Jobbdag...

Dags att bege sig till jobbet för en heldag. Hoppas på en bra dag!


Vårkänslor...

Tänk vad lite sol kan göra! Fick sådan kraft och blev så pigg när den kom fram idag! Som tur var så slutade jag ganska tidigt från jobbet och tog en promenad med hunden och såg årets första blomma sticka upp ur gräset. Det första vårtecknet!

Dagen har alltså varit väldigt bra på många sätt och nu har jag precis tagit mig en härlig skål med frukt, bär och yoghurt. Har blivit stående på kvällarna nu.

JAG ÄLSKAR FRUKT!


Dessa måndagar...

Måndagar är inte alls min grej och börjar den dåligt blir veckan oftast därefter. Min måndag kunde varit bättre. Blev stoppad av polisen till att börja med och kom därför försent till jobbet vilket jag hatar. Det har bara varit allmänt stressigt och konstigt på jobbet. Dessutom är jag inte ledig förens lördag och jag är redan trött! Kommer troligen också få jobba över. Som vanligt ändras mitt schema. Sen har vi personalmöte imorgon och jag kommer få stiga upp jäkligt tidigt.
 
Nog med negativt! Har en del att göra vid datorn så jag kommer nog spendera några timmar här. Sen ska jag träna och framåt kvällen ska jag titta på alla mina teveserier. Låter som en lagom måndag! Ska också försöka sysselsätta Atlas som är allmänt hängig och nere. Stackarn!
Mycket lek och kärlek kanske hjälper för att bli på bättre humör<3

Söt äggklocka...

Tur att jag inte äger någon äggklocka för när jag sprang på denna söta i form av en macaron så kunde jag inte låta bli att ta den med mig hem. Fanns i flera olika färger men jag tog grön eftersom det är färgen jag kommer köra på i vårt kök till våren.


Candy day...

Ingen nyttig dag detta! Jag och pojkvännen har planerat att idag ska vi äta vad vi vill och unna oss lite extra. Började morgonen med frallor och till förmiddagsfika åt vi semla. McDonalds på det och nu blir det lite godis.

Ingen nyttig dag som sagt. Jag är redan proppis men man måste ju få ha sådana här skräpdagar ibland. Så blir man ordentligt trött på det sen med så då kommer man inte äta på ett tag.

Till och med Atlas festar loss på sin godisboll ikväll...


Feb. 24, 2013

Ligger i sängen och drar mig. Skulle skrivit igår men det blev inte så då jag hade fullt upp hela dagen. Hade två jobb på schemat och efter det stack jag hem till föreldrarna för att äta en bit mat och titta på melodifestivalen som faktiskt var ganska bra denna gången!

När jag kom till jobb nr 2 igår så mötes jag av en trevlig överraskning. Kunde inte låta bli att skratta lite för mig själv. En perfekt räddare i nöden då man kommer trött och hungrig för ett jobbpass!


Sova eller inte sova....

Det kanske låter konstigt men jag är Ingen människa som behöver särskilt mycket sömn. Tvärt om. Sover jag många timmar som de flesta behöver varje natt blir jag jätte trött. 5-6 timmars sömn är lagom för att jag ska få min energi. Vissa perioder sover jag som de flesta gör och vissa perioder sover jag inte mycket. Är inne i en sådan period nu. Inatt låg jag vaken i flera timmar, la mig kl 11 och jag behövde sova för att jag skulle upp tidigt och hade en lång arbetsdag framför mig. Men sova gick inte. Efter kl 5 på morgonen lyckades jag somna efter hur mycket plågandes som helst. Jag hatar när jag vet att jag måste sova för att jag ska upp tidigt. Men klockan ringde vid åtta och då kändes det bara som jag sovit lite halvdant. Visst var jag mör i kroppen men det har inte varit några större problem för mig idag med trötthet. Nu är klockan över elva och jag är fortfarande inte trött. Visst är det konstigt med tanke på att jag inte sovit ordentligt på ca 10 nätter.

