Nyttigt är gott!

Det har varit en helg utan godis och det har inte varit särskilt jobbigt! Visst kanske jag längtade efter en liten chokladbit till idolreprisen där på lördags kvällen men det var inget måste. Istället höll jag mig till frukt och nötter och jag kan tala om att det är nästan godare! 

Däremot så älskar jag att testa nya recept inom det lite mer hälsosamma området och jag gjorde därför chokladbollar på nyttigt vis. De var både enkla och goda att göra och så smakar de nästan precis som äkta chokladbollar. Jag är så glad varje gång jag hittar nya, goda och enkla recept! Dessa kommer jag göra fler gånger, tro mig!




Vilken bra helg!

Fredagen och lördagen denna helgen har varit riktigt grymma! Från nattvandring på kyrkogården till shopping. Haha!

Ja, det var verkligen en härlig dag igår. Kanske för att det kändes som söndag hela dagen fast det var lördag. Hur skön är inte den känslan? Vi mötte upp några vänner och åkte till en stad i närheten för att shoppa. Vi tjejer skor och killarna dator prylar. Alla shoppade loss och det blev inte billigt för någon utav oss men vi var nöjda ändå och något lyckliga efter att ha ätit oss mätta på Kina buffé. Mycket skratt och tokigheter blev det i all enkelhet.

Idag har jag gjort det jag nästan alltid gör på söndagar nu för tiden. Städar, tränar, handlar och lagar mat. Har blivit standard på något sätt. Som vanligt går klockan så otroligt fort och nu har jag satt mig ner för att spendera de sista timmarna stilla i soffan innan det är dags för sängen. Har lyssnat lite dåligt på min kropp vad det gäller vila denna helgen. Är verkligen så trött nu! Är lite sur eftersom jag skulle varit ledig imorgon men får istället jobba en lååång dag vilket jag har 0 ork och motivation för nu. Ännu en lång och jobbig vecka med allt vad det innebär väntar. Jag både avskyr det och älskar det!

Äntligen en höstjacka, höstskor och vinterskor inhandlade från gårdagen. Är så nöjd med detta och längtar efter att få använda det imorgon<3

Härliga helg!

Som jag har väntat på denna helg! Denna veckan har verkligen tagit kål på mig med så mycket jobb och möten. Har varit igång stup i ett. Men det har ändå varit en sååå bra vecka!

Även fast jag var riktigt trött när jag kom hem från jobbet igår var jag ändå sugen på att komma ut lite. Så jag och Sannie spenderade kvällen hos hans klasskompis. Satt och drack lite och pratade om allt. Så kul att träffa nya människor! Planerna var sedan att gå till ett ställe för studenter som vi inte ens visste om jag skulle komma in på. Det var långt dit och riktigt svinkallt! Vi försökte hitta genvägar och det slutade med att vi gick genom en bäcksvart kyrkogård. Man såg inte vart man gick och jag undrar vem som var räddast av oss. Halvvägs så stannade vi till i vår lägenhet för att värma oss och gå ut med hunden. Sedan kom vi aldrig ut. Pratade, drack lite till och kollade knäppa musikvideos. En bra kväll!

Som vanligt vaknar jag tidigt! För en timme sedan. Kan inte somna om. Har en dag full av roliga grejer. Först så ska vi möta Sannies klasskompis och gå bort till en tatuerings studio. Det är egentligen inte jag som har ärende dit fast jag funderar på att kanske äntligen kolla upp min tattoo som jag velat göra så länge! Det blir spännande! Efter det ska vi bort till några andra kompisar för att åka och shoppa i en stad i närheten och sedan äta en bit mat tillsammans. Vi får se vart kvällen slutar. Är i alla fall en helg utan godsaker. Vilket känns tråkigt på ett sätt och väldigt bra på ett annat. Det enda jag kommer äta är på sin höjd nötter och vindruvor som jag inte kan sluta äta <3
Kärlek till mitt nagellack just nu! Så snyggt!!

