I want to see inside!




Jag vill verkligen ha en genomskinlig väska någon gång. Så hittade jag denna på mybymolly.com. Den är riktigt snygg! Tänk till våren och framförallt sommaren! Jag är sugen på ett köp då den ligger på 70% just nu! 

Då var det helg!

Äntligen har jag tagit helg!!! Steg upp tidigt som tusan imorse och är fortfarande lite småförkylda så jag känner mig ganska seg nu faktiskt! Har myst med Atlas och ipaden en bra stund nu för att få lite kraft. Vill städa lägenheten sen så den är fin inför helgen men just nu känns inte det lockande. Ovanpå allt är jag sååå godissugen. Hoppas jag kan hålla mig till imorgon då jag har min ätardag! Imorgon ska jag förresten fota mina skor också :)

Sängmys med En rinnande näsa och Atlas.



Säljutbildning!




Ups and Downs

Tänk att det redan är fredag imorgon! Så underbart då det är min lediga helg så jag slutar lite tidigare imorgon. Tyvärr så sitter förkylningen och magontet i och vill inte släppa. Har mått ganska dåligt i två dagar nu av min mage och idag nyser jag hela tiden. Långdragen förkylning som vägrar bryta ut med andra ord. 

Även fast jag inte mått helt 100 idag heller har det ändå varit saker som gjort mig glad och fått mig hålla humöret uppe. Bl.a. En jätte spännande sak jag har på g inför våren/sommaren. Men jag kommer inte att berätta om den förens jag vet mer och kanske helt säkert! Nu måste jag komma i säng då jag ska upp jätte tidigt och vara på jobbet redan vid 8.

Hade mitt nya halsband idag som jag matchade med mina älskade ringar <3

Hate this day!!!!!!

Jag är så frusrerd just nu! Har varit en lång skitdag på jobbet! Har plågats med magont, trötthet och halsont hela dagen. Snön har bara varit vägen och gjort allt 10 gånger jobbigare. Väl hemma mår jag fortfarande dåligt, mest i magen och så får jag ett mejl också som bara toppar allt. Skickade tillbaka en grej som jag beställt på nötet och nu säger företaget att de inte fått tillbaka den...och jag står utan pengar. Jävla skit. Usch, vad arg jag är och så hatar jag att ha såhär ont i magen. Palla bli sjuk. 

Gaaaaaahhhhh!



Krasslig!

Vaknade med halsont, frusen, huvudvärk och ont i kroppen imorse. Som tur var så jobbade jag kort dag och kunde komma hem i hyfsad tid. Känner mig fortfarande halv krasslig. Lite febrig men ändå inte. Dessutom har jag tandvärk och ett ömt knä. Inte min bästa dag med andra ord! Har försökt vila bort det genom att ligga under täcket med one pice och en bra film. Gjorde också en fruktsallad! Hoppas på återhämtning och att det inte är värre imorgon då jag ska jobba hela dagen. Var precis ute med stackars Atlas som höll på att drunkna i snön. Känns ganska skönt att sitta här inne i värmen med tanke på hur det snöar och blåser ute! Kryper nog ner inunder täcket igen!




Avslutar helgen...

Film och glass innan det är sovdags....



Sköna söndag!

Såå mysig dag! Har bara ätit gott och legat i sängen. Inte gjort ett skit helt enkelt!! Dessutom så gjorde jag lite pannkakor! Mumsigt!




Gofrukost

Åh, vilken underbar morgon med soffmys och en riktigt god frukost!



Don't stop the party!

Hade en riktig kanon kväll igår då jag och en kompis pratade en massa strunt, drack lite och lyssnade på Gyllene tider i evigheter. Sedan gick vi ut och dansade på Rex salonger. Knökat med folk men riktigt kul! Träffade några jag känner och även nytt folk. Dansade massor och jag har nog inte skrattat så mycket på länge efter att min kompis slukat en flaska av Per Mobergs vin alldeles själv! Kvällen slutade med pommestallrik och fnitter! Härlig kväll!




