Gud vill straffa mig....

Någon vill mig jävligt ont och jag vet inte vad jag har gjort för att förtjäna det. Var ju på påskmiddag igår hos min sambos familj och det slutade inte så bra. Jag fick knappt ner någon mat alls och frös så jag höll på att frysa ihjäl och nästa sekund var jag varm och illröd i ansiktet. Min sambo kände på mig att jag hade feber. Sedan började jag få må illa attacker och ont i magen så jag fick gå ut en runda och ta lite luft. Men det blev inte bättre så vi fick åka hem. Jag la mig på soffan för att vila men jag kunde inte ligga ner för jag mådde så dåligt. Fick öppna fönstren och försöka röra på mig. Fy fan vad jag mådde dåligt och jag var så säker på att det var någon magsjuka jag fått. Det liksom värkte i hela kroppen och jag orkade knappt stå samtidigt som jag fick sådana fruktansvärda må illa attacker om magen var inte bättre den. Men så la det värsta sig för en stund och jag gick och la mig. Lyckades somna ett tag men vaknade vid flera tillfällen och kände att jag inte mådde särskilt bra samtidigt som jag tänkte på jobbet och hela helgen.

Det var vara att sjukanmäla sig och jag hatar att göra det. Särskilt när jag varit borta så mycket under julen. Jag är så ledsen. Jag hade så mycket planerat under helgen och det skulle bli den bästa på länge. Och så ska jag behöva ligga sjuk under hela helgen istället. Fy fan! Inte nog med att jag låg hela december utan nu påsken också.

Usch, vad ledsen jag är. Det finns inte. Inte ens påskgodis kommer jag kunna få i mig. Hatar att må såhär dåligt!


Mar. 29, 2013

Snart ska jag och min fina sambo iväg på lite middag hos hans familj. Jag känner mig inte jätte pigg då magen är upp och ner och kroppen känns allmänt klen. Typiskt när man är ledig. Sitter här med samarin och Alvedon och hoppas på bättre tider.

Passar på att ha på mig mins nya jeans och mitt nya armband. Love it!


Laddar....

Snart är det april och då är det dags för mig att börja leva sundare och träna. Börjar tisdag den 2 april så på måndagen ska jag iväg och handla nyttigt att fylla kylskåpet med. Som sagt kommer detta inte vara någon diet eller på något sätt viktminskning. Det handlar bara om att ha en livsstil som är bra för kroppen och såklart få en snyggare kropp. Men jag kommer köra på mitt sätt. Inte vara så hård som andra gånger jag testat för då har det slutat med att jag inte pallat och lagt ner.
 
Det ska bli kul i alla fall och jag hoppas på att få bättre rutiner i vardagen. Tex laga mat och inte leva på alla dessa färdigrätter och inte vara lat och hänga i soffan när jag kommer hem från jobbet. Sötsaker kommer vara förbjudet i veckorna och det ska jag vara hård med! Men på helgerna är det okej men jag kommer styra det där efter hur jag känner, alltså kommer jag inte svulla varje helg. Haha! 
 
Mitt mål är att få färdigt mitt häfte i början på nästa vecka( det med recept, inspiration, pepp och träning) Kommer få mycket användning av det!! Det jag har kvar är att lägga in fler recept och sedan lite finslip så det ser snyggt ut!
 
Jag håller på att kolla runt på träningsbloggar och videos och det är det bästa vad det gäller att bli peppad. Dessutom ska jag blogga så mycket jag kan och inom det närmaste ska jag börja leta träningsskor. 
Men innan jag börjar min träning ska jag ha en helg där jag äter och dricker vad jag vill. Det är ju påsk och man kan INTE missa påskgodiset!

En påskig morgon med snöoväder och varm choklad.....

Har precis varit ute med Atlas i ett mindre roligt och snöigt väder. Träffade på Atlas lekkamrat lite längre ner på gatan, en röd katt! Så jag släppte Atlas lös så de fick leka ordentligt. De är så söta!

Nu håller jag på med frukosten som är den frukost jag nästan alltid äter, bär,frukt och yoghurt. Tillsammans med så ska jag dricka varm choklad då jag vaknade upp lite snuvig. Inte kul! Får bara hoppas att det inte blir värre!