30 days challenge

Det är alltid lika kul att vakna en timme innan man ska stiga upp och inte kunna somna om. Dessutom är det roligt att vakna med magvärk, huvudvärk och halsont! Förkylning på g? Usch, nej det får vi inte hoppas! Jag måste träna och jobba! 
Faktum är att jag slutar lite tidigare idag och det ska bli så skönt!! Ska hem och städa, laga mat och träna. Ska gå en lång runda. Har nämligen satt upp ett mål på hur långt jag ska gå innan vi reser iväg om 2 veckor. Jag vet inte om målet är rimligt men det är ett mål i alla fall. 20 km ska jag hinna gå och det känns jäkligt motiverande för jag vet att jag inte tillåter mig misslyckas! Jag kör genom programmet Runkeeper som blivit min nya tränibgsfavorit!

Dessutom ska jag påbörja en annan liten kul utmaning idag. "30 days challenge". Det är bilder som man hittar på nätet lite överallt. I 30 dagar så ska du alltså utmana dig själv och under varje dag står det vad du ska göra. Set finns allt möjligt. Både inom träning, sång, rita m.m. Jag tänker ta en knäböjs utmaning. Jag gillar verkligen det enkla när det gäller träning så detta kommer nog passa mig perfekt! 

Dessutom hittade jag några andra roliga med!







Kvällsterapi

Dagen har känts otroligt lång! Började med att stiga upp väldigt tidigt för att åka till tandläkaren. Så skönt att ha den första tanden gjord. Bara 3 besök kvar och 4000 till att betala! Sedan så åkte jag till pappa för att fördriva tiden innan jobbet började. På jobbet var det lite kaos och det tog på krafterna. Var hemma ganska sent och gick direkt för att handla. Sen var det bara att ta med sig hunden ut för en PW. Och efter det, då kunde jag sätta mig ner en stund innan jag la mig i sängen. 
Avslutar med lite terapi. Tv titt och hundmys för att ladda inför en ny jobbdag!

Min goshund!


Söndagslyx inför en hektisk vecka!

Halva söndagen har redan gått rasande fort och eftersom detta är min enda lediga dag i helgen så planerar jag att ta det lugnt. Den enda ansträngningen jag gjort var att ta en lång PW med hunden. 

Är trött som bara den då det var en dag igår fylld med jobb. På kvällen så bakade jag för jag har varit så baksugen hela veckan! Klockan var ganska mycket efter det så det blev en liten promenad och mys framför tv:n sen med massa godis! Och klockan blev mycket innan jag hamnade i säng!

Veckan som kommer känns mindre rolig. Jobbar varje dag och så ska jag kombinera det med massa övertid, ett jobb till, läkare och tandläkare. Sen så är hela helgen uppbokad från fredag!Usch! Är dock ledig nästa lördag. Var egentligen min långhelg som jag inte haft på evigheter och jag har verkligen sätt fram emot den men så fick jag jobba istället vilket jag är jäkligt sur på.

Eftersom nästa vecka känns så kämpig så ska jag som sagt vila så mycket det går och njuta lite extra. Därför sitter vi ich väntar på Sannies familj för att gå ut ich äta på ett mysigt ställe bara en liten bit ifrån oss. Riktig mat kan verkligen sitta på plats så det bara blev en massa skräpmat igår pga bla tidsbrist! Känner verkligen att allt godis igår tar ut sin rätt idag. Så sallad eller kött skulle vara riktigt gott!
Tänkte bjuda på lite muffins då det blev ganska många igår. Men goda var de! Är äppelkake muffins med en vaniljfrosting! Mums!



Lyckan varar aldrig länge

Jag som var så lycklig över allt just nu och mådde så bra. Men så sa det bara pang och jag låg ner igen.

Det bara kon igår, det där illamåendet. Ändå var jag ledig. Och då ska jag ju alltid pressa kroppen till max för jag ska hinna med så mycket. Istället hade jag kanske bara behövt ligga ner och vila hela dagen. 
Känner mig fortfarande yrvaken och helt fallfärdig. Det är fredag och såklart ska jag jobba tills ikväll. Jag vill hem och sova! Istället så får jag trycka i mig tabletter och bara lee:
- Jag mår så bra!
Eller inte! 3,5 timme kvar! Snälla gå fort, snälla klara av utan att falla. Jag vill bara hem och vila för imorgon väntar ännu en jobbdag. 
Usch, vad jag bara vill att sådana här dagar ska försvinna!