Perioderna när jag kan sova älskar jag det och tycker det är världens skönaste. Men när jag har perioder jag inte kan sova finns det ingen ro till det. Jag vill inte sova och tycker det bara känns som ett jävligt tråkigt måste. Sanningen är den att när jag ligger där i sängen vaken efter flera timmars försök att dova så skulle jag kunna resa mig upp och gå ut för att springa en runda. Jag hinner fundera så sjukt mycket under dessa vakna timmar och det är oftast den stora anledningen till att jag inte kan sova från allra första början, tankar, idéer och lusten till att göra annat.

På tal om det...snart är det dags att sova. Och ikväll hoppas jag på att somna fort som tusan och gott. Det väntar en ny jobbdag imorgon och jag har många sov timmar att ta igen!

God natt!


Ring..

Fick även med en helt fantastiskt snygg ring från BikBok i shoppingkassen.


Lycklig...

Jag blev måttligt arg på min sambo som krympte en utav mina finaste klänningar även fast jag sa att han inte skulle tvätta den med de andra kläderna.

Nu spelar det ingen roll längre. Var ute på stan för att jag "bara skulle titta" och fördriva tiden. Då går jag in i en butik med Vila kläder och de har världens rea på 70%. Hittade två klänningar som jag verkligen vill prova och någonstans så önskade jag nog att de inte skulle passa för att jag inte skulle köpa något. Men när jag väl fick på mig dem så ville jag bara dö. Båda satt perfekt och båda var en riktig dröm. Men prislappen var dyr och vad skulle det bli med 70%? Strunt samma tänkte jag och bestämde mig för att jag kunde köpa en. Det var okej. Eller? Senast igår hade jag överöst mig själv med filmer och serier med lyx, rika människor som har fullt av YSL och Channel i sina garderober och andra klänningar och skor man skulle döda för.

Så står jag där i omklädningsrummet och känner precis den där lyxen. Det känns som två riktiga galaklänningar! Men nej, det får bli en! Jag tvekar gång på gång när det gäller valet. Så tar jag den ena, och skyndar mig fram till kassan innan jag hinner ändra mitt val. När jag ska betala så blir jag nästan lite chockad då priset blir i princip ingenting!Och vad gör jag? Jo,jag springer snabbt bort och tar den andra klänningen också. Vilken lycka! Jag har betalat ett pris för båda klänningarna som jag egentligen bara skulle fått en halv klänning  till ord. pris.

Det här kan vara de absolut finaste klänningarna jag äger nu, förutom H&Ms klänning som är ifrån en alldeles särskild kollektion och som jag råkade komma över på en rea för några år sedan. Märkes klänningar som är så sjukt fina att man vill gråta!

Tänk att sådant kan göra en så lycklig och nöjd. Något killar aldrig kommer förstå.

Ja, det här är en riktigt bra dag!

Beslutsångest i provrummet!

 

 

 

Klänning nr 1:

Underbar klänning med ett fantastiskt släp och en så snygg skärning bak i ryggen. Denna med ett par höga klackar till!

VILA 399 kr

Klänning nr 2:

Denna har jag tittat på innan fast i silver. Älskar detaljerna på den. Ser riktigt välgjort ut och så är det mycket stretch i den så den formar sig perfekt efter kroppen. Dessutom så glittrar den hur snyggt som helst!


Äntligen...

Efter allt letande så har jag äntligen bokat en frisörtid hos en frisör som jag känner mig trygg med. Nu kan det inte gå fel! Det får inte gå fel. 
 
Nu gäller det bara att fundera ut vad jag vill ha. Har funderat i flera månader och jag vet fortfarande inte. Antar att jag får lägga över ett stort ansvar på frisören när det gäller det. Jag är öppen för förslag och de får komma med alla synpunkter och ideér de vill! Jag vill inte vara kissgul längre, det är de enda jag vet.
 
Så om mindre än två veckor är det dags. Som jag längtar. Ska bli riktigt spännande!
 
Är fortfarande kär i denna gyllenblonda färgen. Så snygg men jag vet inte om jag passar i den färgen eftersom jag är så ljus i hyn.
Kan fortfarande inte helt släppa ombren heller....

