En dag på landet...

Efter att ha haft några riktigt pissiga dagar med all otur, ångest och besvikelse man kan ha så känns det efter denna dag som att det kanske vänder!

Har tillbringat dagen hos mamma och pappa på landet tillsammans med hund och sambo. Där kan man verkligen koppla av , vara sig själv och njuta av solnedgången och naturen. Andas frisk luft! Vi har grillat, badat och pratar. Har varit en välbehövlig dag och nu laddar jag inför jobb imorgon igen.


Orosmorgonen

Jag vaknade redan för en timme sedan. Det var något som störde mig och den där klumpen i magen påminde mig om vad. Det är egentligen inget att oroa sig för men tanken på det gör mig nervös och jag vet inte vad jag ska säga, hur jag ska förklara. Jag vill bara att det ska vara över.

Jag ligger vaken i sängen och bara väntar. Klumpen i magen är kvar och jag försöker att samla tankarna. Jag är så trött att jag knappt vet vart jag är men sova känns svårt. Den där ständiga oron, ska den få ett slut nu?
Ska jag bli normal och kunna leva som andra nu?

Många tankar och många frågor men det största är om någon verkligen kommer förstå mig och ta mig på allvar. Jag vill bara ha detta över och om några timmar så är det de och jag kommer kunna slappna av och njuta av min lediga dag.

Att sluta tänka är svårt men att sluta oroa sig är ännu svårare.

Jag måste försöka sova!


En klassisk sommardag!

Klockan blir alltid för mycket när man är ledig!

I alla fall så har det varit en fantastisk dag! Vi har spenderat den hos min sambos familj ute på landet. Grillat, njutit i solen, badat med hundarna i en sjö och fikat. Det har varit en sådär klassisk sommardag. Så mysigt!

Nu ska jag äntligen sova efter att ha fastnat lite för länge vid tv-spelet. Kommer somna med en liten klump i magen inför en sak jag ska göra imorgon. Men jag hoppas verkligen det kommer ordna sig med den saken!

God natt!


Jul. 27, 2013

Det började regna och det där med att grilla på havet känns långt borta! Jag som hade planerat all mat in i minsta detalj och skrivit en lista till och med. Jaja, så kan det gå!

Istället satte jag igång en Wallanderfilm som är dö tråkig! Det börjar kurra i magen nu. Så snart är det dags att börja tänka på lite mat. Om ändå himlen kunde spricka upp och solen kunde komma fram!


Inredningstips:Cylindervasen

Sedan jag köpte mina cylindervasar kommer jag alltid ha det i mitt hem. Det finns så många möjligheter när det gäller dem. Jag har en hög som jag kompleterar med en mindre. I dessa kan man stoppa allt möjligt. Frukt, blommor, stenar m.m.
Och när det gäller vasar och blommor, vem har sagt att man måste ha en traditionell vas? Jag tycker det är mycket snyggare att stoppa ner blommor i sitället. 
 
Jag såg detta framför mig redan innan vi flyttade hit med citroner i. Hade ett tag också lime. Härlig färgklick i köket!
Stoppa ner blommorna sitället! Det är sååå mcyket snyggare och inte lika tråkigt och traditionellt!
 

Lediga helgen nalkas

Att komma hem igår, efter en lång och slitsam vecka, med flera nätter av dålig sömn och kramper i magen var det underbaraste på länge! Hela fredagen var en katastrof. Sov nästan inget då jag mådde dåligt som tusan och att gå till jobbet sådanna dagar är det värsta jag vet. Men jag lyckades ta mig igenom dagen trots att jag mådde så dåligt och även klara av mitt andra jobb direkt efter utan att ramla ihop i en stor hög.
 
Idag är jag ledig, min lediga helg och jag hade kunnat må bätttre! Vaknade med konstiga kramper i magen och kunde inte somna om tidigt i morse. Så jag steg upp, tog en promenad med Atlas. Vi satte oss i parken precis brevid och tittade på folk. Njöt av varje sekund av det friska luften och vårt fina område vi bor på.
Efter det tog jag en lång dusch och nu känner jag mig mer stabil. Magen kurrar högt då jag blivit riktigt hungrig. Vi har "äta-vad-du-vill-dag" och det känns sådär att inte må på topp. Har alla tre dagar framöver planerade med något så jag hoppas att jag kommer må bättre. Ska vila hela dagen och jag har planerat en överraskning åt min älskade senare idag men det beror helt på vädret som är lite mulet och inte jätte bra. Håller tummarna på att det i alla fall kommer vara uppehåll. Kommer ta bilder om det nu är så att det blir av :)
 
 

Let it rain!