Min tur nu?

Känner mig ganska lycklig och nöjd med allt just nu. Är så glad att jag klarade av förra veckan på jobbet utan problem och att det gick så bra som det gjorde. Jag oroar mig inte lika mycket på de grejer som komma skall som jag inte tycker är så roliga. 

Jag uppskattar att gå till jobbet just nu. Det är roligt och äntligen är jag tillbaka på mitt vanliga schema. Slutar innan stängning idag och är ledig imorgon. Så skönt! 
Min sambo har börjat skolan och han trivs jätte bra. Det är så mysigt att vi äter frukost tillsammans nu och att vi båda har något att göra!
Jag har en resa framför mig. Bara tre veckor till! Nervös men det ska bli så kul att få komma iväg. Detta har varit planerat länge men det känns inte som att vi ska åka!
Ja, jag uppskattar saker nu på ett helt annat sätt och jag vill alltid att det ska vara såhär!
Mitt sug för mina hobbys har kommit tillbaka. Är baksugen konstant, uppskattar att göra naglarna och spelar The Sims 3! Jag älskar mina hobbys!
Det enda som kunde varit bättre är att det inte går bra med träningen. Jag skulle börja på riktigt denna veckan inför resan men så har jag fått någon jäkla förkylning som inte vill bryta ut. Är bara trött hela tiden, har huvudvärk, ont i halsen och känner mig varm hela tiden. Jag vilar så gått jag kan och äter värktabletter men den vill inte ge med sig. Inte idag heller. Lite drygt men man kan inte få allt! 

Lördag i ett nötskal

Den här dagen har varit upp och ner verkligen. Jävligt dålig och jävligt bra ibland. Mycket som rör sig i huvudet just nu och det jag vill dra som slutsats är:
Fuck it all!
Ja, ibland måste man se det från den ljusa sidan också!

Har varit mitt vanliga kaosiga jag idag fast jag egentligen borde varva ner och vila när jag är ledig. Så när kvällen kom var jag helt slut och även fast det erbjöds utgång och öl med vänner så valde jag och min kära att stanna hemma och umgås lite eftersom vi inte hinner med det i veckorna längre. Så vi körde all in på den onyttiga fronten med ostbågar, hamburgare och choklad. Och så en massa film. Så det kändes okej tillslut. Hade ändå kommit överens med mig själv redan förra helgen(då det var hur mycket som helst!) att denna helgen skulle bli lugn.

Nu har jag krupit ner i sängen och det är riktigt mysigt. Måste dock sätta igång med träningen på riktigt nu då resan närmar sig med stormsteg. Känner mig inte alls i form för bikini nu kan jag säga! Har inte tränat på två veckor då förra veckan mådde jag piss och denna veckan har jag jobbat så mycket att jag bara varit hemma och vänt. Har även slunkit ner lite choklad då jag behövt socker för att piggna till. Inte okej! Ordning och reda från och med nu med både kost och träning. Imorgon ska det cyklas för mina lår är inte snygga nu kan jag tala om!


Bild från förra helgen då det var party.

Älska skjortan!

Två timmar kvar tills det är helg! Så otroligt skönt att denna veckan har gått så fort och så bra! 

Det är fredag den 13:e men det brukar vara mina turdagar! Och än så länge har faktiskt allt varit riktigt bra. Men kan det annat vara när man har en helg framför sig utan måsten tillsammans med sin fina sambo. Dessutom har jag på mig min nya, grymma skjorta.

Love this day!



Fredag, tack!

Så var det torsdag. Fredagen får gärna komma snabbt!! Men även detta är en lång dag på jobbet. Känns i alla fall som jag fått en hyfsad ordning på mitt kaos och slipper stressa runt som en tok. Klockan går verkligen sakta....Bli helg tack :)

Har på mig mina favo leggins idag :) Sköna och snygga!

"Med detta inlägg är jag med i tävlingen som anordnas av EpicFaiil och CupoNation."

Vill vinna stenhårt! Kan behövas piggas upp efter allt som varit!


Sliten som fan!