Jag somnade kl fem och vaknade vid nio igen. Jag känner mig ganska pigg men jag är så törstig och hungrig. Funderar starkt på att gå över till affären och köpa gofrukost. Är sugen på en riktigt lång och mumsig frukost!!!!

Segern är vår!

Kan inte beskriva min trötthet idag! Atlas har hållt mig vaken hela natte! Så det var inte världens roligaste att bege sig till jobbet igen för ännu en heldag. Som tur var så var det många roliga besked. Bl.a. så vann vi en tävling där det gällde att sälja träningskläder och idag kom en hälsopåse med massa härliga grejer.
Bita ihop nu de sista timmarna!

Before bedtime....

En kopp te, mys med Atlas och Paradise Hotell får avsluta denna dag som varit mycket skön! Tre långa dagars jobb väntar nu innan nästa lediga dag.




Sen frukost och shopping!

Var verkligen jätte trött när ja vaknade imorse så jag passade på att somna en stund till! Vaknade ganska sent så det blev även en sen frukost. Gick sedan upp till stan för att fixa lite ärenden på systemet och även ta en shoppingtur. Hittade lite billiga fynd på Cubus och Bikbok. Nu är jag helt slut efter att även varit och handlat mat men jag måste ta tag i träningen också innan jag med gått samvete kan ta det lugnt resten av dagen!
Ett linne, en stickad tröja och ett as snyggt halsband från BikBok. Allt för knappt 200 kr.

Tisdag....

Ännu en bra dag och jag mår sååå bra just nu. Ahh, skön känsla! Imorgon är jag ju ledig också och det är så himla skönt! Dock är jag väldigt shoppingsugen. Vill ha massa nytt men jag borde verkligen inte då jag har massa att betala i januari. Tråkigaste månaden på året!
Jag och min myskompis ska kolla Paradise hotell och bara njuta resten av kvällen!


Bra måndag!

Det är svårt att återgå till måndag igen när helgen varit så bra! Men faktum är att det inte var helt omöjligt ändå. För att vara måndag har det varit en bra dag! Nu ska jag bara fixa de sista grejerna här hemma innan jag välförtjänt plockar fram min julklapp som kom idag! 
Tack mamma och pappa för denna prenumeration!

Helgen

Kan ju inget annat säga att jag är ganska trött idag! Jobbade igår och sedan vankades det festligheter i form av hemma fest hos några kompisar. Hade riktigt trevligt med många skratt och mycket musik. Så när det var fullt upp igår är det rena motsatsen idag! Har dock tagit en städrunda i lägenheten och nu är det soffläge med utemat och ostbågar som står på schemat. Ladda för en ny vecka med andra ord ;)
Började med en riktigt god frukost. Varm oboy och rostade mackor. Äter nästan aldrig detta längre så det var verkligen en lyxfrukost!

Försvinn dumma stress!!!!

De sista tre timmarna på jobbet var hemska och jag ville bara dö! Efter det åkte jag direkt till en restaurang och mötte Sannie med familj för att ta en bit mat. Efter en bit mat, en öl och prat kändes det som en skön kväll trots allt och jag lyckades landa lite i alla fall.

Väl hemma känner jag mig lugnare men det är fortfarande så otäckt i halsen och jag vill inget hellre än att all spänning och stress ska släppa inför imorgon. Jag hatar det helt enkelt! Soffliggare nu innan säng och jobb väntar imorgon. 



Hate this day!

Idag orkar jag verkligen inte med mig själv. Jag är ett vrak med sådan panik i bröstet att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Det är så många känslor. Oro, ångest, ilska, stress och tårarna kommer hela tiden men jag får inte gråta. Varenda kroppsdel värker och jag kan inte sitta stilla. Vill bara slå på något. 

Det är en plåga att behöva vara på jobbet. Jag vill bara härifrån. Dessutom ska vi ha folk ikväll och sedan ut och äta. Jag orkar inte. Jag vill inte. Jag vill vara vara för mig själv och gråta. Och det känns som jag ska kräkas hela tiden. Paniken väller över mig, Usch, jag vet inte vad jag ska ta vägen, hatar detta.