Det regnar ute och har varit allmänt svalt. Vad skönt tänkte jag och drog på mig mina mysbyxor som legat i garderoben hela sommaren. Har saknat dem men det har verkligen varit för varmt för att använda dem. Imorgon är det äntligen fredag! Och det kommer bli världens drygaste dag på jobbet har jag en känsla av. Kommer spendera många timmar på jobb imorgon så det blir ingen kort dag!

Därför har jag krupit upp i soffan efter ett STORT kvällsmål. Typ yoghurt, en del knäckebröd, en halv ost och några kex. Är alltid så hungrig efter en jobbdag! Det blir vänner för hela slanten denna kväll i min favomyströja innan det är dags för sängen!


Gofrukost!

Här kommer sena bilder på min smaskiga frukost jag åt i morse. Bananpannkaka med keso/bär/kvarg blandning. Mhhh!


Går såå sakta!

Veckan går inte alls sakta... och jag vill inte alls ha helg. Ehh joo! Grymt vad jag vill ha ledighet och bara vara. Har planerat typ alla dagar och det känns bra!

Efter jobbet har jag hängt på balkongen som vanligt, gjorde en supergod bananpannkaka med min lite nyttigare chokladglass. Sedan har jag bara flummat runt och hjälpt min pojkvän med lite prylar också. Ska snart gå och lägga mig gör att läsa en ny bok jag börjat med.

Gud, bli helg då!


Jag vill grilla!

På sommaren är jag alltid sugen på fräsch mat och hur mycket finns det inte nu som är gott när det gäller frukt,bär och grönsaker. Jag är så sugen på ett stort berg av uppskivade frukter att äta i solen eller grilla alla möjliga grönsaker. Majs, sparris, champinjoner och sedan en bacon inlindad halloumi till det! Gud så gott!
 
Men det är ju sista dagarna innan löning och då äter vi alltid det vi har hemma. Det är så tråkigt! Längtar efter mina bär, min frukt och sallader. Jag får nöja mig med smakliga bilder sålänge!

Sommarnjutare

Sommaren är inspirerande och motiverande på många sätt men inte när det gäller träning. Jag tränade flitigt på semestern men åt destå sämre ;) Nu när jag har börjat jobba igen äter jag bättre och tränar sämre. Jag har funderat hela dagen på hur jag ska göra på sommaren med allt detta och jag känner ärligt talat för att bara ta sommaren som en njutning. Jag har noll motivation till att träna nu och med tanke på hur mycket jag håller igång på jobbet är detta ingen nödvändighet att träna hemma också utan när jag väl är hemma vill jag vila, ta vara på sommaren och inte känna mig tvungen till något. Det är så jag vill ha det just nu..

 

Vad det gäller maten försöker jag hålla mig ifrån godsakerna under vardagen men jag anser att en glass eller en fika är okej. Det är ju sommar! På helgen däremot äter jag vad jag vill! Jag är inte i lika god form som precis innan sommaren( har gått upp 1,5-2 kg) men jag är forfarande nöjd och har en relativt platt mage. Det duger för mig just nu.

 

Jag ligger inte på latsidan men jag vill verkligen ta vara på varenda minut av sommaren och träningen får komma när jag helt enkelt vill och känner för det. Då mår jag som bäst!

Letar efter goda och fräscha recept...

Mys på balkongen...


Du är underbar <3

Då var det måndag igen och jag siktar redan mot helgen då det är min ledighet i hela tre dagar!

Helgen som var gick så obeskrivligt fort med jobb, festligheter och en helt obeskrivligt underbar dag med min älskade. Som jag har längtar efter en dag då det bara var vi två. Vi åkte och badade vid Sandviken som är så fin! Det är som att vara utomlands. Åt glass, badade och pratade massa i solen. Sedan åkte vi till en mysig restaurang och åt en fin köttbit. Tog sedan med oss Atlas till Sternö eftersom han hade varit själv så mycket i helgen så fick han chans att springa lite och bada. På hemvägen köpte vi med oss godsaker som vi mumsade på till en film långt in på natten . Kan inte varje dag vara så?