Denna veckan provar jag på att vara butikschef. Vilket betyder tidiga monar, sena kvällar och en jäkla massa stress. Har varit världens stressigaste vecka hittills och vi hamnar bara efter hela tiden. Inte vad min kropp behöver med tanke på hur jag mått. Är sliten som bara den. Stel i nacke och axlar, trött och smärtor i bröstet och så lite illamående på det. Jag vill helst bara sova! Har satt mig i soffan på jobbet på min lunch för att försöka vila lite. Så skönt att få sätta sig ner! Äter lite vindruvor och bara hoppas att lite kraft ska komma tillbaka så jag kan klara de sista långa timmarna. Jag har bestämt mig för att klara denna veckan om jag så ska kryps till jobbet. Jag vill klara den så mycket så det finns inte!





Kämpa, kämpa! 

Tid och rum

Stress är just nu mitt allra största problem och jag kunde något aldrig drömma om vad stress faktiskt kan göra med din kropp. Du kan misstänks alla möjliga sjukdomar och tro att det på riktigt är något allvarligt gång på gång då det i slutändan bara var stress.
 
i detta fallet har jag bara mig själv att skylla. Jag har alltid varit väldigt aktiv och sprallig av mig brev har haft en lugn sida också. Och det visar jag fortfarande men vad som inte syns utåt syns inte. Det kan pågå så mycket på insidan som ingen ens kunde ana.
 
Stressen har gjort mig illa i en väldigt läng tid nu det är bara det att jag inte vetat om det. Tillslut får kroppen nog och det är då det är dags att tänka efter.
 
Mitt beteende har varit detsamma i säkert 1 år men det har stegvis och knappt märkbart blivit allt värre och värre. Och när det även börjar påverka sömnen så mår såklart inte kroppen bra tillslut. Jag stressar upp mig för ynka småsaker som tex att jag råkar köra till jobber två minuter senare än när jag brukar köra, stressar som en galning, gasen i botten och dåligt betende i trafiken när det i själva verket är skit samma. De där 2 minuterna gör ingen skillnad men när jag väl kommer till jobbet helt sönderstressad och det ändå är 10 min kvar tills jag ska börja är det redan försent. Pulsen är redan hög, hjärtat slår och man vet inte riktigt vart man ska göra av sig själv och all adrenalin. Att hela tiden ha något man måste göra tycker man och kan inte sitta stilla i två sekunder även fast man verkligen borde och det man tycker är så viktigt att göra är strunt samma! Och att hela tiden behöva pilla på något eller göra något samtidigt som man äter det är fel och det är farligt.
 
Efter min semester så har jag varit ständigt på högvarv. Mycket jobb och uppbokad på lediga tider fyllt av andra större saker som resor eller mindre saker som tandläkartider. Allt det där, stort som litet, samlas i huvudet, maler varenda eviga minut i huvudet. Framåt tillbaks. Jag vill ha kontroll, jag vill veta hur det kommer hända, var och när. Jag vill ha 110% koll. Men varför? Egentligen finns det ingen anledning för jag kan inte påverka sådana saker. De bara händer och de blir som de blir. Ändå så kan jag inte släppa dem och de plågar mig natt som dag. Jag är utom existens för något annat än att bara traggla flera månader av händelser i huvudet. Tillsut är allt bara som ett ihoptrasslat garnnystan i huvudet och det blir kaos. Jag kan inte längre dela upp tankarna och då får jag panik. Jag har inte längre någon kontroll och har jag inte det så kan allt gå fel. 
 
Jag älskar att ha en uppbokad vardag men jag kan inte hantera det. Jag ser inte det som händer nu utan jag ser det som händer imorgon eller kanske en månad framöver. Jag ser allt som kan gå fel, allt som inte får hända och allt är negativt. I grunden handlar allt om att inte få misslyckas. Det är det värsta som kan hända. Misslyckas man får man stå med skamm och ser sig som en oduglig människa. Det är i alla fall vad jag tror men i själva verket är det absolut inte så. Jag kan bara göra det jag kan, det jag är bra på och jag är ingen övermänniska. Men att tänka så för mig är näst intill omöjligt. Jag måste ju veta vad jag gör.
 