Påskfint....

Jag är verkligen nöjd med årets påskpynt i form av påskris med svarta och vita fjädrar. Blev överlycklig när jag hittade dem i matbutiken här om dagen.


Belöning...

Efter en sjukt slitsam dag med två jobb avklarade är jag sådär lagom nöjd och trött. Belönar mig själv med popcorn och cola då det faktiskt är ledigt imorgon och det kunde inte bli bättre!


Oops, i did it again...

Jo, jag vet att jag precis var i Ullared och brände en del pengar. Men eftersom jag var ledig igår och är i behov att kläder så hamnade jag bla på ett nyrenoverat H&M här i stan och fick med mig en del fint hem. Gud vad de har fina vår/sommar kläder. Lite av det kommer jag nog lägga undan till min födelsedaf eftersom jag inte kan använda det nu.
Blev också lite kläder ifrån BikBok vars kläder jag börjat älska. Är nöjd över armbandet jag hittade som är tillhörande min ring som jag köpte för några veckor sedan.

Shopping en ledig dag....

Hade en superbra dag på Gekås Ullared igår. Hur mycket folk som helst och det gjorde att vi blev trötta snabbt så det blev inte så många timmar. Men det var mysigt ändå. Hittade massa fina fynd och när vi kom hem igår började vi packa upp allt och då kände jag mig så nöjd!

Köpte mest hygien/skönhets produkter och så en del inredning. Dessutom blev det saker till Atlas och en och två väskor till mig själv. Och massa godis!


Gofrukost...

Steg upp lite tidigare bara för att få äta en lång och härlig frukost. Jordgubbar och vaniljyoghurt känns himmelsk och påminner om sommaren. Kan behövas!

Hoppas på en kanon dag. Känner mig pigg och taggad på jobb.


Lyx i vardagen...

Eftersom det har känts som en tråkig och grå tisdag bestämde jag mig för att lyxa till det lite. För jag tror att det var just lite vardagslyx som fattades. Laddade upp med jordgubbar, en bra tidning och så tog jag en lång varm dusch i min choklad duschkräm. Har velat testa den sedan jag fick den i julklapp och nu kändes det som precis rätt tillfälle! Luktar fantastiskt och efteråt smörjde jag in mig med tillhörande choklad lotion och faktiskt blir man helt brun pga kakaon.

Ja, det är faktiskt såhär enkelt det kan vara med lite vardagslyx och jag hoppas att det kommer ge lite kraft inför resten av veckan!


Redan trött...

Det är tisdag.....och jag är redan supertrött! Veckan kommer att bli lång känns det som. Är verkligen inte van vid de nya jobbtiderna ännu! Men förhoppningsvis blir jag med tiden. Drivkraften är min lediga lång helg. Ååå vad jag längtar! Jag är ledig i tre hela dagar och jag vet inte när det var senast. Längtar som tusan och hoppas verkligen att trippen till Ullared blir av.
 
Annars är dety faktiskt bara en tråkig tisdag. Har hunnit komma hem, äta och sätta mig här bara för att jag är lat och inte orkar träna. Sanningen är den att jag inte har någon motivation just nu till träning och när jag jobbar så mycket som jag gör nu får jag tillräckligt med motion där eftersom jag står och går hela tiden. Jag tänker faktiskt inte träna denna veckan om jag inte känner för det! Jag ska istället sitta här, drömma om en massa shopping och kolla bloggar. Det känns som en skön tisdag!
Denna bilden är inspirarande....men inte just idag bara....

Ny lansering...

Dags att dra till jobbet. Ny t-shirt och ny lansering av klädmärket Hamton Republic. Spännande!


Planer för lediga helgen....

Nästa helg när det är min lediga helg så ville jag göra något, komma iväg en runda om det så var bara över dagen. Nu har vi bestämt oss för att det blir Ullared. Jag har velat dit nu hur länge som helst och nu känns det perfekt att passa på! Ska bli sååå kul! Var flera år sedan jag var där och jag tror att jag kommer handla ihjäl mig. Är jätte sugen på att köpa nya saker och med tanke på att det faktiskt är den del jag behöver så kommer det sluta illa. Haha! Ska köpa nagellack som tusan, hårvård, hudvård, massa hundprylar( bla en ny korg), lite kläder kanske och inredning.
 