Breakfast....

Frukost är ju som sagt mitt favorit mål på hela dagen! Utan frukost är det ingen bra start på dagen.

Jag gillar bäst när det är fräscht, någon yoghurt med bär och frukt.

Idag har jag ätit en härlig frukost med vaniljyoghurt, banan, kiwi, hallon och blåbär. Sen är det också viktigt tycker jag att lägga upp det lite extra fint så blir det ännu godare!


Fräsch kvällsmat...

Efter en promenad i snön och kylan känner jag mig mer än nöjd med dagens träning! En härligt uppfriskande smoothie får det bli till kvällsmat. I den har jag:

-banan
-blåbär
-hallon
-vaniljyoghurt
-mjölk

Vid sidan av tog jag också några nötter.


Förmiddagsträning...

Har tränat mage, rygg, rumpa och ben. Tillsammans med grym musik fick jag all energi trots den dåliga sömnen inatt. Är trött i hela kroppen och träningen satt där den skulle!

Tränar försiktigt upp mitt knä som fortfarande är ömt och svullet med hjälp av en balanseringsplatta. Lagom träning för att inte överbelasta det. Har fått övningar att göra men jag vågade att köra lite hårdare idag och det kändes bra. Min pilatesboll är alltid min bästa vän när jag tränar hemma i vardagsrummet. Det finns så mycket att göra med den och hela kroppen får sig verkligen en rejäl omgång. För att inte tala om hur bra den är att göra Situps på, slippa ligga på ett hårt golv är guld värt.

Efter stretch så ska jag nu äta en stabil måltid!


Ännu en gång....

Har varit på Nellys high heels event några gåner nu. De hundra första får ju en massa fina saker däribland ett par skor. Min kompis och jag har kämpat för detta nu två gånger. Den ena gången fick vi en massa fint men det blev krångel med skoleveranserna och var ingen rolig historia. Men jag fick tillslut ett par skor och de är bland de snyggaste jag har! Andra gången köade vi igen och var säkrade ett par skor men det var bara det att jag upptäckte att mitt legg var borta så vi kom inte in....
 
Nu är det dags igen! Har bokat och det är ett roligt event. Känns lite lyxigt och så är det ju en liten tävling med om att faktiskt få bli en utav de första! Denna gången siktar vi på det återigen och hur länge vi nu får köa i kylan återstår att se!

Snökaos och ingen sömn...

Trots att jag inte somnade förens fem imorse så är jag uppe. Jag har vissa perioder då sömn är omöjligt. Det finns ingen trötthet och jag har inte ro att ligga still och så är det alltid tankar som gör det så himla svårt att sova. Som tur är jag ju ledig och har noll planer. Det är väl bara det vanliga som man gör när man är ledig, träna och städa.

Har i alla fall redan hunnit vara ute i snökaoset. Bort!! Jag vill inte ha mer snö nu. Det är tur att det finns någon som uppskattar det. Atlas är nämligen galen i snö!


En snabb vändning...

Förra veckan var verkligen skit och börja redan på måndagen att krångla. Ingen bra start! Men denna veckan verkar vara precis tvärt om! Var ju hur deppig och mådde kasst igår men idag har det verkligen varit positiva och oväntade  besked som har fått mig att glömma det negativa. Så kul! Dessutom så inledar jag denna veckan med att vara ledig både tisdag och onsdag. Gud så underbart!
Jag gillar redan denna veckan!
 
Tummen upp på det alltså!

På banan igen....

Efter att ha legat i sängen som ett koli hela dagen besultade jag mig framåt kvällen för att jag inte kunde ligga där och må dåligt. Steg upp, gick ut för lite luft, fick lite mat i magen och tog slutligen en lång dusch. Känner mig något mer levande för tillfället och försöker tänka på att snart är det mars och ett steg närmre våren. Behöver sol innan jag går under!!!
 
