False lash wings


Insåg imorse att jag måste köpa ny mascara. Fick inte ut mycket av min manga mascara. Den har varit en favorit men den har blivit sämre och sämre sen jag köpte den första gången och gav inga långa fransar alls nu efter att köpt den några gånger i rad. Så jag köpte en annan sort denna gången. "False lash wings" såg lovande ut och efter att läst på den på nätet och sätt bilder på ett par megalånga ögonfransar så har jag väldigt höga förväntningar!! Men vi får se om den kan få någon volym på mina nedåt pekande fransar. 

Visar resultat senare i veckan!

Sånt som kroppen tycker om



Att gå till Apoteket är helst något jag undviker nu för tiden. Jag går hellre till hälsokostbutikerna. Jag köpte på mig en big size mivi total kvinna då jag testade en liten flaska och har haft den tills några veckor tillbaka då den tog slut. Jag drog på att köpa en ny och då blev jag sjuk och mådde piss. Nu har jag köpt en ny och det ska verkligen bli skönt att få i sig vitaminerna igen. Borde alla!

Min mage har också varit i allmänt obalans i två veckor nu så jag fick hjälp i butiken med vad jag skulle välja. Blev en sort som heter Probiotika. Goda bakterier i som ska ställa tillbaka balansen igen. Ja, tack! Har tagit min första tablett nu och hoppas på att magen ska bli bra igen!

Beställning påväg!


Äntligen så är det påväg grejer hem till mig från Fitnessguru. Har ju velat testa deras produkter i evigheter då jag hört massa bra om dem. Valde smacken choklad/hasselnöt som jag hört ska vara god. Beställde också hem en shake. Har såå höga förväntningar nu! 

Långpromenad i solen



Efter mer än en timmes promenad i den underbara solen är det dags för lunch/middag. En god omelett med tomat, champinjoner och ost+lite isvatten med hallon. Perfekt!

Nu börjar det....

Denna veckan har varit hemsk! Jag har verkligen mått dåligt både psykiskt och fysiskt. Nu har även magkatarren kommit tillbaka. Så ledsen för det då jag varit fri från den i flera månader.  Fick knappt i mig någon mat igår och hade så ont.

Jag har varit arg på mig själv, för att jag levt i min egen jobb och stressbubbla. Glömt mig själv och det som jag tycker är kul och haft en jävla ångest för allt vad träning och utseende heter.

Nu är det ändring på detta. Nu tar jag tag i det på riktigt. Jag vill må bra på alla plan och jag ska kämpa stenhårt och inte tycka synd om mig själv! Idag börjar jag. 

Till att börja med, godisförbud i 17 dagar, alltså fram till påsk. Jag kommer kryssa i en kalender här för de dagar jag klarar det. Och fan ta mig om jag misslyckas. Kommer ALDRIG förlåta mig själv. Jag ska även äta en så nyttig kost det bara går. Det ska stå "nyttig" skriven i pannan på mig. Bloggen kommer bli min pepp och min chans att bevisa för mig själv att jag klarar det. Kommer träna regelbundet och så mycket jag bara kan! 

Dessutom ska jag inte tänka så mycket. Jag ska verkligen jobba på att ta en dag i taget. Jag måste lära mig stressa ner! Och jag ska göra de saker min kropp mår bra av och ägna mig åt mina intressen. 

Jag ska också ta hand om mig själv och mitt utseende och inte bara vara slapp och lat.

Jag är peppad och jag längtar efter att se skillnaden på både kropp och hälsa!

Min vikt är just nu 54 kg så jag har gått upp 1 kg. Men mitt mål är inte att rasa i vikt. Men mitt totala mål är att gå ner 2 kg innan sommaren. 

Tog lite bilder för att kunna se vad som händer med kroppen under denna tiden. Kommer ta bilder i slutet av månaden också:




Kärlekshandtagen, fett på magen och celluliter är de faktorer jag mest kommer jobba med. Det har börjat komma lite väl mycket på senaste. Dags att bromsa innan det är försent!

Tycker lite synd om mig själv...


Känner mig fortfarande riktigt skum i kroppen. Har bilat hela dagen och varit så jäkla trött! Satte mig på balkongen i det fina vädret och åt glass(fy mig mitt i veckan) men jag tyckte lite synd om mig själv! 

Nu ska jag gå och lägga mig då jag bestämt mig för att jobba imorgon. Hur smart det är vet jag inte men jag blev sur på att sitta här hemma och må dåligt. Så långlördag imorgon. Känns inte så lockande då jag mår sjukt illa och allmänt dåligt. Jag hoppas så mycket att jag vaknar och mår bra imorgon. Hela min kropp är bara skum och jobbig. Hatar det! Vill må bra nu tack!

Banan/ananas och kokosmothie


Solen skiner och jag är på Sveriges dåligaste humör. Mår lite halvkasst idag med men jag mår inte sämre i alla fall. Tar en härlig banan/ananas/kokos smoothie för att ladda batterierna inför imorgon då jag bestämt mig för att gå till jobbet. 