Hemma bäst!

Jag hade sätt framemot lördagen hela veckan. Få gå ut i denna härliga stad med vänner och få känna stämningen och för en gångs skull ha nära he. Tyvärr började allt inte så bra. Velande, väntan och ont i magen. Tillslut kom vi iväg(två timmar senare) och var på någon fest. Drog nästan med en gång till stan och ett öltält. Stämningen var på topp, jag hade planer på att möta en del vänner ute. Musiken var bra och alla glada. Men så började jag få mer och mer ont i magen och tillslut blev det bara för mycket. Jag ville bara hem. 
 
Så nu sitter jag i soffan igen. Har skamligt ont i magen och är ledsen för att jag inte är med ute. Men jag har insett saker som gör att jag faktiskt inte bryr mig heller. Jag har den finaste pojkvännen på jorden, jag hatar att ha och göra men människor och jag trivs bäst hemma. Det är där tryggheten är. 
 
Ett stort glas samarin, kanske femte idag, i väntan på min pojkvän som jag hoppas tänker lite på mig och inte kommer hem för full. Jag ska titta på vänner och bara hoppas att magen blir bättre så jag kan sova. Detta är fan inte kul och jag vill inte veta hur mitt tillstånd kommer vara imorgon.
 
 

Festivalstaden

När jag vaknade imorse så fattade jag ingenting. Jag skulle till jobbet? Nyss så hade jag två lediga dagar framför mig. Hur fort kan det gå? Och dessutom så är det fredag! Ännu konstigare. Fick i alla fall en jäkla ångest då jag skulle spenera en heldag på jobb nr1 och direkt efter det hade jag jobb nr2 som väntade. Men det gick så fort så ingen kan förstå. Nu är jag hemma igen och laddar för en ny jobbdag imorgon.
 
Magen har börjat krångla igen. Har knappt känt av den på 3,5 vecka men så bara pang! Nu mår jag dåligt efter att jag ätit. Mättnadskänsla, sura uppstötningar och det gamla vanliga. Hinkar samarin. Tack godegud för att det finns! Är lite sur över att jag skulle börja må dåligt just nu då festivalen är i stan vilket innebär fest imorgon för min del. Då får jäkla inte magen krångla för jag har sätt framemot det hela veckan. Var på marknaden igår, tittade på karnevalen och lyssnade på lite band. Mamma och pappa var med och det var riktigt mysigt!
 
Hela vår gata är full av folk och stoj. Det är mysigt och jag älskar stämningen här! Även fast det kommer bli svårt att sova ikväll för allt ljud. Orkar inte med någon fest ikväll. Ska vila så mycket jag kan. Blir kanske en runda för att känna in stämningen lite med Sannie. Om han bara kunde slita sig från datorn och pallra sig till fymmet så vi kan gå snart!!

Inviger festivalen i stan

För exakt ett år sedan va vi just denna tid, denna kväll framför KENTS scen och njöt av varje andetag. Det var magiskt och det gick ända in i hjärtat. Jag minns det som igår och jag skulle se dem igen om jag fick chansen.

Ikväll är det andra bullar. Mustasch spelar och jag ligger på balkongen och lyssnar. Jag och Sannie har varit iväg och grillat med några vänner. När vi kom hem var hela staden i full gång då festivalen har börjar. Vi har tagit några cider och några öl på balkongen för att njuta av sommaren och såklart invigs festivalen. Det är musik överallt, bra stämning och partyt är igång. Vilken underbar kväll!


Ledighet igen!

En betydligt bättre dag än igår...
Jobbade in några timmar och körde på en långdag så jag blir ledig imorgon och på torsdag. Hur härligt! Östersjöfestivalen här i stan kör igång imorgon och håller på till lördag. Ska bli så kul! Blir musik, karneval, marknad och på lördag blir det fest med massa vänner! Ska bli så jäkla kul!! Så full rulle i hela stan nu några dagar framöver.
 
Och det kommer medföra att det är svårt att ta sig fram överallt. De har satt upp skultar redan precis utanför så hitta parkering kommer inte bli lätt. Men så nice det är att ha hela östersjö typ 2 min bort! Trots kaoset som kommer vara så ska jag ge mig upp till stan imorgon för lite ärende och samtidigt ska jag kolla in några finingar som kommit in på BikBok! 
 