Inte så farligt ändå!

Äntligen är denna långa hemska dagen över som jag haft så ont i magen för. Tandläkaren gick bra och även den långa jobbdagen gick bra. Nu är jag såå nöjd och glad! Har varit uppe sedan väldigt tidigt imorse men jag känner mig hyfsat pigg faktiskt. Nu ska jag slappna av i soffan efter en god middag och titta på en film tillsammans med de två finaste i världen! Imorgon har jag sovmorgon :)



Träningsappen jag använder

Jag har letat länge efter en bra träningsapp och nu tror jag att jag hittat den! Den heter "Daglig helkropps workout". Jag har bara gratis versionen än så länge och då kan man välja mellan 5 träningspass inriktade på mage, armar, rumpa, kondition och ben. Det finns också ett helkropps pass med alla grupper inräknade.


När man valt vad man vill träna kan du välja hur länge du vill träna och workoutrutin. Allt efter vad som passar dig bäst. Sedan är det bara att trycka på play.
Du ser en modell som visar hur du gör under hela tiden, tid som räknar ner och även text som visar vilka muskelgrupper du tränar. När tiden är slut hörs en signal och den byter till nästa träningsövning. 
Till vissa övningar behöver man vikter vilket jag inte har men det brukar gå bra ändå. 

Detta är en riktigt bra app som jag kommer använda fler gånger. Jätte enkel att förstå och övningarna är också är enkla. 









Helt slut!

När jag vaknade idag tänkte jag att nu är det nog med att känna sig trött och må dåligt. Nu ska det tränas! Så jag testade min nya app på ipaden. Riktigt bra app och jag var helt slut efter ett mag/ rump/ konditions pass. Kändes bra och motivationen kom tillbaka! 

Lite nötter och torkade bär som återhämtning.

Det tröstar mig...

Jag har verkligen så många tankar och känslor i kroppen just nu. De går så himla upp och ner. Den här veckan har än så länge varit riktigt jävlig och jag har ork till 0 just nu. Dessutom vet jag att den kommer bli värre och jag får en sådan ångest. Jag vet inte vad som är på g men det är något. Kanske håller jag på att bli sjuk eller så spelar hormonerna mig ett spratt. Eller så håller något annat på att hända men det tillåter jag mig själv att inte ens tänka på. Men smärtan i halsen/bröstet gör mig så orolig att jag bara vill gråta.

Mest av allt så är jag sur på mig själv för att jag Bill så mycket men bara skiter i det och gräver ner mig istället , ger upp all och tänker att det är kört. Jag vill komma i mitt livs form inför sommaren och jag försöker inte ens!? Därför känner jag mig bara skamsen. 

Jag vill inte ge upp, jag vill inte lägga mig ner igen och bli sparkad på och jag vill för allt i världen inte må som jag gjorde för några veckor sedan. Jag trodde på riktigt för två veckor sedan att det var över, jag mådde så jävla bra. Nu tror jag att jag snart är där igen. Fy fan, vad ska jag göra. Jag är så rädd. Jag orkar inte igen. Innerst inne vill jag bara njuta av livet och ha förbannat roligt. 

Nej! Jag vill inte gräva ner mig i detta igen. Jag vägrar!! Jag måste vara stark och kämpa mig upp igen! Jag ska fan fixa detta!!!

Ikväll hittade jag lyckan i några bitar choklad. Det var min tröst.



Kill me!!!

Gahh, jag är helt slut! Igår var jag också lika död som idag. Har legat på soffan sedan jag kom hem med en trött kropp. Det värsta är att jag haft känningar av spänningar i halsen igen. Jag är LIVRÄDD att det ska komma tillbaka igen!