Försöker också tagga mig med lite musik och det måste ändå vara det bästa! Tänker också på mina mål inför detta året och då genast fick jag något att se framemot. Lite drivkraft och något att se framemot helt enkelt.
 
Det som mest kretsar i huvudet är en tatuering som jag skjutit nu på i ett år. Jag har satt upp som ett mål detta året att jag ska ha en tatuering! Jag är sjukt rädd när jag tänker på det men lite spännande är det också. jag vill ju uppleva hur det känns. Förhoppningsvis så har jag min tatuering innan sommaren!
 
Tatueringarna ovan är sådana tatueringar som jag tycker sitter på ett perfekt ställe och visa av dem är riktigt nice! Jag gillar små enkla, gömda tatueringar. Det ska vara svartvitt och inte färg. Tatueringen jag ska göra är redan planerade sedan flera år tillbaks. Jag har fått inspiretion från en kändis vars tatueringar är grymma och jag älskar den allihopa. Hemligt än så länge vad det är för någon som jag ska göra!
 

Upp och ner....

Ligger nerbäddad i sängen under två täcken och fryser, precis som igårkväll och inatt. Har vaknat svettig inatt och magen var helt upp och ner. Idag känner hela jag mig upp och ner. Är trött i hela kroppen och huvudet värker. Har syndat med lite choklad och en Alvedon för att finna någon slags glädje i denna dag. Tänker ligga här hela dagen med min ångest. Klockan är redan tre snart och imorgon är det måndag. Försöker att inte tänka på det genom att titta på filmer. Massa filmer. Har min myshund här bredvid mig som hjälper mig att få upp värmen.

Finner inga ord på denna dagen...


Kära dagbok...

Ibland går bara luften ur mig och jag orkar inte någonting. Inget att se framemot och inget är kul. Bara en ständig oro i kroppen. Det känns bara kämpigt just nu och jag vet inte varför egentligen. Vad har jag att vara ledsen över? Ingenting! Jag hittar inget men ändå kan luften bara gå ur en ibland. Befinner mig också i något slags mönster min kropp inte mår bra av. Den säger ifrån och det skiter jag i hela tiden, är så upptagen med att vara duktig hela tiden och att tänka. Jag hoppas att det bara är sömn som saknas och inget annat. Men det jag egentligen kanske känner för just nu är att sova flera dagar i sträck, inte kunna tänka eller stänga in mig i ett rum mycket länge för att vara ensam.

Bara tankar i ett mycket mörkt februari....


Fredagstrött....

Det märks att det är fredag! Jag var inte hemma förens halv nio då jag hade två jobb att klara av. Är så trött nu att jag inte vet vart jag ska ta vägen! Har tittat på mina program och faktiskt unnat mig en cupcake. Denna veckan har jag tagit med en nypa salt vad det gäller träning och matrutiner. Har tyckt det är okej om någon cupcake eller lite fruktsallad slunkit ner. Tar vecka för vecka och denna vecka tyckte jag att jag behövde lite lyx. Fast det får inte vara några mängder vid dessa tillfällen och inte heller varje dag. Nästa vecka kommer inte se ut så!

En jobbdag återstår och jag är inte jättepepp på dagen imorgon. Men jag hoppas på att vara piggare än vad jag varit idag.


<3

Jag är absolut inte den flickvännen som förväntar mig blommor och choklad på alla hjärtans dag. En kyss eller en kram är gott nog. Trots detta var lägenheten fylld av levande ljus när jag kom hem från jobbet. Fläskfilé och fruktsallad stod på menyn och det var riktigt mysigt. Jag är mer än lycklig över att ha hittat en sådan fin sambo! Han betyder så otroligt mycket <3


Ny god müsli.....

Har ni testat den nya, nyttigare müslin från Paulins. Påminner väldigt mycket om crunchy till utseende och konstisens men den innehåller inte alls lika mycket socker.

Jag tyckte denna var jättegod även fast den kanske inte heller är det nyttigaste men som sagt bättre än crunchy eller flingor. Innehåller bra vitaminer och smakar gott.


Alla <3 dag muffins....