Lite efter....

 
Smink har varit något som jag haft 0 intresse för men på senare år har jag börjat tycka det är riktigt kul. Kollar mycket på sminkbloggar och försöker lära mig hur man sminkar snyggt. Faktum är att det är himla svårt att sminka snyggt tycker jag! Dock är det riktigt kul att köpa smink även fast jag är sålig på det. Känner mig helt vilse i sminkdjungeln. Men jag vill lära mig mer, helt klart! Tur att det finns folk i butiken man kan fråga!
 
Hur som helst har jag förstått(efter att ha läst på) att jag saknar två viktiga sminkprodukter i min samling som jag aldrig använt tidigare. Primer och concealer! Så detta står helt klart överst på min inköpslista just nu! 

Testagram!

 
 Det här med att få hem skönhetsprodukter varje månad på posten var ju en riktig hitt. Men jag tyckte inte det lockade mig så mycket att jag var tvungen att skaffa det jag också. Här om dagen så såg jag i en tidning att det var en ny grej påväg som funkar på samma sätt fast med lite mer variation. Var tvungen att kolla upp det och nu har jag registrerat mig och väntar spänt på att packetet ska trilla ner i brevlådan...
 
 
Testagram erbjuder att få hem en låda varje månad med 5-10 produkter i full size! Du har chansen att välja själv vad du vill att boxen ska innehålla då du kan välja mellan olika av dina intressen. Du kan välja bland mat, godis, smink, fotografering, hund, katt, träning, ekonomi m.f. Så när de plockar ihop boxen åt dig behöver du inte vara rädd att få hem något som absolut inte intresserar dig! Om det handlar om tex kylvaror kan du få en kupong och hämta den i närmaste butik. Alla produkter ska du då recensera. Det är inget tvång men det är ju grejen med det hela! 
 
 
Detta är så pass nytt att man bara kan anmäla sig än så länge. Det finns ännu inget datum på när den första boxen kommer men det blir i vår. Det som lockade mig till att prenumerera är att du verkligen kan få grejer som intresserar dig utifrån dina intressen, det är ingen uppsägningstid och det kostar bara 49 kr i månaden. Det var helt klart givet att beställa!
 
Ser med spänning framemot att få hem boxen och självklart kommer jag att lägga ut ett inlägg på vad jag får i boxen och jag kommer även att skriva om produkterna när jag testat dem.

Klen!

Har inte så mycket att säga idag. Mår allmänt skit och det dunkar i kroppen, har värsta ångesten för att jag inte är på jobbet när det behövs. Är sjukt sur på mig själv och känner mig så jäkla mesig och klen. Jag vet att hälsan kommer först och att man ska lyssna på kroppen men det känns riktigt skit just nu. 
 
Lägger mig under täcket och stannar där hela dagen. Hoppas på att ingen hittar mig!
 
Over and out!

I vått och torrt


När jag känner mig allmänt hängig och nere är det skönt att alltid ha någon som ligger bredvid en och ger kärlek, i massor! Nu sätter jag igång en serier och tittar tills jag somnar.

Sjuk :(

Vaknade åter igen med sprängande huvudvärk, illamående från helvetet och en krampade kropp. Bestämde mig för att stanna hemma från jobbet. Mår riktigt skit och det är nästan en vecka i sträck son jag gjort det nu från och till. Har bara blivit värre. Hatar att sjukanmäla anmäla mig men jag behöver verkligen vara på plats på jobbet fredag och lördag så jag behöver vila. En massa proviva och värktabletter ska jag försöka att få i mig idag i hopp om att två dagars vila driva ut skiten från kroppen. Har inte varit på gymmet på en vecka nu och planeringen denna vecka verkar gå åt skogen! Känns inte alla bra men nu vill jag bara bli frisk!

I mitt rosa nattlinne...


Nu ska jag lämna denna hemska dagen bakom mig i mitt rosa prickiga nattlinne och förhoppningsvis börja en betydligt bättre imorgon. 

God natt 💗

Varför jag, varför just idag!


Befinner mig på jobbet för en heldag och jag mår så himla dåligt!!! Var ganska pigg imorse och jag tänkte nu är det borta. Jag haft fel! Jag har bara mått sämre och sämre för varje timme. Kroppen ömmar, huvudet värker, mår sjukt illa, magknip och vill bara dö! Och jag har fyra hela timmar kvar innan jag får åka hem!!! Hur ska detta gå!? Jag vill ju inte åka hem, jag vill klara dagen men inte må såhär! Helst vill jag gråta och bara åka hem till min pojkvän och bli tröstad men jag biter ihop och är trevlig ändå. Fy fan för detta!

Var nere på Apoteket innan och köpte det jag kunde komma på som lindrar en ömmande kropp och en värkande mage! Dags att proppa i sig. Jag hoppas verkligen att det hjälper!




