Egentid

Ahh, äntligen hemma! Har varit en dag fylld med jobb. Tack och liv försvann illamåendet framåt kvällen och jag börjar känna mig lite piggare. Hoppas det vänder nu!

När jag kom hem och hade fått lite mat i magen gjorde jag det jag längtar efter hela dagen, tända lite levande ljus på toan och ta en lång ich varm dusch! Så underbart! Sedan smörja in mig med massa härliga krämer. Finns det något bättre än lite egentid!?

Nu ska jag bara ta det lugnt och varva ner med hela Sverige bakar och andra kul program, längta efter sängen och hoppas på att jag vaknar piggare imorgon. Jag är ju ledig imorgon! Hur underbart är inte det!!!
Ska till frissan på morgonen och jag ser väldigt mycket framemot det! Letar inspiration för fullt och jag är lite sugen på någon mörkblond färg.




Jag har ingen aning hur detta kommer sluta med det är de som är spännande!

Dö infektion, dö!

Sitter på jobbet och har lunch. Dricker min jäkla tranbärsjuice. Pencellinet är inte roligt att ta. Jag blir så trött av det och hade ärligt kunnat lägga mig ner och sova på plats! Det verkar inte göra någon nytta heller och jag är livrädd att ta det i onödan. Mår dessutom så illa att jag vill dö av det.Jag vill hem och krypa ner i sängen. Måtte resten av de 4 timmarna gå snabbt och måtte detta vara bättre imorgon! Då ska jag äntligen till frissan. Och det är behövligt......!!!
Fy fan vad det ser ut! Jag skäms nästan och har det uppsatt hela tiden för att ha det nedsläppt vill jag inte!!

Aldrig ska det vara bra

Jag som var så nöjd med livet och mådde så bra.... Tills i helgen då jag trodde jag åkt på urinvägsinfektion. Är nu på läkarstationen och väntar på vidare undersökning då provet inte visade något. Det tar så jäkla långt tid här! Jag vill hem och vila innan jobbet då jag har ont och mår illa. Sedan är jag kiss nödig också hela tiden. Är sur över att återigen åkt på något konstigt skit som är svårt att hitta och jag är trött över att må dåligt! Kom ju lagom till festen i helgen med om jag nu får gå på något! 

Gahhh!

Min söndag

Jag behövde verkligen en vilodag och denna söndag kunde inte komma mer lägligt! Förutom att städa i lägenheten så har jag tagit en promenad i det fina vädret. Sedan så har jag och Sannie haft kvalitetstid vilket blir mer sällan nu då vi är upptagna på våra egna håll i veckorna och oftast helgerna med. Därför känns den tiden lite extra viktig. Vi båda behövde en vilodag så från eftermiddagen har vi beställt hemtmat, tittat på film och pratat. Vi ska fortsätta att titta på film resten av kvällen och inre lyfta ett finger då en ny tuff vecka börjar imorgon.
Förutom det så har jag läst en tidning, ätit choklad och tittat på en massa bloggar. Söndagsgöra! ;) Har blivit så himla inspirerad av alla bloggar vad det gäller smink, hår och kläder så jag kan spricka och jag har insätt ännu en gång att jag kanske borde ta vara på mitt unga jag innan det är försent och faktiskt bry mig lite mer om mitt utseende. För trots allt är utseende jävligt viktigt för mig och jag kan må riktigt dåligt av det på många sätt. Så kanske är det dags att sluta vara lat så jag slipper all ångest. Ska ju faktiskt till frissan på fredag( vill nu!!) så det är en bra början. Är nyfiken själv på att se hur det kommer sluta!


Let's go

Då var det dags för sista jobbdagen för denna veckan. Långlördag och lite extra jobb efter det. Veckan var varit lång men jävligt bra! Dagen idag verkar också bli lång! När jag kommer hem så ska jag ta en lång dusch, göra mig iordning och lyssna på massa grym musik!

Vill lite att det ska bli nästa vecka nu. Är mycket kul som händer. Avbokade dock Spraytaningen. Kändes som helt fel dag/vecka att göra det på! Men ledig på fredag och då är det frisördags. Ska bli så spännande att se vilken färg det blir. Sedan är det vår Halloweenfest på lördagen och det ska bli så otroligt roligt! Längtar som bara den!