Sedan kommer det nog slinka ner en eller annan oberäknelig sak. Kollade in deras hemsida och hittade en jätte fin handväska som jag också behöver då jag sliter ut mina hela tiden.
vaska1 jan13 copy
Nitar<3
 

Update....

Hemma efter en dag med jobb och efter det fika med vänner. Har varit så fruktansvärt trött hela dagen och gäspat säkert 100 gånger eller nåt! När det är så kallt ute så hade jag längtat efter att få krypa ner i sängen och kolla på en film eftersom jag börjar sent imorgon men det finns ingen tv ledig här hemma då det är "spelkväll" och fullt i soffan. Så jag fick helt enkelt sätta mig vid min bärbara dator i köket och sysselsätta mig själv istället. Och vad är inte bättre då än att sitta och nätshoppa lite, även fast jag aldrig beställer de saker. Men man kan väl få drömma lite och kanske planera inför våren/sommarens outfit som just nu känns väldigt, väldigt långt borta.....
 
 
OLIK Vas IKEA
Just nu är jag jätte sugen på att köpa inredning. Blev lite kär i denna bilden med alla olika vaser. En ideé jag troligen kommer ta till köket. Såå fint!
 

Style....

Snart dags att bege sig till jobbet. Fyra timmars jobb sen är jag ledig imorgon. Känns väldigt skönt!

Kör på en utav mina favoriter idag, kors!


Take me somewhere else, please...

Den tråkiga vardagen håller verkligen på att ta knäcken på mig ibland. Särskilt på senaste! Dessutom så börjar jag nästa vecka med ett nytt tuft schema som kommer innebära mycket jobb och mycket ansvar men jag hoppas att det kommer kännas okej.
 
Jag känner verkligen att jag behöver komma bort. Det behöver inte vara långt och inget avanserat men bara att få se något annat i ett par dagar och släppa allt vad vardag heter. Min sambo känner precis lika dant. Därför så gav jag förslaget på att vi faktiskt skulle passa på att komma bort då jag är ledig i tre hela dagar om några veckor. Vi gav varann några förslag innan jag gick till jobbet tidigare idag men vi har inte hunnit prata mer om det. 
 
Vi får se vad vi kommer fram till men jag har i alla fall bestämt mig att jag vill komma bort ett tag och göra något som är kul.
 
Nu ska jag slå mig ner i soffan, kolla på alla mina underbara måndagsprogram och ha det riktigt mysigt! Det gör inget om klockan blir mycket då jag inte börjar förens två imorgon heller :)

 

 

Onepiece<3


Inför en ny vecka....

Är på ett så gott humör och denna morgonen har varit så härlig! Jag känner mig peppar på veckan och det är på tiden tycker jag att veckan börjar bra!

Denna veckan så har jag några mål. Jag ska inte äta godis(förens i helgen), träna och träffa vänner. Hoppas som sagt på en mycket bra vecka!

Snart ska jag till jobbet och det känna helt okej även fast det är måndag. Även fast jag faktiskt hade velat ge mig ut på en sjukt lång promenad.

Till frukost åt jag en helt ny grej( för mig då!)nämligen havregrynsgröt! Har aldrig ätit det faktiskt och jag var inställd på det värsta men tänka sig. Jag tyckte det var helt okej och jag år upp hela tallriken! Mycket glad att jag gillade det då det kommer bli perfekt när jag börjar träna ordentligt sen.


Planer för välmåendet framöver...

Just nu är jag inte jätte noga med vad jag äter. Äter inte godis varje dag, ibland bara på helgerna och ibland några gåner i veckan om jag känner för det. Det är många månader till sommaren och då är mitt mål att vara i form. Min tanke är att komma igång när det blir varmare så jag kan både ta promenader och börja ut och springa i kombination med hemma träning och kanske några pass på gym. Just nu känner jag mig inte motiverad att börja då jag vet att jag kommer att tappa det då det är svinkallt ute! När våren kommer på riktigt kommer det att för med sig mer kraft, det vet jag. 
 