Shopping





Myser med en tidning


Mår bättre idag. Har dock fortfarande huvudvärk och kanske inte är helt 100 så jag myser ner mig i soffan under täcket och läser min tidning som kom på posten idag. Mysigt 😊

Gör det bästa av situationen


När man har ont i magen så får man unna sig en bra tidning och nyponsoppa med grädde. Det har min mamma lärt mig 😉

Magont och huvudvärk :(

 
Vaknade tidigt i morse och mådde riktigt kasst. Magont och illamående och jag trodde jag skulle spy! Låg och plågades en bra stund och somnade efter ett tag(tack och lov!). Vaknade några timmar senasre och då var i alla fall illamåendet borta. Magontet är dock kvar+huvudvärk. Har sovit 10 timmar totalt och det var behövligt kan jag säga. Dock är jag fortfarande trött! Ska med andra ord ta det väldigt lugnt idag så detta magont som hängt i lite från och till hela veckan försvinner tills nästa vecka. Ska kolla in Let´s dance nu som jag missade i fredags och försöka få i mig någon frukost. Kollar på Let´s dance av en anledning egentligen och det är Kenza. Hon är ju så snygg och så duktig med. Kul att se hur hon är när jag förljt hennes blogg i så många år!
 

Make a wish!










Sweet dreams


Känner mig så himla ofräsch och trasig. Magen gör ont igen. Men jag orkar inte tänka eller känna så mycket just nu. Allt jag önskar är att få sova inatt och vakna utvilad och pigg imorgon. Hade varit så underbart!

Utbildning och långdag..

Då var det fredag igen. Fattar inte att veckorna går så fort som de gör just nu! Blev inte mycket sömn inatt heller då jag inte kunde stressa ner och visste att jag skulle upp så tidigt och jobba en mega lång dag. 

Utbildningen är fixad och det återstår 3 timmar av hela dagen som är på mer än 10 timmar och jag lever! Känner mig ganska okej. Mer än vad jag trodde. Visst är jag trött och seg men det har gått att leva med. Nu längtar jag tills denna dagen är över så jag får åka hem till min lilla familj, krama dem och titta på Lets dance. Nu ska jag visserligen jobba imorgon men men det känns ändå skönt att det är lördag. 

Kämpa nu de sista timmarna och hålla tummarna för att det inte blir ett rent helvete. Gud, vad jag längtar hem...
Utbildning nr 3

Sallad till lunch!

Tänk inte...finns inte...

Det är verkligen inte min dag. Sov skit inatt och har varit så jäkla sliten hela dagen, fick ont i magen på eftermiddagen och det sitterfortfarande i, känner massa oro inför de kommande månaderna då jag har noll koll på typ allt, jobbar 10 timmar imorgon och måste strida upp mega tidigt och kommer hem sent, jobbar också långdag på lördag. Jag är inte på humör alls. Är arg på allt och alla och vill bara vara för mig själv. Ska lägga mig i sängen och tjura några timmar innan jag måste sova tidigt. Orkar egentligen inte tänka på något. Orkar inte känna stress och oro. Vill bara försvinna. Hatar dagar som dessa! 

I want candy!

De dagarna kommer ibland,då man kunnat göra vad som helst för en bit choklad eller två. Har haft en sådan dag idag och det är så jobbigt. Man kan nästan inte tänka på annat. Det känns så löjligt egentligen men man kan inte styra den känslan och tankarna far iväg hej vilt. 



Det har varit olidligt och jag är fortfarande sugen på en stor chokladkaka, en cupcake, ja vad som egentligen! Istället tog jag lite juice. Men det hjälpte inte mycket. Allt känns lite trögt och tråkigt nu. Det går segt. Det är ju godisförbud i veckorna nu och det går bra. Även träningen går bra men det går ändå bakåt. Känns som jag lagt på mig mer fett och det känns inte alls bra i spegeln. Det har ju gått ett halvår med slarv innan det och då kände jag mig mer i form än någonsin. Nu tränar jag och äter bra och då går det åt andra hållet istället!? Känns inte rättvist. Dessutom vet jag hur tuff den kommande månaden kommer bli och hur tuff den är nu med massa jobb och lite tid för det mesta som fritidsintressen m.m. som behövs för att hålla energin och humöret uppe. Kommer få kämpa hårt för att klara det och jag vill inget hellre! Men man fattar inte hur mycket det krävs förens man är där. 


Beslutsångest!

När vi var iväg i helgen sprang jag in en snabbis på H&M och hittade massa på kort tid. Fick med mig hem tre plagg av allt jag hittade. Med tanke på hur jag stressade där inne så hann jag inte riktigt bestämma mig om det kändes bra eller om jag verkligen gillade plaggen. hade ångest hela helgen sen. Nu har jag provat kläderna framåt tillbaka men jag kan inte bestämma mig till 100 %! Ena stunden vill jag lämna tillbaka allt för jag blir så trött på mig själv sen blir jag nästa stund osäker igen. Blir galen.
 