Har i alla fall lyckats ta mig upp ur soffan nu för att ta lite tee. Huvudet värker som fan så jag ska nog krypa ner under täcket igen. Blir att lägga mig tidigt ikväll då en lååånng dag väntar imorgon. Jag hoppas sååå innerligt att jag mår bra imorgon igen!!!!!


Nooo inspo!!

Jag blir galen på mig själv! Jag kan inte låta bli godiset! Är inne i en jäkligt dum period nu då jag SKA komma igång med träningen men jag vill helst inte göra annat än lata mig och äta. Jag behöver sol och vår känner jag. Det känns jäkligt trögt i alla fall och jag vill bara bestämma mig och hitta drivet. Får helt enkelt försöka skärpa mig och envisas som fan med mig själv! Det ska gå, det är de enda jag vet!

Denna bild är en ganska bra beskrivning på hur jag känner. Jag bestämmer mig men halvvägs så ger jag upp och bara lägger mig ner :/

Det jag shoppade....

Blev lite shoppat när vi var iväg igår men inte så mycket. Det är ju sjukt billigt på slutrean nu så man kan verkligen fynda. Jag hittade också en hårfön som blev mitt bästa köp. Love it!






Mysdag

Lediga helger är mer än skönt. Började med en sovmorgon som var behövlig och efter det en rejäl frukost (godisdag idag) så jag var mätt till kl 7 på kvällen. Haha! Jag och Sannie åkte i alla fall till Kristianstad och shoppade. Sen var det dags för bio och titta på hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann. Fina Robert Gustavson säger jag bara! Och nu har vi tillbringat kvällen i soffan med mat och godis. Den här dagen har gått så fort och jag kan inte fatta att klockan gått så fort!!! Jag är sååå mätt att jag inte vet vad och tröttheten börjar kommer.  Men innan jag går och lägger mig ska jag ligga i soffan och slösurfa och lyssna på go musik.
Visar imorgon vad jag shoppade :)



Vill hem till dig nu!


Man kan ju inte säga att det regnar idag? Då kan man i alla fall vara på jobbet med gott samvete! Men faktum är att jag vill hem. Gärna nu! Kl halv 9 ramlade Sannie innanför dörren imorse. Direkt från Åre. Jag var påväg till jobbet och han skulle till skolan. Så allt vi hann var att byta några ord och en puss. Nu längtar jag grymt mycket hem!
Men den som väntar på något gott ;)

Nehe, ner till rea kaoset igen. Måtte de sista timmarna gå undan!!!!

Musik som skapar känslor

Denna låt har gått varm de senaste dagarna. Jag bara älskar den så mycket! Melodin, texten och framför allt känslan! Känslan tycker jag är det absolut viktigaste med musik. Väcker den inte riktigt starka känslor så är det inte en riktigt bra låt.
 
När jag hör denna tänker jag på hur jävligt livet kan vara i vissa samanhang men samtidigt ger den en sådan jävla frihetskänsla! Jag ser allt i slowmotion, det är sommar, glädje, hav och fest. Hur mycket man helt enkelt kan hata livet, hur man inte ens vet hur man står ut eller orkar men samtidigt så skiter man i allt och bara känner sig fri. 
 
Videon är inte den jag skulle ville se till denna låt men den är okej. När lyssnar på denna vill jag ha sommar så jävla gärna. Sommar och frihet!
 

Gaahh!

Det var verkligen inget vidare att gå till jobbet idag. Har varit händig som ett as och på dåligt humör. Har bara velat sätta mig ner och lipa i ett hörn hela dagen. Så hände en annan jäkligt tråkig grej med som jag inte vill gå ut med ännu. Det handlar om en ny produkt som gjort mina naglar förstörda. Jag är så ledsen!! Jag har kontaktat företaget och väntar med spänning med svar.

Ibland har man pissdagar helt enkelt. Något positivt är i alla fall att imorgon kl 8 på morgonen beräknas min underbara sambo komma hem. Tyvärr så ska jag tillbringa hela dagen på jobbet men jag hoppas han hinner hem innan jag åker. Så nu har jag städat lägenheten ännu en gång så det är fint tills han kommer hem. Stackarn ska ju direkt till skolan när han kommit hem. 
Såhär ser mina stackars naglar ut nu! Gråter!!!