Jävla pissdag!

Tre veckors semester var underbart. Men underbart är kort...
 
Första jobbdagen idag och vilken skitdag det har varit! Kändes inte så farligt att åka till jobbet men när jag väl kom dit så bara tappade jag all glöd. Jag hatar att jobba över huvud taget var det jag kom fram till. Kändes bara som ett tvång och jag ville bara hem. Dessutom hade luftkonditioneringen sönder så svetten har runnit hela dagen. Jag får verkligen panik när det är så varmt! Jag blir svimfärdig! 
 
Efter jobbet skulle jag gratulera pappa på födelsedagen. De låg i båten så jag skulle ta mig dit. Men Gyllene Tider var i stan för att spela vilket gjorde att det var omöjligt att ta sig fram. Folk och köer överallt så efter en halvtimmes snurrande i hela staden gav jag upp. Jag hade nästan bensin slut och jag ville bara hem. Så jag fick åka hem med mitt dåliga samvete eftersom jag inte kunde gratulera pappa. På hemvägen var jag trött, arg och ledsen. 
 
När jag kom hem så var det inte direkt några positiva nyheter som väntade och jag känner mig bara nere just nu. Precis allt jag gör går emot mig. Till och med när jag var i affären och skulle handla var hela jävla affären tom på varor! Inte end lite köttfärs eller toapapper fanns. Så det blev inte mycket handlat där. 
 
Ska bara ta bort sminket och sen ska jag gå och lägga mig för jag orkar inte vara vaken mer. Jävla skitdag!!!!

World war z

Jovisst är man trött....
Men vad tusan. Det är söndag och då är det ju tillåtet att vara trött. Har varit på marknad med min andra hälft. Mys! Sedan har jag bara bloggat, lagat mat och pysslat lite här hemma. Ikväll blir det bio med vänner. Ska se den nya zombie filmen "World war z" och jag är nästan helt säker på att den kommer vara bra!
 

Kanonbra helg!

Vaknat upp till sista dagen på semestern. Och jag har ingen ångest! Jag trodde att jag skulle ha en fruktansvärd ångest men nej, inte ännu i alla fall. Jag tror helt enkelt att jag är så jävla nöjd med allt på min semester. Jag har hunnit göra alla jag har velat. Både vilat, ätit gott, träffat vänner, festat, varit iväg några dagar, gjort små utflykterm bakat, badat och så vidare. Det känns liksom som att vad skulle jag göra om jag var ledig nästa vecka också. Men det är klart, jag hade ju inte heller tackat nej till ännu en vecka! Hoppas att ångesten håller sig borta resten av dagen!
 
Jag hamnade återigen på Tosia igår. En aning sliten men jag piggnade till sen på kvällen. Det var ganska lugnt. Träffade mest massa folk och dansade till live musik. Det var bra helt enkelt och slutade sent återigen!
 
Lite trött är man allt men det är så värt det! Ska äta massa gott, ska börja med en god frukost, och sedan ska vi bege oss till marknaden återigen fast denna gången för att titta och köpa lite saker. Sedan ska jag inte göra ett skit på hela dagen!
 

Dödens dag

Har varit hyfsat pigg hela dagen men nu, efter maten har tröttheten kommit på riktigt. Egentligen hade jag behövt sova några timmar men klockan är ganska mycket och jag finner ingen ro till det. Försöker ta reda på planerna inför kvällen så får vi se om jag tar mig tillbaka till marknaden och intar ännu en kväll med fest. Min kropp vill nog egentligen bara sova och vila men tusan, jag fick blodad tand igår och har mentalt ställt in mig på ännu en partynatt. Men jag har inte planerat ett dugg ännu då hur det blir får kvällen utvisa. Jag vill men orkar kanske inte tänker jag men vad fan liksom, näst sista dagen på semestern, det är sommar och jag är ung. Så vadå inte orka liksom!?

Som sagt så får vi se. Jag hoppas att hur det än blir så kommer det bli awsome!


Night out

Även fast jag gick och la mig när det började ljusna är jag redan vaken och inte särskilt trött.