Tanken är att jag ska upp till H&M och lämna det jag inte vill ha idag annars kommer jag få behålla allt då jag inte hinner dit de närmaste dagarna. 
 
 

Frukost time!

Efter en lång sovmorgon var jag sugen på att testa ännu en ny frukost denna morgon. Ville testa något mer att göra i mikron. 

Hittade ett recept som jag ändrade en del så det passade mina smaker. Och det blev tillslut som en varm äppelkaka. Så himla god! 

Här kommer receptet:
1/2 dl havregryn 
1 msk kokos
1 msk jordnötssmör
1 msk kanel
1 nypa salt
1/2 tsk bakpulver
1/2 mosad banan
1/2 rivet äpple
1/2 dl kvarg
1 äggvita (litet ägg)

(OBS! Vaniljsockret har såklart hamnat fel. Det ska vara bakpulver!)

Börja med att blanda de torra ingredienserna. Jag körde allt i matberedaren då det är enklast och inget av ingredienserna behöver förarbetas innan. Det är bara att slänga i. Mixa de torra ingredienserna till ett mjöl. 


Lägg sedan till resten av ingredienserna och mixa tills allt är slätt. Häll upp i en skål och värm på full effekt i 5-6 minuter. Den är färdig när den är hård på översidan. Kör den inte för länge då den kan bli torr. 

Serveras direkt då den ska ätas varm!

Jag toppade med kvarg, kokos, kanel, lite vaniljpulver och blåbär. 


Så underbart god ❤️




Efter ett pass på gymmet....


Efter att ha stressat sönder hela dagen så laddade jag för gym och fick lite ro i själen och kunde tagga ner. Nu har jag varvat ner och gjort en milkshake. Mys i sängen resten av kvällen. Imorgon är jag ledig. Yeeeh!

After work out...

Efter en PW blir det kvällssnacks och top model.



Choklad och apelsin mugcake

 
Det här med mugcake har jag sätt på så många ställen under en lång tid nu. Vissa ser så goda ut och idag fick jag för mig att testa. Detta var en väldigt enkel variant. Det är verkligen häftigt när man ser den i micron fluffa upp!
 
Detta hade jag i:
0,75 dl havregryn
1 ägg
1 msk kakao 
1 tsk tsk honung
0,5 dl mjölk
1 tsk vaniljpulver
Rivet apelsinskal
 
Mixade allt ihop, hällde i en smord mug och värmde i 2-3 minuter. Man får passa den så den inte går för länge. Då blir den torr! Serveras direkt! Jag hade vaniljkvarg och jordgubbar till.

Denna var helt okej. Kanske ingen höjdare men inte äcklig heller. Jag kommer söka efter fler recept och testa tills jag hittar den ultimata mugcaken!

Hey, slow it down!

Hade galen ångest hela dagen igår. Visste inte vart jag skulle ta vägen. Hade ångest för allt. Pengar, kläder, utseende, kärlek och kanske jobb framför allt. I mer än en månad framåt jobbar jag jäkligt mycket. Denna veckan också. Långa dagar, möten, tidiga månar och sena kvällar. Kommer inte alla ha mycket tid för gymmet denna veckan. Kommer få prioritera bort det lite då jag måste vila de få stunder som blir över med. Behöver jäkligt mycket sömn nu har jag märkt. De säger ju att man ska tänka på pengarna så det får jag göra...

Annars är det en ganska bra måndag tycker jag. Har och göra på jobbet så det är inte tråkigt direkt men helgen gick så fort att jag bara vill gråta när jag tänker på det. Huvudet hängde inte med och det känns som varje stund var som ett fingerknäpp. Fattar inte! Är det inte helg snart igen!?
Detaljer! Älskar klockan!


Nike W Air Icarus+





Hittade äntligen ett par träningsskor igår. De är skitsnygga med den lila och gröna tillsammans. Träningsskor som är skrikiga är snyggast. Dessa ska jag ha på gymmet! 

Lady day

Jag är helt död idag! Låg kvar i sängen ett bra tag men kunde inte riktigt sova även fast jag var sjukt trött!!! Har ätit frukost och lagt mig i sängen igen. Om bara en stund ska jag prova mina kläder från H&M och fota det jag köpte. Sedan ska jag ut i solen med Atlas på en låååång runda med massa peppande musik i öronen. Hoppas på att piggna till! 
Det är väl det mest ansträngande jag ska göra. Sannie har lovat att laga mat så jag kan slappa med film. Låter som en bra plan tycker jag! 