Jag har fortsatt att ändå gå ner i vikt och jag blir bara nöjdare över hur min kropp ser ut för varje vecka och då ska jag ju tillägga att jag inte tränar särskilt och äter lite sådär halvt onyttigt. Så det bådar verkligen gott inför när jag ska ta tag i det.
 
April får som sagt bli månaden jag kör igång på mer allvar. Ska köpa nya skor och lite andra träningskläder så det blir extra kul att börja träna! Dessutom håller jag på att skapa ett häfte med mina mål, recept, träningsprogram m.m som kommer bli min bibel senare(haha). I den kommer jag ha allt jag behöver! Kommer också blogga om allt för att peppa mig själv och så kan man ju alltid hoppas att något hittar hit och gillar.
 
Jag är sjukt peppad, det ska bli så kul men jag gör det inte för att gå ner massa kilon som sagt. Jag vill bara ha en trimmad kropp att vara stolt över och såklart må bra!
 
Jag önskar så att jag denna gång kommer fullfölja mitt mål och lyckas!

Bakdag...

Har bakat hela dagen och det är faktiskt bland det roligaste att baka småkakor! Det är inte krångligt alls, det går snabbt och det är fruktansvärt roligt!

 Det jag gjorde var tre olika småkakor:

  • Kolakakor
  • Havrerutor med nougat
  • Björnbärsgrottor
Alla blev jättebra! Dock har jag inte provsmakat ännu men det tänkte jag göra senare. Kommer i alla fall att ha ett ordentligt lager med kakor i frysen om någon oväntad kommer på besök. Perfekt!

 

 


Baksugen....

Steg upp tidigt för detta är min lediga dag innan en ny vecka börjar. Är själv hemma, spelar alla melodifestivallåtar på högsta volym och planerar dagen lite smått. Jag tror faktiskt att jag ska baka massa småkakor och ha i frysen. Hade varit grymt kul!

Trots att dagen igår mest bestod av jobb så var det en ganska bra dag. Trots min huvudvärk i en veckas tid och värk i ena örat så var jag på bra humör. När jag väl kom hem så blev det en myskväll som hette duga! Spelade tv-spel, åt godis och tittade självklart på melodifestivalen. Som jag har längtat. Rätt låt vann tycker jag absolut. Det var många bra så jag har inget att klaga på. Mycket roligt för en sådan ung kille att gå från nästan 0 till 100 på en natt. Underbart. Älskar låten och har haft en på huvudet och gått och sjungt den i två veckor nu.

Ska fortsätta bläddra i receptböcker och leta roliga kakaor!


Vårkänslor....

Känns äntligen som jag mår bättre och det har ovanpå det varit en bra dag på jobbet. Njuter av att våren äntligen känns på riktigt. Älskar den luften som är ute. Den är så frisk och det känns som man kan vara ute hela tiden för det är så härligt.
 
Tänkte för mig själv när jag körde hem, det kändes nyss som det var jul och snö. Nu är det redan vår och snart kan man gå i shorts och linne till sena kvällarna då det är ljust länge. Herregud vad jag längtar tills jag får sitta på min balkong och bara njuta! Önksar sommaren kunde vara förevigt....

Mys på mammas och pappas brygga på landet förra året!
 

Atlas hos veterinären..

Varit med Atlas hos veterinären eftersom hanhostat och varit hänig de senaste dagarna. Visade sig att han hade feber och kan ha åkt på en infektion. Han fick tabletter han ska äta i några dagar. Veterinären skrattade åt Atlas långa tunga(ja han har en lång tunga för att vara så liten!) och trodde att det kunde vara osaken till att han hostar mycket. Haha! Dessutom hade han ett litet blåsljud på sitt hjärta men det var inget allvarligt eftersom det var så lite.  Håller tummarna för att han ska bli bra!
 
Själv är jag sjukt trött nu efter att jag handlat. Huvudet värker fortfarande(tredje dagen nu) och magen är inte kry! Ska vila så mycket jag bara kan idag och så ska jag äta soppa till middag för att vara snäll mot magen.
Mitt hår ser lika fint ut idag och gud vad det luktar gott! Vill aldrig tvätta det känns det som!