Det var allt för länge sedan jag bakade men nu blev det äntligen av!
Vaniljmuffins med gömt hjärts. Frosting av vit choklad!
 

Sjukt bra tips....

Trillade över en länk där de gav 32 tips som man bör tänka inför träningen. Tyckte dessa tipsen var grymma och varenda punkt passar mig och är bra. 
Verkligen något att sträva efter!
1. Ät mer protein, det vill säga livsmedel med kött, fisk och ägg.
2. Välj magra proteiner. Kyckling, fisk och rökt skinka är bättre än köttbullar och korv.
3. Ät inte kolhydrater 4-5h innan du ska sova
4. Drick två liter kallt vatten varje dag.
5. Drick inte drycker som innehåller alkohol.

6. Ät flera gånger om dagen, helst fem-sex gånger, men mindre portioner. Det håller igång förbränningsapparaten längre. efter kl 17:00 avstå kolhydrater
7. Välj bra törstsläckare. Vatten är den bästa, men även mjölk fungerar bra. 
8. Promenera! Bättre aktivitet om du vill bränna fett finns inte. Om du kan välja, ta en morgonpromenad hellre än en kvällspromenad. måste du äta före, välj protein före kolhydrater.
9. Gå mellan 45 och 90 minuter. Ju längre desto bättre, men promenera inte mer än en och en halv timme – då kan du förlora muskler i stället.
10. Vill du öka på effekten ytterligare, välj kuperad terräng.

11. Innan promenaden: drick ett stort glas vatten. Det motverkar uttorkning, som i sin tur har betydelse för förbränningen.
12. Ät omedelbart frukost efter du har varit ute och gått på morgonen. Det motverkar den muskelnedbrytning som annars äger rum. Havregryns gröt är att rekommendera
13. Ät så mycket grönsaker du kan. De ger många nyttigheter, men lite energi. Ungefär två femtedelar av en tallrik bör innehålla sallad när du äter.
14. Om du inte gillar fisk, ät fiskolja (omega 3) som kosttillskott. Fet fisk innehåller nyttigt fett (omega 3) och massor av proteiner som håller förbränningen i gång.

15. Ät regelbundet och försök planera in två riktiga, lagade mål mat om dagen. 
16. Håll nere på fettet, men uteslut det inte! Ungefär 20 procent av ditt energiintag bör komma från fett. Välj vegetabiliska källor och undvik animaliska.
17. Var försiktig med uteluncherna, de är ofta onödigt feta. Undvik panerat, pajer, stekt potatis, majonnäs och såser. Ta ordentligt med sallad i stället.
18. Tillåt dig att äta vad som helst en gång i veckan. Fettförbränning kräver disciplin, men då och då måste du kunna unna dig något gott också. (lördag förslagsvis ;)
19. Uteslut kolhydrater med snabb förbränning, som "vit" pasta och ljust bröd. De ger dig svajande blodsocker och godissug.

20. Styrketräna 3 gånger i veckan. Det ger större muskelvikt och större muskler förbränner mer fett, även i vila.
21. Variera det dagliga kaloriintaget. Det har ansetts vara mer effektivt än att hålla samma energinivå varje dag. Växla mellan 1 500, 2 000, 2 500 och 3 000 kcal per dag. (detta är såklart beroende av din aktivitetsgrad)
22. Sluta stressa! Höga adrenalinnivåer leder lätt till övervikt och motverkar dina syften. 
23. Ha alltid en vattenflaska i beredskap, var du än är. Då minskar risken att du stoppar i dig godis. Lite morötter alternativt nötter (naturella) är bra snacks att ha med sig
24. Stek i solrosolja, inte margarin. Och vänj dig av med att ha smör på mackan.

25. Öka på med fibrer i maten. Dels ger de mättnadskänsla, dels kan de binda fett redan i mag- och tarmkanalen.
26. Ät långsamt. Det tar upp till 20 minuter för din hjärna att förstå att magen är full. Stoppar du i dig för mycket och för fort blir du snart proppmätt vilket leder till att du töjjer din magsäck så det kommer krävas mer mat för att bli mätt nästa gång
27. Sex är en utmärkt fettförbrännande aktivitet (kostar fem kcal per minut).
28. Håll i gång. Du bränner kalorier även utanför gymmet. gå uppför trappor, klippa gräset, hugga ved, skotta snö och handla osv. kostar energi.