4 år tillsammans <3

Vi firade ju igår att vi varit tillsammans i 4 år. Känns jättekonstigt när man tänker på hur långt tid det är! Vi hade planerat att åka till en annan stad för att äta middag. Så det gjorde vi men vi hade varit dåliga på att prata med varann och planera vad vi verkligen skulle göra så det blev lite fel. Jag sprang runt i några affärer och stressade bland kläderna för att jag visste att han satt utanför på en bänk och väntade. Det var ju inte riktigt så det skulle bli...Vi skulle ju trots allt göra något tillsammans. Så efteråt hade jag bara en massa ångest. Ångest för att jag istället sprang i affärer på vår dag och ångest för att jag stressat så i affärerna så jag köpt alldeles för mycket och dyra grejer som jag kanske inte tyckte var så bra. Det blev dumt alltihopa. Som tur väl var har jag en fin man så han sa att det inte gjorde något och att jag kunde lämna tillbaka kläderna hemma. 
Vi lämnade stan och stressen och åkte till havet istället. Tyvärr var det storm så vi fick nöja oss med att sitta i bilen och titta ut över havet. Det var mysigt.
Vi blev hungriga och åkte in till stan igen. Och vi hade ju inte bokat bord...Vilket vi lärde oss att vi ska nog göra nästa gång. Fullt överallt! Vi fick tillslut bord på Harrys men vi fick det som var över ungefär, ett litet högt bord med två låga fotöljer, mitt i gången där personalen sprang. Vi fick skylla oss själva men jag blev lite smått sur då det fanns bord som var lediga hela kvällen, från att vi kom till att vi gick. Så varför kunde vi inte få sitta där!? 
Skit samma. Vi tog det för vad det var och hade det bra ändå. Fantastisk mat och till och med efterätt. Kändes som att vi unnade oss det extra och vi hade det jättemysigt! 
Resten av kvällen tog vi det lugnt. Hämtade äntligen Atlas så att alla tre myste i soffan, under täcket med massa godis och film. 
Det blev en bra dag/kväll trots allt fast jag har fortfarande lite ångest för alla de kläder och skor som ligger i hörnet av rummet just nu. Ska prova igen så får vi se. 
Jag älskar min fina Sannie så mycket och kan inte fatta hur mycket han gör för mig, för att jag ska trivas och må bra. Han är den finaste i världen och jag är verkligen spänd på vår framtid tillsammans för jag tror att den kommer bli riktigt bra. Att få vars tillsammans med honom är himlen <3
Vid havet.
Mys vid vårt lilla bord!
Så goda efterrätter!

Godis!!

Todays!






Linne H&M, kofta H&M, jeans Vero Moda, plånbok Glitter, Ringar H&M, örhängen H&M.

Lets dance och créme brulle

Det var en perfekt fredag igår med allt var det innebar. Väl hos mamma och pappa så la jag mig under mammas gosiga filt, läste skvaller och kollade på tv. Åt en god middag med efterrätt till och med i form av créme brulle. Det var hur coolt som helst att bränna men det var nog inte den godaste efterrätt jag ätit. Fast det brända sockret var ju sjukt gott! 
Lämnade kvar Atlas hos mina föräldrar eftersom vi ska iväg idag och det är roligt för honom att vara iväg ibland också men jag fick lite dåligt samvete när jag åkte. Han låg och sov så jag smög ut så han inte skulle upptäcka det. Då skulle han bara bli ledsen och jag med. Kände mig jätte taskig :( Han var så fin i sin nya fluga från KappAhl som jag sydde till så den skulle passa. 






Fredag liksom!

Hur glad är inte jag idag att det är fredag!? Så glad! Jag har längtat efter denna fredag nu i två veckor. Jag slutar om två timmar och då har jag en ledig helg framför mig! Gahhh, vad skönt! 

Jag ska åka hem till mamma och pappa på fredagsmys efter att jag slutar. Tänkte försöka ta lite bilder jag kan lägga upp senare. De har ju inget nät därute på landet så jag får göra det när jag kommer hem helt enkelt. Jäklar vad jag ska njuta denna helg!
Kärlek till denna fredag <3


Ge mig kraft, jag faller.

Min kropp skriker efter ledighet, sömn och helg!!! Har varit sååå galet trött hela dagen att jag inte vetat om jag sov eller inte. Min kropp är helt enkelt helt fuckt up och jag vill bara sjunka igenom jorden. Världen snurrar och jag mår bara illa.

Sedan jag kom hem har jag fått i mig lite mat och äntligen fått slänga mig i soffan. Härifrån ska jag inte röra mig ifrån på hela kvällen. Lyssnar på KENT och försöker hitta styrka till jag vet ej vad...

Sista dagen imorgon för denna veckan, inför ledig helg. Ge mig styrka, ge mig!
Onepice på!

Spenderar kvällen på gymmet...




Laddar inför gymmet...

Något trött och något dåligt humör. Har precis kommit hem från jobbet, har ätit lite och ska snart byta om till träningskläder och bege mig till jobbet. Ska bli skönt att rensa huvudet lite...
Dagens kläder.

Godmorgon!




Sommaren, när kommer du?