Året 2013 4/4


Köpte min finaste sommarklänning.

Blev bjuden på en resa till Turkiet och var med om den häftigaste utflykten någonsin.

Drack en massa drinkar...


...och träffade många roliga människor.


Väl hemma igen blev jag dunder förkyld!

Shoppade lite....


...och lite till.


Lärde mig dricka tee.

Blev brunhårig igen.

Hade Halloweenfest.

Firade Sannies födelsedag.

Julpyntade.


Jobbade ihjäl mig.


Mådde fortfarande skit.

Firade jul med Sannie för första gången. Både hos min familj...

..och hans familj.

Fick en massa julklappar.


Packet från H&M.

Shoppingdag på stan.


Blev överraskad av den underbaraste personen i världen.









Ingen bra start på dagen...

Om jag ångrar mig att jag gjorde de där chokladbollarna igår? Jag åt alldeles för många och har varit konstant mätt efter det. Har mått skit hela natten och tagit Samarien efter samarin. Sovit oroligt och drömt konstigt. Sitter just nu och försöker få i mig en lätt frukost. Och lätt mat blir det idag, det kan jag lova! Ska snart dra till jobbet med min ömma kropp. Usch, vad jag inte vill jobba dessa långa dagar innan helgen. Men det finns inget alternativ! Bit ihop! Imorgon kommer äntligen Sannie hem!! Så skönt!

Don't ever leave me alone!

Dessa dagar har varit de längsta ever!! Gud vad jag vill att min fina sambo ska komma hem. Känns som att jag bara går här hemma och slöar! Har inte gjort mycket nytta idag heller. Lagat mat, varit ute på en pw, haft ångest, bloggat, tvättat och bakat nyttiga chokladbollar som jag sedan har ätit alldeles för många av. Jag är såå mätt att jag vill dö! Blä för att bo själv! Hade aldrig pallat!
Tur att Atlas gör mig sällskap!

Sugen på vår!

Jag vet att de tre värsta vintermånaderna är kvar men jag har börjat få vårkänslor! Är så roligt med alla vårgrejer som dycker upp överallt! H&M verkar få en hel del snygga kläder att kolla in! Hittade en outfit på nätet som jag hade kunnat köpa rakt av!
Byxorna och linnet är mina favoriter. Vilken tur att jag har presentkort där!
 

Let's do this!

Har precis kommit hem från jobbet. Skönt att sluta i vettig tid! Väntar på att min mp3 ska ladda klart så jag kan ta en promenad i regnet.

Sen blir det ännu en kväll med bara mej själv och Atlas.



Blandade känslor

Har varit så jäkla seg hela dagen och humöret har varit väldigt upp och ner. Det känns dock lite bättre i munnen nu så det är skönt! Mamma och pappa var här en runda så jag fick lite sällskap. Och så hjälpte de mig att ta ner alla julsaker så nu är det mycket fräschare. Blev dock så besviken när jag insåg att lamporna jag köpt inte går att ha i hallen så jag måste lämna tillbaka dem imorgon. Såå synd!
Annars har jag inte gjort något vettigt idag. Städat ännu mer, kollat Family Guy, spelat tv-spel och saknat min älskade extremt. Jag hatar när han är borta! Jag kan inte koppla av då. Känns som att jag vill att dagarna ska gå bara trots att jag borde njuta av ledigheten. Helgen blev ju inte riktigt som planerat då jag skulle träffat en kompis men hon blev sjuk. Så jag har lite ångest att jag verkligen bara slöat bort dagarna. Fast jag vet att jag behöver det med och det är ju lite skönt också.

Tog mig i kragen innan och reste mig ur soffan för att ta en promenad. Har varit så godissugen hela dagen så jag behövde komma ut och känna mig lite motiverad istället. I med hörlurarna med bra och hög musik. Började precis hitta peppen men så dig batteriet. Så typiskt denna dagen!! Men det funkade ändå!