29. Sov ordentligt. Eftersom det är under sömn din kropp reparerar och läker sig själv.
30. Tänk positivt. Bestäm dig för att du ska klara det. Ha disciplin, men var också snäll mot dig själv mellan varven.
31. Ha tålamod. Kroppen klarar inte av att göra sig av med mer än två kilo fett i veckan. (under 1kg i veckan är hälsosamt) Tänk på att en långsam viktnedgång ger bäst resultat.


MYCKET VIKTIG PUNKT! ------->>> 32. Banta inte! Du hamnar bara i en kamp mot hungern som du förr eller senare förlorar. <<-------


 
 
 
 

What à day...

Dagen igår blev inte så dålig trots allt. Mådde bättre och bättre under dagen. Och efter en fin måltid ute med jobbet var jag mätt och mådde bra som bara den!

Just nu är jag svintrött efter att ha bakat i flera timmar. Det var allt för länge sedan!!! Kul var det. Har också handlat massa mat och 2 kg kaffe. Haha. Dessutom har jag städat hela lägenheten. Sååå trött nu! Men jag är nöjd. Senare kommer bilder på mina små bakverk!


En dålig dag....

Hade lite magknip hela dagen igår men det var inget särskilt jag tänkte på. När jag kom hem från jobbet blev det värre och framåt kvällen mådde jag illa som tusan också och jag var säker på att jag skulle bli magsjuk eller nåt. Gick och la mig och somnade med en gång. Har vaknat flera gånger inatt och känt att magen har varit helt upp och ner. Nu har jag legat vaken i säkert en timme. Jag har så sjukt ont i kroppen, huvudet och jag känner mig febrig. Dessutom så mår jag sjukt illa och känner mig helt inflammerad i hela magen. Vad är detta? Får panik när man mår såhär konstigt och inte vet vad det är eller vad det ska leda till. Det värsta är att jag ska till jobbet snart och jag får panik! Jag hatar att vara på jobbet när man mår dåligt. Vågar inte resa mig från sängen för då kommer jag väl må ännu sämre.

Fy tusan för detta!!


Time to sleep....

Har precis krupit ner i sängen. Knät gör ont och det har varit en Otroligt tråkig söndag men ganska skön ändå. Har kollat på en del film, tillägnat några timmar åt musiken och även gått en promenad. Att det är måndag imorgon känns inte så farligt faktiskt. Vad tusan skulle jag gjort om jag inte haft något jobb liksom? Hoppas på en bra vecka. Ska ut och äta med jobbet,träffa vänner och så är det ju alla hjärtans dag också så förhoppningsvis lättar det upp veckan lite.

Nu säger jag god natt och lägger upp en bild på min fiskbensfläta som jag äntligen lyckades med. Så fint!


Söndag...

Trots att det är skönt att vara ledig så känns detta redan som en riktigt tråkig dag. Vad ska man göra liksom?
 
Vaknade och var fortfarande sjukt yr u huvudet. Gick ut en runda med hunden för att få lite luft och nu känns det lite bättre. Är helt konstig i munnen efter allt godis igår och frukost är inte jätte lockande.
 
Drömde om att jag var hos frisören inatt och när jag vaknade fick jag någon dum tanke om att jag skulle tona mitt hår idag för att jag ändå inte hade något för mig men jag ångrade mig någon minut senare. Seriöst, nu orkar jag INTE hålla på med hemma färgningar och skit mer. Nu SKA jag gå till en frisör i början av nästa månad och fixa mitt förbannade hår en gång för alla. Har plågats med detta i snart ett år nu. Nu får det vara slut. Hoppas på bara att jag kan hitta en vettig frisör som inte förstör mitt hår denna gången. Kosta, vad det kosta vill bara de är duktiga!
 