Skulle nog kunna prata i timmar hur mycket jag längtar till sommaren och vad jag längtar efter med sommaren. En sådan här dag då jag känner mig så himla nere så längtar jag mer än någonsin efter sommaren. Tänk om jag hade kunnat sitta på min balkong nu, det hade varit varmt, jag hade varit lite bränd och hade bara haft shorts på mig. Blommor hade varit omkring mig och man hade kunnat känna lukten av grillat och människor som skrattat långt borta. Jag hade lyssnat på någon musik som fått mig att känna livet på riktigt och i handen hade jag haft en stort glas med en kall drink i. Jag hade kunnat sitta där hela natten, med en filt och tända ljus. Bara jag, mina tankar och den härligt underbara sommaren.
Jag längtar så mycket efter min semester just nu att jag vill dö...


Inspo <3

Lossas att jag inte finns....

Idag är jag så less på allt. Trött på folk, på att bli sviken och trött i kroppen/huvudet. Jag mår bara illa och orkar inte tänka. Jag skiter i allt nu. Begraver mig med min ipad och de två som faktiskt betyder något och som aldrig sviker.
Mina två största kärlekar i hela världen <3


På gott humör :)

Så underbart att solen lyser! Det gjorde det lättare att stiga upp tidigt denna måndag. Steg upp så sent jag kunde så jag hade bara en halvtimme på mig innan jag skulle åka. Sminkade mig samtidigt som jag åt frukost och klädde på mig. 
Kan säga att det är så skönt att ha tandläkaren gjord och det blev några tusen billigare än vad de sagt så jag var nöjd även fast jag trots allt är några tusen fattigare. 
Två timmar kvar på jobbet....



A little party never killed nowbody.

Nu får det vara bra med alkohol, nattklubbar och sena nätter på ett tag! Har varit så jäkla död hela dagen även fast jag drack så lite. Har inte känt mig bakis utan bara trött och uttråkad. Har tagit en promenad i solen med Sannie och sedan handlat och lagat mat. Sedan har jag legat gömd under täcket och tittat film och ätit choklad och ostbågar.....ja ni läste rätt! Jag hade lovat mig själv EN onyttig dag i veckan och jag hade min igår. Och jag vet inte om jag ska kalla det fusk eller inte. Men faktum är att det onyttiga jag åt igår var fyra cider. Resten var keso och lite sallad som jag lyckades pilla i mig. Och när man vaknar dagen efter party, är hungrig, trött och kroppen skriker efter salt och fett. Så jag tig beslutet att ta några chokladbitar och några ostbågar efter en nyttig måltid. 

Nu är det dags att ladda inför en ny vecka. Magen är full och jag orkar typ inte röra på mig. Haha! Och sömnen är ju några timmar efter....vilken tur att jag ska stiga upp kl 7 imorgon för att vara hos tandläkaren kl 8 och betala 4000kr. Dröm måndag! Jag har lagt mig i soffan nu, under täcket och lyssnar på Spotify för att tagga till. Jag ser faktiskt framemot en ny vecka på ett sätt. Har jäkligt bra arbetstider denna veckan och kommer hinna med lite fritid med bl.a. vänner. Och jag ser mest framemot träningen om jag ska vara ärlig! Pepp, pepp!
Atlasmys en söndagskväll som denna!

Giirls night out!

Det var fem söta tjejer som ramlade in genom dörren igår. Melodifestivalen och häng i soffan. Kanske inte rätt låt som vann men helt okej ändå. Jag tog det väldigt lugnt med drickat eftersom jag känt mig så dålig under dagen. Men det gick bra, jag mådde som tur är bra hela kvällen och kunde ta några cider utan problem. Vi gick ut senare och dansade loss. Skit kul och massa folk! Goa och roliga tjejer allihopa! Blev som vanligt ganska sent men det är ju så. 
Nu vaknade jag och är svinhungrig!!! Jag känner för världens största frukost med frallor och flingor men det är ju en "ära gott dag" som gäller så jag får väl äta några torra knäckebröd! Blir en tuff dag då jag hade kunnat kränga den där stora ostbågepåsen ute på bänken och även de två stora chokladkakorna som ligger där! Men jag måste tänka på figuren och att jag faktiskt kommer må bättre om jag INTE trycker i mig allt det där skräpet!


Detta är ju de"lugnt" bilderna. De som togs senare var lite värre ;)

Just nu!

Klarade jobbdagen utan att stupa. Mådde skit efter jobbet. Lyckades pilla i mig lite sallad och hade ångest över att jag inte ville ställa in med tjejerna ikväll bara några timmar innan. 
Nu är de påväg hit, hoppas de hinner innan melodifestivalen sätter igång. Mår inte så bra. Ont i magen som fan så vi får se om jag följer med ut. Försöker få i mig lite yoghurt och peppa mig med lite Volbeat. 

Hoppas nu att jag kommer fixa kvällen utan att må allt för dåligt. Trött som ett as med. Gaaahhh! Nu kör vi!