Nu ska jag titta på någon film och försöka behålla tröttheten ett tag till. Imorgon ringer klockan vid 7 och det är dags för jobb igen. 
Så skönt att sätta tillbaka den förra inredningen igen. Min favvo lampa är åter igen på plats i hörnet :)



Aj! Aj!

Sitter och tycker lite synd om mig själv. Har åkt på en rejäl inflammation i tandköttet. Har haft det i mer än en vecka och det har bara blivit värre. Gör så jävla ont! Läpparna är också ömma :( Inte kul! 
Skönt att vara ledig idag i alla fall. Väntar på att mina föräldrar ska komma hit. De ska hjälpa mig med lite prylar här hemma. Bl.a. Hänga upp ett par lampor i hallen som jag köpte igår. De är så snygga men jag vet inte om kontakten kommer passa. Håller tummarna!
Sitter sålänge och dreglar över Opi's nya kollektion i samarbete med Gwen Stafani.


Året 2013 3/4


Mådde dåligt under flera månader.

Fyndade på loppis.

Gjorde underbara smoothies i sommarvärmen.


Stod på loppis och blev av med en del skräp!


Tränade och åt nyttigt.

Njöt vid havet.

Bakade nyttiga chokladbollar som var supergoda.

Gjorde mig redo för hösten.


Gjorde cupcakes.


Utekväll.


Jobb, jobb, jobb.

Firade en nybliven 18 åring.


In och ut hos läkaren utan svar.


Årets Halloween naglar.

Hösten kom.


Fick en jättefin klocka av farfar.






Pepp, pepp!

Första träningspasset för i år. Körde både ben, rumpa och mage! Härligt att komma igång. Kände mig jäkligt peppad och tänkte för mig själv att i sommar då jäklar ska jag ha den bästa formen jag någonsin haft! Och jag tänker kämpa för det! Tro mig!





I min ensamhet....

Har varit hemma i några timmar bara. Sov i mitt gamla rum inatt hos mamma och pappa. Orkade inte köra hem igår kväll. Det suger att vara hemma själv och jag saknar redan min fina sambo extremt! Det är så typiskt att han åker när jag väl är ledig i två dagar! Men jag får ta vara på min ensamtid antar jag! Har lagat mat och pratat med Frida i två timmar! Nu ska jag fortsätta och dryga tills jag ska sova.






Året 2013 del 2/4

Gick till frisören och fick äntligen ordning på mitt hår!

Gjorde och åt mina första bananpannkakor.

Röda läppar.

Så kom våren.

Köpte mina träningsskor från Nike.

Började äta nyttigt...

och gå morgonpromenader.

Fyllde 22 år.

Var i Gbg på retrospelmässan.

Shoppade sommarkläder.

Sommar!

Spenderade semesterdagarna på balkongen.

Även sena sommarkvällar. 

Avskedsmiddag för bästis som skulle flytta ifrån mig :(

Shoppade nytt på Ikea.

Hade picknick vid havet.

Hängde massa med Atlas.

Kom äntligen i mina favobyxor sedan högstadiet.

Midsommar.

Grillade och drack öl på bakgårdar.

Hittade äntligen ett par slitna jeans! 

Nådde mitt mål.

Ägnade mig åt inredning.

Festade två hårda dagar på Tosia.

Brände mig i solen.

Åkte till Gbg, bodde på hotell....

,åt ute och....

....spenderade en hel dag på Universeum.


Den stora shoppingdagen!

Jag hade ju bestämt sedan innan att jag skulle köpa en IPad air idag och jag hade också bestämt att jag skulle gå på rean. Det blev en dyr dag som slutade på nästan 5000 kr allt som allt. Jag har nu en del ångest men samtidigt så ska pengar också användas och allt behöver man faktiskt inte lägga på hög!
Sitter och bloggar på denna just nu. En viss skillnad mot min mobil. Jag älskar det hittills!