Det blev sent igår då det började med festligheter hos min kompis. Massa folk i lägenheten. Hon bor mitt i stan så vi hade nära ner till marknaden. Hur som så hamnade alla tillslut i ett gigantiskt öltält där Arrvingarna spelade. Jag kunde önskat mig ett bättre band men det fick gå. Vi drack, sjöng och dansade och det var som vanligt kul att träffa alla människor man inte ser så ofta. Och även nya såklart.

Jag är nog jävligt trött egentligen men huvudet värker, jag är hungrig och har ont i hela munnen(?) så jag kan inte riktigt sova. Alla vill att vi ska mötas upp på samma ställe som igår men jag går se hur jag känner för en fest natt till. Allt kan hända och jag kommer ta denna dagen precis som den kommer!


Myser med Atlas

Har precis kommit tillbaka från stan efter att ha handlat lite alkoholhaltiga drycker. Ska vila resten av dagen då jag är trött och magen är lite i obalans. Inte kul!

Myser med Atlas så länge och kramar lite på Sannie som kommit in på högskolan. Whiii, så glad för hans skull!


Kvällsnöjen väntar

Lyckades sova till 10 i alla fall och har fått 9 timmars sömn. Vaknade dock inatt och hade någon konstig känsla i magen och mådde illa så jag fick stiga upp och ta en tablett. Nu känns det okej. Men jag har inte stigit upp ännu...

Om någon timme ska jag äta en god frukost. Och så ska jag upp till stan och köpa lite alkohol samt göra några ärenden till. Ikväll är det nämligen fest som står på schemat. Jag var sur igår över att det blev på fredag och inte på lördag men nu känns det bra. Då blir ju helgen lite längre. Jag hoppas så mycket att denna tosia blir rolig som förra. För då hade jag så jäkla kul! Hela kvällen var perfekt. Åå vad jag vill att kvällen ska bli lika bra!

Blir att kolla igenom garderoben sen efter något snyggt. Solen skinner ju så här blir det sommar outfit! Naglarna är fixade!


Skit dag!"

Jag är en människa som måste ha allt planerat för mig långt i förväg. Jag kan ju göra inmpulsgrejer, det är inte så. Men har jag än gång planerat eller tänkt ut hur det kommer se ut i veckan tex blir jag vansinig när det ändras! Jag hatar när det inte blir som jag tänkt mig eller som det var planerat! 
 
Igår var jag skitsur för att jag och Sannie hade planerat att gå på marknaden här i närheten idag för att det skulle börja en dag tidigare men så visade sig att det var bara något jävla uppträde som började och stånden sätter igång som vanligt imorgon kväll. Okej, då går vi väl då! Så kan jag festa på lördagen. Men nu vusade sig att det blir ingen fest på lördag utan på fredagen. Jaha! Då kan jag inte gå med Sannie som jag lovat och det blir ingen fest på lördagen som det alltid varit. Nu känner jag mig så hemsk att jag skiter i Sannie imorgon och går på fest istället.
 
Ovanpå det hade jag och Sannie planerat att steka vid havet och bada om det blev fint väder under veckan. Dock har det regnat hela vekan förutom idag. Men då ska ju naturligtvis Sannie iväg han tar min bil eftersom hans är på lagning...och jag får sitta hemma och kan inte ta mig någonstanns! Jävla skit!
 
Den här dagen börjar bra! Har desutom en huvudvärk som inte är rolig och jag vill bara väcka Sannie för att berätta hur allt ligger till. Annars kan jag inte släppa det! Men så la han sig kl 5 imorse så läget är inte så bra.
 
Fan! Fan! Fan!

Njutning: Inte göra någonting!

Jag får lite ångest varje gång jag kommer att tänka på att detta är min sista semestervecka! Men egentligen, borde jag ha ångest!? Nej, faktiskt inte! Jag har gått hemma hela denna veckan och det har varit riktigt mysigt och skönt men nu börjar det bli långtråkigt! Jag har gjort allt som jag ska här hemma och det finns inget jag kan göra känns det som. Jag njuter av att inte göra någonting alls men det ska nog innerst inne bli skönt att få rutiner på livet igen när jobbet börjar nästa vecka.

Dagen har bestått av matlagning och en tur med Sannie då vi kollat alla begagnat butiker vi kunde hitta här i stan. Lite mysigt så. Sen har jag kollat tv och även städat lite. Jag ska kolla en film nu och kanske strunta i träningen för idag. Dels för jag har haft lite magont hela dagen,dels för att jag är seg och har en jäkla träningsvärk i benen sen igår. Vädret är dessutom skräp och det var ju en promenad som stod på schemat idag!