Rosa kvällsmys

Oj, vilken dag det har varit. Jag är helt slut! Särskilt i fötterna! Har jobbat från 9 imorse till halv 9. Så jag kom nästan precis hem och det var underbart att få sätta sig ner och få lite mat i magen. Två dagar kvar innan denna långa veckan är över! 

Ser framemot nästa vecka då jag ska lyxa till den långa jobb veckan med lite lyx. Ska först spraytana mig på tisdag och på fredag fick jag ledigt från jobbet och ska till frisören. Spraytaningen är första gången och jag är skitnervös men jag har funderat länge på det och nu sökte de modeller så jag passar på. Ska bli underbart dock att gå till frisören och bara få bli ompysslad! 

Nu ska jag vila fötterna inför imorgon och mysa i min nya mysdress från Turkiet!




Tacksamhet!

Jag har verkligen varit på dåligt humör de senaste dagarna och i helgen kände jag mig helt omitiverad till allt. Men så kollade vi på ett program på tv:n av en ren slump där Krestin Meltzer berättade om sin cancer hon hållt hemlig i ett år. Hon berättade från början till slut vad hon hade gått igenom och efter det så skämdes jag nästan. Hur kan jag gnälla när jag inte kan hitta ett enda fel i mitt liv just nu? Jag fick mig en tankeställare och den kunde inte komma på ett bättre tillfälle. Jag har ett sådant fantastiskt liv med allt man kan önska sig!  Vad gnäller jag för?
 
Varje gång jag tappar min motivation kommer jag tänka på det hon berättade och det hon gått igenom så kommer jag alltid bli påmind om hur bra jag har det.
 
Så denna veckan har jag utmanat mig själv till att tänka positiva tanka och "inget är omöjligt" tankar. Jag känner att det peppar mig enormt och motivationen börjar komma tillbaka.Det som är kvar av året består av jobb och det är nog det som jag mått lite dåligt över. Att jag inte ens kan få in en klipptid eller en tandläkartid för att jag jobbar så mycket. Men jag ska ju inte bara se negativt på det. Det är pengar och dessutom har jag tillfällen som jag ser framemot. Som halloween tex. Jag måste sluta vara 2 veckor framåt i huvudet och ta dagen som den är. Det är grymt svårt för mig och det blir tillslut stressande. Men övning ger färdighet!
 
Jag har varit ledig idag och det har varit en lugn dag för jag har inte haft ett skit att göra! Så det har varit tråkigt men ändå skönt och behövligt att ta en lugn dag hemma.Resten av veckan är lång men jag hoppas den blir rolig också!
 
Jag ska göra mig lite kvällsmat, sätta på en film och bara njuta innan jag ska hoppa i säng. Hade en riktig sovmorgon imorse så det var så skönt!
Det roligaste jag har gjort idag är helt klart nagelpyssel!
 

Träning och kost just nu

Det står lite stilla för min del vad det gäller både träning och kost. I och med att jag först var utomlands i en vecka och sedan var sjuk efter det i en vecka till så har allt bara stått stilla. Faktum är att på semesterna så blev det inte så mycket onyttigheter. Åt knappt sötsaker alls förutom någon glass tilll efterätt och jag hade till och med tappat några hg när jag kom hem. Jag går nästan alltid ner i vikt när jag varit i ett varmt land även fast jag äter massor! Tror det har att göra med att man svettas så mycket.
 
Under veckan jag varit sjuk åt jag glass varje dag och lite choklad också då jag tyckte att jag ville bli frisk och äta det jag var sugen på istället för inget alls. Desutom åt jag pasta hela veckan också :O Jag ligger dock fortfarande på samma vikt. Jag kommer inte för tillfället att lägga någon större vikt på träning och kost. Jag kommer äta vettigt i veckorna, som jag brukar. Mindre kolhydrater då osv. Men eftersom jag jobbar fruktansvärt mycket så kommer träningen inte vara något tvång de två veckorna framöver. Jag vill träna men jag vill inte tvånga kroppen till det om den behöver vila. När det lugnat ner sig på jobbet så kommer jag ta tag i det igen och jag längtar verkligen! Vill komma i riktigt bra form och större planer har börjat växa i huvudet men jag vet inte vad jag ska göra med dem. Jag kommer ha tid att fundera på det...
 
Hur som helst så vill jag må bra fortfarande så jag kommer köra som vanligt med kosten fast inte så hårt och träningen kommer komma när jag verkligen känner för det. Saknar mina promenader! Är så jäkla kallt nu :S Men jag kommer passa på när fina höstdagar kommer!