Att bli av med stress är svårare än vad jag trodde och jag har knappt börjat. Jag vet helt ärligt inte hur jag ska göra utan jag vet bara att jag måste. Jag måste vara i nuet och inte redan flera dagar framåt. Men fy fan vad det är svårt! Och att säga att man inte har tid det finns egentligen inte. Man tar sig tid och det är bara du själv som kan bestämma över din tid och påverka den. Jag måste ta mig tid till just en sak. Att ta det lugnt. Jag har tackat ja till allt de senaste månaderna och varit uppbokat flera helger framöver och så var det måndag igen med måste jobba, måste träna, måste städa, måste handla, måste laga mat....
 
Det jag måste göra är att bestämma mig för vad jag ska prioritera. Mig själv eller annat. I detta fall måste jag tänka på mig själv väldigt mycket och all tid jag får chans till att vila och ta det lugnt är dyrbar tid. Jag måste göra det saker som jag tycker om och det som gör mig lugnt. När jag i morse tog med hunden ner till bryggan, satte mig där i solen och tittade ut över vattnet för att bara höra vinden i träden och andas frisk luft förstår jag hur sällan jag stannar upp och njuter av det liv som faktiskt är just nu. Det är just sådanna tillfällen jag måste prioritera före allt annat, i kombination av allt annat. Annars vet jag inte vad som kommer hända. 
 
Att ha tryck över bröstet, illamående och yrsel när man är endast 22 år gammal av stress är inte okej.....

18 and life

 
 
 
Klockan är lite för mycket och jag borde sova men vad gör man när man inte är trött! Var lite smått kaos här för bara några minuter sedan. Dörrklockan ringde i ett, Sannie pratade i nattmössan och jag välte ut ett helt glas vatten på sovrumsgolvet. Det blev lite mycket på en gång!
 
I det stora hela har helgen varit bra än så länge. Igår firade vi Marie som fyllt år så hon hade en jätte trevlig fest. Idag var det fest hos oss fast för ett annat födelsedagsbarn som fyllde 18 år och det firades med dricka, massa musik och utgång. Men tusan, det är inte roligt att gå ut nu längre. Inte när man börjat komma upp i åren. Hemma fester är roligast!
 
Men det har varit riktigt trevligt allt som allt:) 
 

På benen

Det är redan torsdag! Sjukt! Jag är hemma från jobbet idag också för att vila. Imorgon måste jag vara tillbaka igen.
 
Jag känner mig inte sämre i alla fall! Whohoo! Och kanske till och med lite bättre. Jag är pigg men jag har fortfarande ont och mår lite illa till och från. Har haft en ganska okej dag hitills. Var en runda hos läkarstationen igen imorse och fick reda på yttligare några prover. De var bra. Sedan åkte jag hem och åt en ordentlig frukost. Har gått ner 1 kg under tiden jag varit sjuk för jag har INTE varit suge på mat. Så det blev en baguette med god ost och grönsaker till frukost samtidigt som jag njöt av solen på balkongen. Så himla varmt idag!
 
Mamma och pappa kommer förbi sen för att hälsa på sjukligen så blir det lite omväxling till skillnad från denna tråkiga veckan liggandes i sängen eller framför tv:n. Men annars så ska jag bara fortsätta med att ta det lugnt och kanske avsluta sista säsongen av sex and the city. Kommer bli deppig när alla avsnitt är slut ;)

Hoppet är det sista som lämnar

Känner mig helt klart på bättringsvägen men ännu vågar jag inte hoppas. Har tittat på idol och kramat om min älskade så mycket jag kunnat hela kvällen. Han är så underbar som orkar med mig och mina konstiga sjukdomar.

Det har varit en lång dag av oro, förtvivlan, smärta och illamående. Känner hopp i alla fall och när detta är över på riktigt är jag så sugen på livet till max. Jag kommer njuta av varenda sekund jag får må bra och uppskatta allt jag har! Det är så det känns.

Jag hoppas verkligen på att jag vaknar och känner mig pigg och ännu bättre imorgon.

Nu ska jag åter igen bädda ner mig i sängen och drömma mig in i sex and the city livet!