Nej, det känns bättre att krypa upp i soffan efter en god kycklingtallrik med massa grönsaker och bara njuta av att göra ingenting.

Imorgon önskar jag verkligen ett fint väder för då ska det badas och solas till 100%!


Träning på topp

På biblioteket hittade jag två böcker som verkligen kan komma till bra hand då man behöver tips på nya träningsövnigar, recept och bildinspiration. Det är böckerna av Charlotte Perrelli jag pratar om! Båda är bra men är inte uppbyggda på samma sätt. "Kan jag kan du " är mest fylld med övningar från lätt till svår så du själv ska kunna hitta det som passar dig. "I form på 4 veckor" är uppbyggd från dag 1 med hur du ska träna och vilken mat du ska äta.

Tycker att båda är bra. Du kan mixa dem så kommer du troligtvis att hitta något som passar dig perfekt. Och jag hade absolut kunnat tänka mig att testa programmet på 4 veckor men det känns som man inte kan ha ett vanligt jobb då hela dagarna går ut på att följa allt från punkt till pricka. Dock gillar jag inte maten i böckerna. Inget som passar mig i smaken och det är för mycket kolhydrater.

Men bilderna är inspirerande och Vem vill inte ha hennes kropp liksom!?

Jag testade lite övningar därifrån igår efter ett träningsprogram i boken som är enkelhet och inte allt för tidskrävande. Gillade det stark då man tränar hela kroppen så jag kommer göra denna fler gånger!


Rock all day!

Vaknade bara för en stund sedan, gick direkt till soffan och fortsatte med samma sak som jag gjorde hela kvällen och samma natt igår. Spela hög rock musik! Fast nu får jag sitta med hörlurar på mig så jag inbte väcker någon ;)
Rock musik är livet och den frihetskänsla den väcker kan inget slå. Jag blir alltid på g, hög på livet och taggad på allt. 
När jag var hos mamma och pappa i helgen så hittade jag min gamla LP samling och jag hade verkligen glömt min kärlek till dessa. Och hur många bra jag samlat. Så jag beståmde mig för att börja samla igen. Så igår var jag på jakt och hittade ett ställe med MASSA LP skivor i bra ordning så det är enkelt att hitta. Jag bläddrade såklart bland hårdrock och hittade ganska snabbt något jag ville ha. Två Bon Jovi skovor som man sällan hittar. Fint skick med så de köpte jag. Givet!
Har just nu några favoriter som jag spelar om och om igen.....
 
 

Tråkdag!

Vi hade en plan, Sannie och jag. Den var att åka till havet och bada och sola hela dagen och sedan kanske ta några kalla cider på kvällen. Men när jag vaknade idag var det minsann ingen sol i sikte! Så de planerna kommer inte bli av...
 
Har just ätit en tråkig frukost då vi inte hade annat hemma än några knäckebröd och mjukost. Kylen är tom och så snart Sannie vaknat måste vi iväg och handla! 
 
Så vad tusan ska man hitta på idag? Det är ju ett film och spela tv-spel väder och ett bra träningsväder också. Så jag antar att det är de som kommer hända. Funderar dessutom på att gå till biblioteket och låna nya böcker(bla några träningsböcker) samt svänga förbi stan en runda för att kolla slutrean. 
 
Och föresten så kanske det var bra att solen inte är framme då min bränna på ryggen fortfarande är ganska illa. Igår kunde jag knappt ha på mig en t-shirt så jag gick med en tubklänning hela dagen. Och det gick ju!
 
 
 

Haha!


Bränd!

Även fast jag inte skulle sitta och pressa i solen med tanke på gårdagen så hamnade jag i solläge i alla fall! Man kan ju inte låta bli. Brände mig hemskt på ryggen när vi spenderade hela dagen på havet igår. Det var så skönt att äntligen komma ut med båten igen. Avslutade kvällen med grillat hos mina föreldrar.

Sannie ligger sjuk idag stackarn. Han bara nyser och nyser :( Håller tummarna att jag inte får det då det är min sista semestervecka nästa vecka. Vi ska i alla fall fortsätta pressa på balkongen nu med ett glas isvatten och lite KENT i bakgrunden. Härligt värre!