Over and out....

Sent inlägg...

Klockan är ganska mycket och jag tänkte bara slänga in ett kort inlägg innan jag släcker lampan och försöker sova.

Kvällen har bestått av tacomys, film, godis och melodifestivalen. Fick faktiskt bli lite godis denna helgen också. Men ännu en gång vet jag inte om det var så gott. Så mycket socker! Jag är mätt som tusan nu i alla fall och nöjd ändå.

Har varit grinig de senaste två dagarna, mått lite halvdåligt, varit konstig i knät, trött och pendlande i humöret. Älskat och hatat livet om vart annat. Står knappt ut med mig själv när det ska vara så.

Har varit yr i huvudet hela kvällen så nu ska jag sova bort det hoppas jag och hoppas på att mitt humör kommer vara i sin ordning imorgon. Kommer blogga mer då i vart fall.

God natt!


Håret...

Då var det färdigt med allt vad färgande heter. Blev denna gång inte heller bra och jag ångrar att jag inte gick till frisören istället. Men gjort är gjort och visst det blev inte helt katastrof men det kunde blivit bättre. Färgen får fullt godkänt då det inte var den felet berodde på utan jag var missfärgad redan innan. Får leva med detta ett tag nu och låta håret vila innan jag åter igen går till frisören och skriker om hjälp. Så får vi hoppas att denna gång blir bättre än förra!

Det jag dock inte kan fatta när jag ser bilderna är hur långt mitt hår är! Sjukt!
Bild 1:Efter 
Bild 2: Före


Shopping...

Är ledig hela dagen! Kom precis hem från en runda på stan och fick det jag skulle med mig hem. Mobilskal till nya telefonen samt hårfärg. Så i eftermiddag är det färgning som gäller. Ska bli kul!!


De senaste dagarna...

Har varit nervös inför det här med läkaren och mitt knä. Men som tur är så var det inget som blivit trasigt eller skadat i knät. Så jag kommer troligen inte få några men av det i framtiden. Däremot så visade det sig varför jag fortfarande är så sjukt öm och svullen i knät fortfarande. Jag har haft en blödning inne i knät så det kommer nog ta ett dag innan den ömma ger med sig!
Har fått min nya telefon också. Min iphone 4 kom igår och jag är redan supernöjd. Är glad att äntligen slippa min gamla telefon som levde helt sitt eget liv!
Har funderat och letat frisörer hela veckan och haft världens ilandproblem om mitt hår. Nu har jag äntligen bestämt mig hur jag ska göra. Här ska inte klippas! Jag kommer ångra mig om jag klipper av mitt långa hår och det är inte så slitet tack vare bra schampo och inpackningar. Däremot ska jag ta tag i att färga det idag då jag har hittat en riktigt snygg färg som jag ska testa och jag önskar att det kommer bli bra denna gången så kanske jag en gång för alla blir av med mitt pissgula hår!
Hoppas verkligen inte att det kommer se ut såhär någonsin igen!

Vilken färg....

Har krypit ner i sängen och ska snart sova. Ska bli underbart då jag verkligen varit seg hela dagen. Börjar dock med en lugn vecka då jag slutade redan vid ett och imorgon är jag ledig.
 
Var med min pojkvän hos frissan innan och kom fram till att jag kanske vill färga hemma istället. Hans hår blev jätte snyggt men det är så dyrt och jag vet inte, jag litar fortfarande inte på frisörer. Inte sedan insidenten sist då de slet av halva mitt hår vid färgning. Kommer klippa mig hos frisör men mer blir det nog inte. Upptäckte en ny hårfärg i hyllan när jag var och handlade och sedan har jag suttit och läst en hel del om den. Grymt snygga färger och det är flera stycken jag skulle kunna tänka mig. 
Har dock sätt flera bilder på hur frissigt det blir efteråt med denna färgen. Inte bra! Ska fortsätta forska....
 

Fit for fight.....