Motivation, tack!

Det har varit höst i en månad och jag vill redan ha vår. Mörkret får mig bara att må dåligt. Det har jag fått bevisat för mig själv idag. Förkylningen vägrar att släppa och den sitter fortfarande kvar i näsan, halsen, magen och kroppen. Jag är trött och hängig och vädret gör inte saker bättre om man säger så. Känner en oro i kroppen när jag tänker på alla månader av kyla och mörker. Dessutom har jag en sådan ångest över dessa veckorna som kommer framöver. Jag har så mycket jobb som jag måste försöka kombinera med annat. Har ingen motivation eller glädje alls och det känns skit. Den enda glädjen idag och varit filmen dumma mej 2 och Atlas. Min lilla söta, älskade hund. Jag kan inte fatta hur mycket kärlek och glädje han ger. Det gör mig på riktigt lycklig. 

Jag ska ligga på soffan resten av kvällen och för första gången idag sluta tänka på allt som gör mig orolig. Jag hoppas så att jag kommer vakna imorgon pigg och glad med nytt hopp och nya mål. För det var ett tag sedan som jag hade det nu.
Min underbara, fina, lilla Atlas <3

Sjukstugan

Lördagen gick så fort att jag inte kan fatta det! Var hos mina föreldrar några timmar, åt jättegod mat och myste med mina kisar. Fick också en jättefin klocka av min farfar. På kvällen hade vi några vänner över hos oss, planerade Halloween och pratade skit.

Blev en sen kväll och jag var helt död hela dagen av förkylningen. Lika så idag! Kan den aldrig gå över !? Sannie har dessutom också blivit sjuk och mår lika kasst som jag gjorde i början av veckan. Jag ska vila hela dagen och bara titta på film. En lång jobbvecka börjar imorgon och jag orkar inte må dåligt! Lite tee kanske kan hjälpa till. Ska bli såå kul att testa sorten jag köpte idag :)





Ledig helg

Jag har varit ledig i snart 2 veckor om man räknar semester och sjukperiod. Som om inte det vore nog så lyckades jag tajma min lediga helg. 

Nu sitter jag och äter lite frukost och planerar dagen. Ska först till en affär här i närheten och kolla Halloweengrejer. Det börjar ta slut redan i butikerna så jag tänkte köpa på mig det jag behöver innan det är helt kört! Efter det så ska jag bort till mina föreldrar och hälsa på. Och ikväll har jag hört att det blir lite öldrickning. Men vi får se. Jag är fortfarande ganska förkyld så jag kanske vilar istället. 



Så jag vaknade upp imorse utan något tvång att behöva gå ut i kylan! 

Nöjd med brännan

Tänk att under resan brände jag mig inte en enda gång! Sista dagen blev jag nästan chockad när jag såg mig i spegeln. Jämfört med andra kanske jag inte är så brun men jämfört med alla andra gånger jag solat så var detta ett bra resultat! Så jag är väldigt nöjd! Den turkiska solen under oktober var helt enkelt perfekt för min hy!




Host! Host!

Mår inte så mycket bättre och orkar i stort sätt inte göra annat än att ligga ner. Blir galen på att nysa hela tiden och behöva snyta sig varannan minut! Har bestämt att ta en dag till hemma från jobbet. Känns inte så bra men jag vill hellre bli frisk.





Förkylning från helvetet!

Jag började bli sjuk precis innan vi skulle åka hem från Turkiet och på bussen med 11 timmars resa slog det till ordentligt med feber och ont i kroppen. På flygplatsen ville jag bara lägga mig ner och dö och väl på flyget var hela golvet fullt av näsdukar efter jag suttit där i mer än 3 timmar och snorat. Jag vet ärligt inte hur jag klarade resan hem men jag tänkte i huvudet att detta är borta imorgon. Men jag vaknade igår och mådde så fruktansvärt dåligt!
Jag sov hela dagen, hade frossa och mådde så jäkla dåligt. Det är samma idag fast svetten rinner av mig hela tiden, jag har ont i magen och ser jäkligt sliten ut. Kul! Jag har idag, precis som igår legat och tittat på film efter film och program efter program. Jag är helt knockt out av denna förkylningen. Men det är så skönt att vara hemma och jag är glad att jag inte fick detta tidigare på resan. Är hemma från jobbet imorgon ockå så får vi se hur jag mår sen. Min bästa vän är toarullen och jag har den med mig överallt. Haha! Vad gör man när näsan bara rinner och rinner. 
 

