tacka men inte är det mej själv i alla fall när jag idag tog dessa bilder och insåg att jag knappt tränat på ett halvår och ätit ganska mycket dålig mat. Jag har verkligen de bästa förutsättningarna för att få en snygg mage till sommaren om jag startar nu. Jag är liksom ganska nöjd som min kropp är nu men det kan bli bättre!

Here i come 2014!

Sjukling!

Fortfarande snorig och orkeslös. Är ju hemma från jobbet som sagt och det känns skönt att få vila. Känner mig väldigt ofräsch idag eftersom jag vandrat runt i trosor och samma t-shirt hela helgen. Håret är flåtigt och jag är likblek i ansiktet. Därför så la jag på en mask och ska sedan ta en lång dusch, smörja in hela kroppen så kommer jag förhoppningsvis känna mig mycket piggare sen! 

Har aldrig känt mig snyggare ;) Bjuder på den! Haha! 

Sysselsätter mig

Är fortfarande ganska däckad av förkylningen. Orkar inte göra särskilt mycket. Ska vara hemma från jobbet också imorgon vilket aldrig känns bra men är man sjuk så är man! Jag har bara tittat på film och legat under täcket de senaste timmarna. Nu dricker jag te och tittar på när sambon spelar tv-spel. Lite mysigt ändå <3



Skodrömmen som blev sann


Såå länge som jag velat ha dessa skor! Nu äntligen är de mina och jag är övertygad om att jag kommer använda dem massor i vår. De är ju så sköna med.

Vitaminkick till frukost.




För att inspirera mig själv...

Nu är jag trött på min slarvighet när det gäller både träning och mat. Jag måste ta tag i det nu om jag ska hinna komma i den bästa formen inför sommaren. Jag vill må bättre och så vill jag få ordning på mitt knä som börjat göra ont igen. Det var ju ett år sedan jag skadade det så det är lite konstigt att det börjat göra ont nu. 
Från och med idag ska jag äta nyttigt och minska måltiderna. Träningen får dock vänta då jag fortfarande är sjuk. Kanske ska jag skriva in mig på gymmet med...



Brownie muffins med lager av oreos och kola

Trotsar att jag är sjuk och bakar som jag bestämt att göra idag. Ville ju såå gärna testa dessa brownies muffins med lager av kola och oreos. Blev himla bra :)
 
Recept:
 

Brownieöverdrag:

2 ägg
3 dl socker
1 1/2 dl mjöl
4 msk kakao
1 krm salt
1 dl flytande margarin
1/2 tsk bakpulver

Fyllning i kakan:

1 burk karamelliserad mjölk
Minst 2 packet oreos 

Gör så här.

Vispa ihop ägg och socker pösigt. Vänd ner siktat mjöl, kakao, salt, bakpulver och rör ner det i äggvispet. Blanda också i margarinet och rör till en jämn smet. Ställ 20 muffinsformar och fyll varje med oreokex, ett lager kola, ett till oreokex och en klick kola till på toppen. Häll sedan över browniesmet som täcker hela kakan! Se till att det kommer ner i kanterna. Peta ner med en sked eller banka plåten försiktigt mot en bänk några gånger så smeten rinner ner. Grädda i 225 grader varm ugn i cirka 10-12 minuter. 

 




Stiliga salt och peppar kar.

Igår fyndade jag ett par väldigt stilrena salt och peppar kar. Grym design och jag bara älskar dem!



Sjukling :(

Vaknade upp och mådde ännu sämre än igår. Igenkorkad näsa, ond hals och ömma kropp. Glass och te hela dagen!