Lite hopp

Jag har börjat känna mig piggare under dagen även fast det fortfarande gör ont. Har varit värsta kaoset här hemma då jag fick rena paniken av att må såhär och inte kunna komma åt någon hjälp. Tillslut fick jag i alla fall tag på någon. Blev skickad till labbet och fick ta mega många prover och jag tror att sköterskan såg på mig hur förstörd och ledsen jag var för hon ordnade så att jag fick träffa min läkare även fast han var uppbokad en vecka framöver. Enligt honom så finns det inte så mycket att göra just nu utan det är bara att vänta på proverna. Så jag fick ta några till.

Jag blir hemma från jobbet imorgon med då jag ska in till en sköterska imorgon igen. Dessutom så kan det vara bra att vila så mycket det går. På fredag måste jag nämligen vara tillbaka för då börjar min vecka som jag ska ta för min chef som ska ha semester. Det blir långa dagar och en tuff vecka och jag vill verkligen kunna genomföra den veckan. Så det känns tråkigt men sant att jag måste ställa in allt det roliga jag planerat inför helgen. Jag hade två födelsedagsfester inbokade och såg verkligen framemot det då det har varit bara jobb och sjukdom de senaste veckorna. Men livet är hårt och jag måste än en gång inse att hälsan går före.

Gud vad jag hoppas på att det går på rätt håll nu!!!


Förbannad!

Ringde med en gång till vårldcentralen när de öppnade. Förklarade hur dåligt jag mådde och att jag behövde komma in. Men det fanns inga tider på flera dagar och det enda jag fick var en telefontid!?

Det gör mig förbannad. Så de menar att jag ska gå här och vänta? Hur sjukt är inte det! Jag vill ha hjälp nu för det är nu jag mår dåligt! Nu vill jag verkligen att något ska hända, att jag ska få riktig hjälp och inte gång på gång bli hemskickad. Ta de här tabletterna och de här och så ger de mig något svagt skit som jag vet inte kommer hjälpa eftersom jag tagit dem redan i olika omgångar.

Det värsta är att jag blir så trött på mig själv. Att jag inte kan säga ifrån, stå på mig. Nej, för att jag är en fin flicka som inte vill vara till besvär och ligger hellre och har så ont att jag gråter. Jag har mig själv att skylla.

Jag känner på mig att inget kommer hända även efter nästa samtal. Men jag måste försöka göra vad jag kan, inte släppa taget förens jag vet något mer. Jag är så trött på att bara vänta hela tiden. Det är nog läkarnas bästa ord. Att avvakta eller vänta så får vi se vad som händer. De tror inte att man har ett liv och ett jobb man måste sköta eller???!!


Sep. 03, 2013

Sex and the city är min bästa vän just nu. Att få tankarna på något annat och försvinna in i deras lyxvärld.

Egentligen är det inte mega lyxigt men det är precis ett så lagom liv man vill ha med lyx. En dos av det glamorösa och det oglamorösa livet i perfekt kombination. Jag vill vara där!

Ärligt talat har jag nog aldrig längtar så mycket efter lite lyx. Att få gå till frisören, ha fina blanka naglar, lite extra smink och en noga utvald outfit. Nu när jag mår som jag gör finns inte tanke eller ork till att fixa sig för fem öre. Håret är flåtigt och okammat, ovårdad hy, påsar under ögonen och bara ett gammalt fult linne på kroppen. När jag blir av med detta så ska jag verkligen unna mig lite lyx.


Värre än någonsin

Jag vet att hälsan kommer först men jag kan inte låta bli att oroa mig för allt det som jag har framför mig. Jag ställer till det på jobbet, både för mig själv och andra. Jag kommer missa roliga tillfällen som jag sätt framemot och så ligger det en bokad resa framför mig om nästan exakt en månad. Hur ska det bli med den?

Illamåendet har varit så hemskt hela dagen att jag inte orkat resa mig upp från soffan. Jag har försökt att bedöva med filmer och serier. Bara för att tänka på något annat. Sedan blev bara smärtan i halsen och bröstet värre och värre. Och jag kunde inte ens sitta upp, ville bara vika mig dubbel. Tårarna rann och jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Tänk er att musklerna spänner sig så mycket att det känns som att det är på gränsen att den dras isär, illamående och smärta från halsen ner till bröstet. Som nackspärr fast i halsen. Min sambo fick köpa värktabletter så fort han kom hem och jag ringde ett samtal för att försöka få komma till akuten men de sa att jag skulle ringa igen imorgon.