Mår sämst :/

Igår frös jag hela dagen och framåt kvällen började jag känna mig konstig i kroppen, huvudvärk och magont. Har mittskiktet inatt med illamående och magont. Inte sovit så mycket alls :( Bestämde mig för att jag skulle sjukanmäla mig och inte gå till jobbet men när jag steg upp så kände jag mig så värdelös och jag ville inte göra det innerst inne så jag sitter nu här , fullt påklädd och ska snart dra till jobbet. Känns ju inget vidare men fan jag vill inte vara någon mes! Blir jag sämre får jag helt enkelt försöka fixa någon annan som kan jobba åt mig och jag får åka hem! Jag ärriktigt sur på att må såhär pissigt just idag då jag hade sätt framemot att jobba och sedan att jag skulle ha tjejkväll hos mig med melodifestival och utgång. Nu vet jag inte hur det blir! Jag blir så sur! Får helt enkelt ta en sak i taget och hoppas så in i Norden att jag piggnar till under dagen!!!



FREE



Underbara lediga dag!

Slöade efter frukosten med att kolla runt på bloggar, lyssna på musik och sedan sminka mig lite extra länge. Gick sedan en tur på stan iklädd en tunnare jacka. Solen var framme och det var såå härligt! Hälsade på en kompis på hennes jobb och hon berättade att hon och hennes sambo har hittat lägenhet här i stan. Och dessutom inte så långt ifrån oss! Några få minuter bort så är vi hos varann. Jag blev så glad! Gjorde min dag! Sedan gick jag och shoppade fina kläder och köpte mig en sallad som jag njöt av hemma med Atlas som sällskap. Vilken bra dag! 

Detta shoppade jag idag:


Från H&M



Från BikBok

Från H&M och BikBok. Dock såg jag att det ena örhänget sönder men det såg jag inte förens jag kom hem :(


Frukost: chokladbollsröra med jordnötssås

Jag är ledig idag och var sugen på något riktigt smarrigt och nytt till frukost. Jag testade att göra en chokladbollsröra med jordnötssmörssås. Så gott! 


Recept:
1/2 mogen banan
1/2 del havregryn
1 dl keso
1 msk kakao 
1/2 tsk vaniljpulver
 
Mixa allt i matberedaren tills det är ordentligt blandat. 
 
Jordnötssmörsås:
2 tsk jordnötssmör
2 msk mjölk
 
Mosa ihop till en slät sås.
 
Jag toppade allt med hallon och kokos. Så gott!

Efter gymmet....




I mitt skafferi...

Jag älskar att äta, leva och handla nyttigt. Det är kul och samtidigt mår man bra. 
Det finns saker jag nästan ALLTID har hemma och som är perfekt vardagsmat som är god och går att variera!
 
Naturell kvarg:
Typ världens bästa att ha i kylen då man kan göra väldigt mycket med kvarg! Ha det till pannkakor, blanda med bär, keso, göra shakes m.m.
Vaniljkvarg:
Kanske inte supernyttigt men inte onyttigt heller. Perfekt till fruktsallad eller bara äta den som den är. Perfekt när man vill unna sig något extra liksom :D

Nötter:
Jag älskar nötter! Brukar ta det som ett mellanmål kanske till en smoothie eller ha på kvällen om man blir gottesugen.
Mjölk:
Mjölk är så gott! Jag dricker laktosfri mjölk för att må bättre. Använder det också till milkshakes.
Naturell yoghurt:
Köper även laktosfri naturell yoghurt. Använder det till smoothies eller äter det till frukost med massa bär i!
 
Frukt:
Frukt är nästan bättre än godis! Banan är min favorit. Jag äter minst 2 bananer varje dag! Gör banan pannkakor, har det i smoothies, i yoghurt eller äter som den är! Älskar också kiwi, äpple, vindruvor, vattenmelon, ananas och apelsin. Brukar skära upp och äta med en gaffel. 
 
Vissa som tränar tycker det är för mycket fruktsocker i frukt och det är för onyttigt att äta därför. Detta tycker inte jag! Jag vill inte gå miste om alla dessa vitaminer som finns i frukt!
Frusna bär:
Jag har alltid frusna bär hemma, hallon och blåbär och jag äter det varje dag. Det är så mycket nyttigt i och jag tror att det är väldigt bra att få i sig sin dagliga dos.
Frusen mango:
Detta har jag också alltid i frysen. Mango är friskt och gott. Går att göra en supergod glass med frusen mango. Brukar göra den på sommaren när suget kommer!
Dadlar:
Dadlar är nyttigt och en perfekt sötning. Dadlar kan man göra chokladbollar, mousse och annat gott av.
Vaniljpulver:
Vaniljpulver är verkligen något att rekommendera att ha i skafferit. Det behövs så lite. Du kan smaksätta kvarg, keso eller ha i nyttiga efterrätter, milkshakes. 
Jordnötssmör:
Jordnötssmör är också något man kan använda till mycket. Man kan använda det i milkshakes, efterrätter, på gröt, keso, på en banan eller bara ta som det är. Man kan i te äta så mycket utav det för det är väldigt kraftigt i smaken och tur är väl det då det i stora mängder är ganska onyttigt!
Keso:
Keso är min favorit. I love it och jag äter det flera gånger i veckan! Favoriten är med banan och kiwi. Brukar också ha det till bananpannkakor.