Hemma efter resa i Turkiet!

Äntligen ligger jag i min säng igen och har fått vakna upp i vår underbara lägenhet! 
Kom hem kl 6 imorse ifrån en vecka i Turkiet. Min första gång i Turkiet och jag är inte överväldigad. Först och främst var resan dit och hem lätt den jobbigaste resan jag gjort hittills och så har det tyvärr varit så mycket negativt kring resan. Mer negativt än positivt. Jag måste nog faktiskt smälta denna resan innan jag uttalar mig helt vad jag tycker. 

Veckan har överlag varit skitjobbig måste jag erkänna men den har också haft sina ljuspunkter som kommer vara minnen för livet. Men jag kan inte med ord förklara hur skönt det var att komma hem. Tyvärr hade jag otur som vanligt då jag blev sjuk igår, precis innan vi skulle åka slog en förkylning från helvetet till och jag fattar inte hur jag klarade av de 11 timmar vi reste så dåligt som jag mådde. Fy fan vad hemskt det var! Jag somnade kl 6 och vaknade kl 8 av att det stack i halsen. Huvudet värker, näsan rinner konstant och jag är helt väck! Som tur är tog jag ledigt idag och jag kommer även att vara hemma imorgon. Jag mår så jävla dåligt just nu! 

Kylen är dessutom tom och jag är hungrig. Vi har inget toapapper och jag vill ha glass! Om jag vill ha något kommer jag behöva pallra mig över själv till affären då min stackars pojkvän fick sitta uppe när vi kom hem med skolarbete. Så jag vill inte väcka honom. 

Ska försöka sova en stund till nu och sedan måste jag ha mat, glass och värktabletter!!!











Tummen ner för denna dagen!

De dagar man vaknar och mår så dåligt att man bara vill ta livet av sig borde inte finnas. Just en sådan dag har jag haft idag. Alla fel som kan vara har jag haft på min kropp idag och hur jag skulle klara jobbet var bara ett stort ?. På något sätt har jag i alla fall tagit mig igenom denna hemska fredag. Jag mår fortfarande riktigt konstigt och dåligt men det är ändå lite bättre än imorse. Nu ligger jag framför tv:n med onepice och täcke men fryser ändå. Försöker att inte tänka på att jag ska jobba imorgon men det är svårt. Dessutom är jag livrädd att jag på något sätt ska bli sjuk. VI ÅKER JU TILL TURKIET PÅ SÖNDAG. Jag får inte bli sjuk.

Jag hoppas så mycket att jag vaknar pigg och glad imorgon. Skulle betyda mycket. Bort allt ont från min kropp!



Det närmar sig...

Jag börjar få riktig resfeber nu... På söndag åker vi!! Hjälp!!!

Det är med lite skräckblandad förtjusning faktiskt. Jag hatar ju att flyga och så är jag alltid rädd att jag ska bli sjuk på resan. Förutom det så längtar jag efter att sola och bada. Och så har vi ju obegränsat med drinkar! Framför allt så ska ledighet i en vecka bli grymt skönt!Yeeh! Känns dock inte som vi ska åka. Har inte alls de känslorna och det känns tråkigt. Jag är så inne i hösten, jobbet och min konstanta stress. Usch för den.

Är ledig idag och jag kunde faktiskt sova lite längre imorse. Är så spännd och illamående idag så jag ska inte lyfta röven från soffan på resten av dagen från och med nu. Ska bara titta på film och mysa. Kan behövas med tanke på monsterjobbdagen imorgon och även fredag och lördag. 



Har släpat fram resväskan och börjat planera lite inför packningen. Lika svårt som alltid! Klänningen på bilden ovan (rosa) fyndade jag i veckan. Jag är så kär!


Two Way

Tänkte ge tips på två goda varianter av mellanmål/ kvällsmat/ desserter. De är superenkla och jättegoda att äta när man vill ha det där lilla extra!

Variant 1 : 
Vaniljkvarg ( finns ICAs egna eller Lindahl's). Toppa med bär.

Variant 2:
Keso men vaniljpulver. Ta inte för mycket av vaniljpulvret!Toppa med bär!