Fyndade denna tröja från VILA på 70 % rea. Den hade kostat 300kr men jag gav 90kr. Älskar detaljerna!

Jag behöver verkligen byxor! Sedan jag tappat 3kg så har jag knappt några som passar. Dessa två var så snygga och satt precis som jag ville! 300kr för båda!

På h&m hittade jag inte så mycket som jag brukar men det jag hittade var riktiga fynd! Kolla priset!!


Året 2013 del 1/4


Shoppade en utav mina favoritplagg. Som jag använt massa under året!

Ramlade illa och skadade knät.
Kors har varit en favorit under året....
...och jag kunde inte få nog!
Blev överraskad av min fina sambo påkalla hjärtans dag.

Shoppade mina två finaste klänningar.
Vinterbus i snön med Atlas.

Bakade underbara cupcakes och satte dem i mitt nya cupcakeställ som jag fick av en kompis.

Gjorde ännu ett tappert försök att få ordning på mitt hår men misslyckades igen.

Fick min Iphone.

Beställde en Bh med nitar.

Firade påsk.
Köpte ett favoritplagg....

...och ett till.
Var på Ullared och shoppade massor!
Hade premiär av märket " Hampton Republic" på jobbet.

Massa mys med Atlas i min onepice.



iPad air

Jag gör nästan allt på min mobil! Följer bloggar, bloggar själv, nätshoppar, spelar , tar bilder, redigerar bilder och gör filmer. Detta har gjort mig trött. Det är smått och jag får så ont i fingrarna. Därför har jag bestämmt mig för att köpa en iPad. Imorgon kommer jag hämta en iPad air och gissa om jag kommer ha nytta av den!?



Snart hämta Atlas!

Som jag är trött idag!? Ligger efter en del med sömnen efter nyår känner jag men det är lätt värt det! 

Det har varit en lång dag på jobbet men nu är det bara 1 timme kvar. Längtar för då ska jag hem till mamma och pappa och hämta min lilla hund. Som jag saknar honom nu!!!



En bra start....

Då har man landat hemma i soffan igen! Dagen har minst sagt varit lugn. Hängt hemma hos fina vänner, ätit pizza, kollat film och pratat om gårdagen. Är fortfarande så sjukt nöjd med detta nyåret. Hade så jäkla kul! Kommer vara minnesvärt och kanske början på något nytt! 

Nu har vi precis köpt NetFlix( så bäst ska det bli att ha det!) och jag har laddat med en fet choklad milkshake. Kan året börja bättre!?
Bild från igår. Jag vet inte vad det är men jag tror att 2014 är början på något jävligt bra!



Välkommen 2014

Då var det visst 2014. Känns jättekonstigt men ändå såå bra. För detta året, ska banne mig bli det bästa på länge! 

Jag tycker att 2014 började bra i alla fall. Hade en väldigt trevlig kväll igår! Började med tre rätters middag hos vänner för att sedan åka vidare till en fest där alla utom jag kände människorna. Så det var riktigt kul att bara se nya ansikten. Ansikten som man också hört mycket om. Då är det alltid kul att träffa dem i verkligheten och bilda sin egna uppfattning. De var super trevliga allihopa och det var riktigt trevligt. Tyvärr slutade det mindre bra för vissa som låg och kramade toalettstolen hela kvällen och missade tolv slaget men det var ingen i mitt sällskap som tur var. Blev en sen kväll med djupa och roliga dissektioner på slutet och nu vaknade jag upp i våra vänners lägenhet och soffa. Har inte sovit mer än kanske 4 timmar totalt och det känns. Är trött och törstig som ett as! Men jag hade i alla fall ett riktigt fint sällskap när jag vaknade!
Hon har hållt mig vaken hela natten eftersom hon han lekt och smugit på mig men hon är förlåten då hon legat hos mig hela morgonen! 

En dålig bild på nyårsoutfiten var den enda bild som blev tagen under kvällen. Fy mig!