Turkisk yoghurt:
En utav de godaste frukostarna, turkisk yoghurt, blåbär, banan och hackade valnötter! 
Knäckebröd:
Tröttar aldrig på Wasas surdegsknäckebröd. 
Bröd:
Jag äter sällan bröd nu för tiden. På helgen äter jag det någon gång ibland. Men vissa perioder kan det vara skönt att byta ut knäckebrödet mot något mjukare. Då köper jag detta proteinbröd. Är inte så många skivor i vilket är lagom då jag inte vill äta för mycket bröd!
Grönsaker:
Grönsaker håller sig inte så länge så därför köper jag oftast bara det när jag vet att jag behöver. Älskar att proppa mackan fyll med sallad,tomat, gurka och paprika.
Kokos:
Perfekt topping för att göra det tråkiga roligt!
Honung:
Jag gillar inte sötningsmedel så därför håller jag mig till naturlig sötning. Honung är perfekt. Har det också i te ibland.
Kakao:
När chokladsuget sätter in så är det en bra lösning att ha kakao hemma. Du kan hitta på så mycket kul med kakao men det krävs någon form av sötning!
Ägg:
Jag hatar rått ägg! Kan vara det värsta jag vet! Men jag använder det i saker som tex omelett eller favoriten bananpankakor. 
Avokado:
En ganska ny grej för mej. Än sålänge har jag inte gjort så mycket med den men jag har flera recept som ligger och väntar. Faktum är att det går att göra mycket med den. Både röror till maten och efterrätter!

Te:
Jag har ju äntligen lärt mig dricka te och nu dricker jag det varje dag, minst 2 gånger. Mina favoriter är de nedan. Såklart finns det smaker i oändlighet. Det är inte bara gott och mysigt att ta en kopp te. Faktiskt så stressar man ner också!
Gojibär:
I dessa små bär finns så många vitaminer och jag älskar att få i mig vitaminer! Dessa är perfekta att ha i skafferit, om man blir lite sugen på något att tugga på är de söta och goda. Man kan också använda dem på filen!





















Nylansering på g!


Imorgon är det dags! Jag jobbar min långdag idag och vi jobbar för fullt med den nya lanseringen. Frågan är, hinner vi klart? Jag är riktigt trött idag! Men jag hoppas att de sista timmarna går fort som bara den! Har en hel del att göra. Tyvärr känner jag av spänningarna i halsen väldigt mycket idag. Det är så jobbigt när det känns som man ska klökas hela tiden. Försöker tänka på annat och inte stressa så överlever jag förhoppningsvis denna dagen med!

Målsättning nr 1

Kan inte klaga på denna måndag i alla fall. Den har varit härlig :) Jobb, långpromenad och nytta. Nu har jag välförtjänt vila :) 

Och nu är det ju faktiskt mars! Alltså, totalförbud för något socker i veckorna, bra mat och träning! Men jag kommer behålla min "äta vad fan jag vill dag". Hade dock en sådan ångest för helgen då det blev så mycket skit jag tryckte i mig. Mat, godis och alkohol. Åt hela helgen liksom! Nu måste jag ta tag i detta! Det är 3 månader som jag har på mig nu. Kommer bli skitsur om jag misslyckas!!!

Go! Go!





Trött!!!!!!!!!!!!!

Herregud, det finns inte ord hur trött och seg jag är idag. 3 nätter av dålig sömn, alkohol och fet mat på det. Tummen upp liksom! Eh, no! Jag hinkar i mig vatten för jag är helt uttårkad. Konstigt nog har jag ingen söndagsångest!?

Faktiskt ska jag släpa upp mig ur soffan för att gå en runda med Atlas. Vi behöver röra på oss och jag känner att frisk luft behövs. Ska bara ta mig upp från soffan....

Melodifestivalen 2014 favoriter

Jag har kollat på alla omgångar av melodifestivalen och tyckt att det varit skit!! Men nu i efterhand när man börjar höra låtarna i radion och på spotify så finns det vissa som är bra och riktigt "katschi". 
 
Och så min absoluta favolåt:
 
 
 

Lördag är bästa dagen!

Mätt men kanske inte så trött...Den har seriöst gått över. Klockan är halv 3 och det har varit en riktigt bra kväll! Har umgåtts med ett annat par, ätit middag, godis, druckit öl och cider, lyssnat på en massa musik, spelat gitarr, spelat spel och asgarvat åt dåliga skämt. Då en lördag är som bäst! 


Jag borde gå och sova nu men jag vill ändå inte. Vill ta vara på min lediga tid. Imorgon ska jag göra en sak... Inte ett skit!