Nu har det även börjat göra ont när jag sväljer och smärtan i halsen är hemsk. Mår illa och känner att inget kan hjälpa mig. Jag måste ringa igen imorgon till en läkare för jag orkar inte leva med detta! Jag står inte ut. Men jag vet att man måste stå på sig i sjukvården för att få någon hjälp och det är svårt när man är blyg som jag. Jag är rädd att de kommer avisa mig direkt när jag ringer imorgon eller skicka hem mig igen med yttligare några meningslösa tabletter. Jag skriker på hjälp inuti men har svårt att få ut det till dem som behöver höra det och tillslut så kanske jag inte riktigt talar om hur ont jag har. Bara för att jag inte vill vara till besvär.

Jag kan inte ens sitta upp just nu för jag har så ont, en smärta man inte kam beskriva. Jag är så trött men mår så illa att jag inte kan slappna av.

Hur dåligt jag än mår så måste jag orka fajtas om jag över huvud taget ska få ett slut på detta. Måste vara stark!


Helvetets tid!

Igår tyckte jag att det var bättre och att jag klarade jobb från 9 till 18 utan större problem tyckte jag var ett bevis på att det verkligen var bättre. Men på vägen hem i bilen så kom fruktansvärda smärtor i bröstet och upp i strupen igen och jag kunde inte ens hålla huvudet upprätt. Jag lyckades ta mig hem och när jag kom in genom dörren var jag helt färdig. Rösten var svag, jag hade ont och mådde fruktansvärt illa. Fick sätta mig ner för jag orkade inte stå upp. Vilade en stund och mådde lite bättre igen. Men bara för en kort stund. Illamåendet blev värre och jag mådde inte alls bra. Tog en hel hög med tabletter och gick och la mig. Mådde så illa att jag trodde jag skulle kräkas. Tillslut somnade jag och trodde någonstans att det skulle försvinna igen om jag sov.

Vid 7 i morse vaknade jag och mådde lika illa, var helt ut och in i magen och kände hur smärtorna/spänningarna i halsen var kvar. Jag insåg att jag inte kunde gå till jobbet så med svansen mellan benen fick jag ringa och sjukanmäla mig igen.

Ligger nu i sängen med den ständiga ångesten att inte vara på jobbet, ett illamående som gör att jag bara vill sova och en smärta i halsen som gör att jag bara vill dö. Jag orkar inte med detta mer. Varför blir det inte bättre?? Och varför just nu när jag har så mycket viktigt och roligt i livet.

Detta är något av det jobbigaste jag har varit med om. Och jag önskar så att denna perioden i mitt liv ska vara över för all tid. Det värsta är att jag börjar tro att detta bara är början till ett rent helvete. Och jag vet inte vad som väntar mig. Jag är så rädd!

Jag vet inte vad jag ska göra nu. Jag vill bara gråta och ge upp. Om detta går över så ska jag älska livet mer än något annat och aldrig mer gnälla om alla de skitsaker som jag tycker gör livet surt.

Gå över, snälla gå över!


Nya ljuslyktor!

Eftersom mina favorit ljuslyktor gick sönder så köpte jag ett par nya jättefina. Även dessa från Maxi. De har faktiskt jättefina saker när det just gäller lyktor och ljus. Gav 50 kr för båda och de är super fina när de är tända!


Lever än så länge!

Jag har överlevt helgen. Gjorde inte annat än att vila. Lite tråkigt men just nu är det nödvändigt. Varje tillfälle jag får ska ägnas till att vila! Så ingen träning denna veckan.

Jag befinner mig på jobbet. Har varit hör sedan kl 9 i morse. Jag är trött, har smärta och obehag i bröstet men det får gå. Jag ska kämpa på de sista fyra timmarna som är kvar. Sedan ska jag hem och vila igen.

Sannie har börjat skolan idag så han har säkert massa att berätta. Känns lite skumt att han ska gå i skolan nu tre pr framöver men jag tror att det kommer bli bra.