Som jag skrev igår var det "gottedag" igår för min del. Yttligare två veckor sedan jag stoppade något socker i munnen. Hade laddat upp med lösgodis (min favorit) och var sugen som bara den, todde jag! För när jag väl började äta så kändes det liksom tråkigt på något sätt. Det var inte alls lika gott som jag trodde det skulle vara. Men det blev några chokladbitar i alla fall och lite popcorn sen däckade jag på soffan runt halv tolv när blodsockret hade sjunkit till botten! Haha!
 
Trots att mitt knä varit skaddat nu i 2,5 vecka och jag inte har kunnat träna som jag vill så har jag minskat i vikt. Men jag måste medge att jag ätit bra och inte slarvat med något. Har bara kunnat göra lite situps senaste veckan när det gäller träning.
Just nu ligger jag på 54,4 kg och det känns så himla bra! Jag vet att jag äter rätt och bra. Dessutom så har jag tränat väldigt dåligt de senaste tre månaderna eftersom jag varit sjuk och skadat knät. Ändå har det hänt saker med kroppen. Det gör det ännu mer spännande att se var som kommer ske när jag börjar träna på riktigt sen och lägger ner ännu mer energi på maten!
 
Jag ska till läkaren med mitt knä på tisdag och jag ber verkligen för att jag inte ska ha något fel på knät som kommer påverka min framtid. 

Myslördag ttill 100%....

Som jag trodde och ville att det skulle bli var gårdagen den mysigaste på länge. Ledig hela dagen! Började med en fin frukost tillsammans med min pojkvän och sedan gick vi ut på stan och promenerade för att leta klipptid till honom. När vi kom hem tog vi en kanelbullefika, beställde en ny mobil till mig (:o) och sen blev det en fika till då min pojkväns mamma kom på besök med ännu mer fika. Pratade lite om senare planer på året och det kan bli mycket spännande! Dessutom ringde pappa och medelade att han äntligen hittat en liten bil till mig! Jaaa! Jag är trött på att glida runt i lånebilar hela tiden som är stora som hus och tar massor av bensin! Så i veckan ska jag titta på den och godkänna den ;)
 
Kvällen fortsatte med restaurangbesök med en riktigt god wienersnitzel med rödvinssås och efter det laddade vi inför melodifestivalen som jag älskar och det är ett måste för mig att se! Tyvärr var det en riktigt dålig omgång och jag skämdes mest pga de dåliga låtarna men det fanns ju en favorit som vägde upp, Yohio. Har haft lite koll på honom innan jag visste att han skulle vara med i melodifestivalen och hela han är intressant som människa. Japan är ett drömresmål för mig och det är supercoolt att han är stor där. Dessutom gillar jag hans "anime" stil. Har alltid gillat manga/anime ända sedan jag var liten. Det är något spec med det som får mig att inte kunna sluta titta. Det tilltalar mig. Dessutom märker jag att rocken finns i honom både musik och röstmässigt. Kanske inte så konstigt då delar av hans familj är med i rockband. De gör allt så mycket intressantare. 
 
Även fast detta var första deltävlingen hoppas jag att Yohio vinner hela skiten för det vore så grymt kul att skicka honom till den stora finalen bara för att se andra länders reaktioner! Jag tror absolut att Sverige kan kamma hem en seger till med Yohio i spetsen!

Tar helg....

Alla jobb är avklarade och det betyder ledighet! Denna helgen är min lediga helg och den ska jag verkligen njuta av! Jag börjar med lite egentid(om man får vara så ego!) med ansiktsmask, fix av naglarna och allt detta i min underbara onepice. Ledighet har varit mer än efterlängtat.
Imorgon smäller det för då kommer det bli mys till 100% då det är två veckor sedan jag åt onyttigheter och det är dags för lite gott, gott igen. Jag vill ha choklad!!!
 
(Gillar du naglarna? Besök onlynails.blogg.se för att se fler bilder!)

Den är min.....

Så kom den, min bh med nitar och den passade perfekt och var precis som jag tänkt mig. Gud vad snyggt den kan bli med rätt outfit!
Ååå, vad det är snyggt när man bara kan se lite av den liksom. Less is more!