Frukost time

Till frukost denna morgon, kvarg, keso, varma bär och en klick jordnötssmör. Mums!


Lyxfrukost

Färska jordgubbar med yoghurt och surdegsknäcke. En bra start på dagen! Snart ska jag börja göra mig iordning och åka till en kompis och hälsa på :)


Semsterfällan

Nu när jag har haft semester är det lätt att hamna i njutnings fällan. Någon glass där, lite god mat där och så lite godis till kvällen. Ajaj! Nu när vi var i GBG så håller man inte direkt igen. Men hallå liksom vi tar en fika eller den fetaste och största hamburgetallrik vi kan hitta! Typ! Men jag kan tycka, är det semester så är det!
 
Dock så har det sina nackdelar. Man faller lätt in i socker träsket och kroppen saknar det där sockret varje dag. Jag vägde mig imorse och jag har gått upp 0,5 kg under vistelsen i Gbg. Totalt så har jag gått upp runt 1,5 kg till 2 kg. Jag vet inte exakt. Och det är nu jag måste stoppa! Innan det går för långt! Haha! 
 
Skämt och sido så längtar jag tillbaka till den fräscha maten. Och all frukt kan man ju äta ihjäl sig på nu. Ska hålla mig ifrån det goda hela denna veckan och jag har lagt upp träning för hela veckan. Jag har gått en morgonpromenad innan frukosten idag och det återstår ett magpass snart. Så förhoppningsvis kommer jag vara nere på min vikt igen när veckan är slut!
 

Shopping i Gbg

För tillfället så är kläder inte det jag lockas till att köpa. Jag känner för tillfället att jag har fina plagg i min garderob. Däremot har jag köplust när det gäller smycken och skor.

Så när vi var i Gbg köpte jag inga kläder utan det blev två par nya skor, ett mobilskal och lite prylar till Atlas. Ett jätte fint bling bling halsband som han passade jätte bra i :)


Dagarna två i Gbg

Sammanfattningsvis var de två dagarna i Göteborg bäst! Kunde inte önska mer. När vi skulle börja bege oss hem igår kändes det inte alls kul. Vi hade precis fikat på expresso house och shoppat. Till och med bilresan hem var mysig då vi stannade i Halmstad, åt på restaurang och shoppade lite mer. ;)

När vi väl kom hem kändes det bra. Att få träffa Atlas igen ( vi längtade ihjäl oss!) och se vad glad han blev. Dessutom så kände jag på riktigt hur skönt det var att vara hemma när jag öppnade vår lägenhetsdörr, kände lukten av nytt , målarfärg och trä så kändes det underbart att komma hem till vår fina lägenhet! Dessutom så fortsatte vi kvällen med vänner och godis! Somnade gott sen ska jag tala om ;)


Morgonpass

Har precis avslutat ett morgonpass på hotellets lilla gym. Nu är det dags för hotellfrukost. Är fortfarande mätt av hamburgaren vi åt på Hard rock café och då åt vi ändå kl 4 igår!

Men jag lite yoghurt och massa frukt ska inte bli helt fel! Resten av dagen kommer bestå av shopping innan vi drar oss hemåt.


Regnig kväll som ställer till!

Ligger på hotell rummet, myser och regnet öser ner utanför. Planerna på Liseberg verkar inte vara lovande. Tittar istället på Lotta på Liseberg. Är ju nästan där ;) Bara en bit bort. Kanske blir det bara via tv:n vi upplever Liseberg denna gång. Det ser nämligen inte särskilt trevligt ut. Kan faktiskt vara skönare att stanna på hotell rummet. Köpa lite gott att äta och somna till någon film :)


Gbg!

Är på plats på hotellet i Gbg. Har bokar sviten för att få det lite extra lyxigt!

Vi körde tidigt imorse och var framme vid 11. Har hunnit med lite shopping, gå på universeum( var riktigt coolt!)och äta en super god middag på min numera favo restaurang Hard rock café.

Snart ska vi ner på spa och sedan så kör vi Liseberg ikväll. Är riktigt mysigt och skönt att komma bort lite.

Semester <3

https://cdn1.cdnme.se/4048589/7-3/pic_51d1ae56ddf2b361f1854bd6.jpg" class="image">