Time to sleep...

Äntligen har jag krupit ner i sängen. Har längtat hela dagen. Hoppas på att kunna få några timmars bra sömn så huvudvärken försvinner tills imorgon. Ska till veterinären med Atlas för att se vad det är med hans hostande. Hoppas verkligen inte det är något allvarligt!


Tråkiga måndag....

Måndagar är inte mina dagar. Det är alltid något dessa dagar. Atlas blev dålig igår kväll och därför har jag varit orolig hela natten och knappt sovit. Upp tidigt för att ta sig till jobbet med huvudvärk,ont i kroppen och illamående. Trodde jag skulle avlida flera gånger på jobbet, mådde så dåligt! Lyckades klara de timmarna i alla fall och sedan dess har jag suttit hos frisören. 3,5 timme tog det och jag tyckte lite synd om frisören som fick fajtas med mitt hår! Men bra blev det och det gula är borta! Nu är jag helt slut! Huvudet värker så sjukt och jag är helt mör. Tur att det är tevekväll ikväll så jag bara kan ligga och inte göra ett skit!

Frisören gjorde också lite styling med fina lockar!


Före och efter bilder på håret...

Här kommer lite fler bilder på hur det färdiga resultatet blev efter frissören idag:
Före:
Efter:


Frissan imorgon...

Gud, imorgon är det äntligen dags. Jag är faktiskt riktigt nervös! Att gå till frisören är nästan samma skräck som att gå till tandläkaren. Haha, nej okej kanske inte! Jag hoppas, hoppas att jag kommer bli av med mitt gula hår en gång för alla och att håret blir riktigt jäkla snyggt! 
 
Har försökt hitta färg och frisyr som jag vill ha men jag vet inte. Tar det istället som det kommer så får det bli vad det blir. Ska bli kul som bara den också! Ååå mitt långa hår och min långa svans vad jag kommer sakna det!
 
 

Bikinifrossa...

Badkläder är något som jag har börjat tycka är grymt kul. Märkte det förra sommaren när jag köpte flera stycken bikinis och hittade även sjukt snygga baddräkter som jag ville ha men var slutsålda överallt. I år får det nog bli en bikini till faktiskt. Har hittat några som är riktigt snygga.
Skull swim triangleSkull swim brief
 
Usa swim bandeauUsa swim brief
Fringe top Fringe top
Fler lär säkerligen dyka upp så det är bara att vänta på fler godingar...
 

Min morgon...

Finns inget underbarare än att möta solen när man stiger upp på morgonen. Kunde inte låta bli att ta en promenad innan frukosten! Och varmt var det. Mössan och vantarna åkte tillslut av och vinterjackan kändes alldeles för varm även fast jag bara hade ett linne under.

Välkommen underbara, efterlängtade vår!


Från helvetet...

Den här helgen har bara gått mig emot och jag bara undrar gång på gång vad jag gör för fel. Allt har varit förstört pga en liten sak som hela tiden maler i mitt huvud. Det stör mig något fruktansvärt och jag kan inte släppa det. Dåliga saker borde man bara göra sig av med, de borde inte få finnas i ens liv för att det drar ner en i skiten något så jävulskt och all den tiden som man lägger på ångest, dåligt samvete och ilska är fruktansvärt dyr och bortkastad tid. Men hur gör man egentligen för att göra sig av med det onda? För mig är det svårt då jag inte klarar att av att vara ärlig, stå på mig och säga vad jag tycker. Ingen vill ha det dåliga omkring sig, ingen. Fan vad jag önskar att jag rakryggad kunde stå upp och säga vad jag tycker och tänker men det är så svårt och är man feg så skrämmer det skiten ur en. Jag är rädd för att bli dömd och vill inget illa men samtidigt kan man undra om det är värt att hela tiden vara rädd och ha kvar de saker som får en att må dåligt.

Den här situationen är ny, jag har aldrig stött på den förut och jag vet inte vad jag ska göra med det. Jag hoppas på att tiden kommer utvisa det. Det ända jag vill är att få energin och glädjen tillbaka för jag vet att jag har det bra, så bra man bara kan ha det. Allt annat kan faktiskt dra åt helvete!

Snälla, ge mig min motivation tillbaka!


Lördagen...

Har suttit vid datorn ett antal timmar för att fixa en massa saker och nu är allt klart. Visst är det skönt att vara ledig men jag känner mig menningslös på något sätt. Bara sitter här hemma. Mamma och pappa kom i alla fall och hämtade upp mig innan och vi var ute på äventyr. Var på en massa loppisar och så var vi i stan för att köpa godis, glo i klädbutiker och frossa i roliga vinflaskor på systemet.  Det var mysigt faktiskt. Vi var ute och promenerade med hunden också längs ån. Fick fina presenter av mamma som gjorde mig på lite bättre humör.
Har haft ont i magen hela dagen men nu efter lite mat är det bättre. Ska ut och promenera en runda och sedan ska jag och min älskade mysa tillsammans. Jag är ju ledig imorgon med vilket är skönt. Men jag vet inte....jag känner inte så mycket för något alls just nu. Något fattas och jag vet inte vad. En promenad med musik i öronen kanske kan hjälpa!

Vaken...

Kvällen igår blev ganska okej ändå. Fick spontanbesök av min pojkväns familj. De hade med sig lite glass så vi satt och mumsade och pratade. Jag la mig tidigt sedan för jag var riktigt trött och det kan vara förklaringen till att jag vaknade vid nio.

Ställde mig på vågen just för att jag inte gjort det på länge och nu var det dags. Ska passa på att säga att jag nästan vägar säga att mitt knä är 100 nu! Underbart! Nu kan jag börja planera inför träningen på riktigt! Har inte haft tid för träning se senaste dagarna för jag har jobbat sent men jag har inte rört något med socker och med tanke på att jag har ett jobb där jag står och rör på mig hela tiden gör det ganska mycket. Jag ligger fortfarande stadigt på 54 kg vilket känns megabra! Är en sådan sjukt bra start när jag kommer börja lite mer på allvar sedan. I sommar ska drömkroppen bli min!

En av Victoria secret modellernas kropp, Candy är ju inte fy skam. Fast kan tycka att det är lite väl benigt. Men hon är skitsnygg för övrigt och har fina proportioner!


Inte som planerat...

Jag har tagit helg för många timmar sedan och hade planerat min helg. Men tyvärr så blir inget som planerat. Det blir inget ikväll vilket är så jävla tråkigt då jag hade sätt framemot hela grejen. Behövde komma hemifrån och andas lite. Det är nämligen mindre kul att sitta hemma då min pojkvän har börjat intensiv plugga. Han ska alltså läsa två hela kurser på bara någon vecka. Stressigt och inte mycket tid över för annat. Så därför hade det varit behövligt att komma iväg då jag inte hade behövt gå hemma och störa. Nu får det nog bli så i alla fall och det känns piss. Har inte ett skit planerat för när jag väl är ledig på helgen då jobbar alla andra. Suger!

Ärligt talat har jag noll koll på vad fan jag ska göra istället. Jag bara sitter här och glor på en stol. Kul!


Äntligen fredag...

Helgen har känts så långt borta men snart, snart är den här! Jag jobbar kort dag och sedan är det min lediga helg! Jag är bara ledig var fjärde helg så när den väl kommer då är den minst sagt helig. Veckan har känts så lång och särskilt igår, jobbade en heldag med nästan lika många timmar i kassan för att efter jag hade slutat bege mig till mitt andra jobb. Var hemma sent men var nöjd så det gjorde inget.

Ikväll så ska jag och Frida på skoevent och det ska bli riktigt kul. De 100 första i kön får skor, goodiebag och en massa annat kul så vi ska köa. Jag hoppas så att vi blir några av dem som får allt detta. Chansen känns ganska stor och ned tanke på att vi kommer vara dör mer än två timmar innan så tror jag att vi kommer klara det. Det är lite det som är en stor del av detta, själva köandet. Det är en kul grej det också. Det kommer säkerligen bli kallt som fan och ont i fötterna kommer vi säkert att få men vad gör man inte för ett par nya skor???

Goodiebagen från förra året som jag har sparad i min garderob: