Ångest, ångest, förbannade ångest!

Det lördag, min favo dag på hela veckan. Men jag har inte en enda helg känsla. Vi har tittat på film och ätit lite godis, julpyntat och lagat middag. Men jag har bara haft en jäkla ångest! Ångest för att en ny vecka börjar imorgon och att jag inte fick min lediga helg. :( Känns som söndag. Usch, vilken ångest jag har av att behöva spendera dagen på jobbet imorgon. Blä! Alla andra säger hur skönt det ska bli vid jul med all ledighet och jag får bara ont i magen. Jag jobbar mer än någonsin. Just nu vill jag byta jobb eller bara vara ledig till nästa år. Min kropp behöver det så jävla mycket.

Positivt tänkande var det ja.....



Livet är för kort för att hata.

Jag ser alltid det som är dåligt, aldrig det som är bra. Men vad är det bra för? Att bara gå runt och må skit över det som är dåligt och känna oro för det som är så långt borta. Glömmer bort det som är bra. Jag har bara en kropp och ett liv. Och jag får bara en chans. Den enda som kan göra något bra av den är jag.

Jag har så mycket jag älskar, så många omkring mig som ingen i världen kan betala dyrt för. Det är det enda som i slutet betyder något. Inte det där andra som är jobbigt, oroande, tråkigt eller skrämmande. 

December kommer vara bland det jobbigaste i mitt liv men jag vet att när den är över står jag som en vinnare. Och jag ska klara det, klara det med hjälp av de som jag verkligen älskar. Jag vet att jag kan vara stark om jag bara vill och inte låter mig brytas ner. Så istället för att tänka på det jag är livrädd för längre fram måste jag befinna mig i nuet. 

Älska, skratta, le och njuta. För det är de som stärker och får en att vilja fortsätta kämpa och aldrig ge upp!



Ändrade planer för kvällen.

Oops, vad klockan blev mycket. Jag som planerade att bara däcka i sängen framför idol när jag kom hem eftersom jag var så trött. Istället blev det bio med några vänner på den grymmaste biografen som finns. Vi sågThe  hunger games catching fire och den var så jävla bra! Älskar ettan men tvåan var minst lika bra. Huvudrollen spelar så bra och är så vacker. 

Blev i alla fall raka vägen hem för att mysa lite med voven min då jag har lite dåligt samvete för hur mycket han får vara själv eftersom jag är hemma så lite och när jag väl är hemma orkar jag inte leka med honom. Så nu har vi lekt, pysslat om hans vänner gosedjuret så de också fick lite mysigt, tuggat tuggbeb och ätit korv. Och nu sitter han och studerar när jag äter naturgodis. Undrar varför? 



It's fucking friday!

Och så var det äntligen fredag! Dock kanske inte så bra som den borde. Har fått någon halvdan förkylning som bara kom igår kväll. Har inte kunnat sova inatt för jag känns mig febrig, frysen och magen har gjort ont. Går runt på jobbet i kofta och fryser som bars den. Huvudet värker och magen värker. Aldrig får man vara frisk...
Jag slutar som tur väl är lite tidigare idag för det skulle vara min lediga helg nu men det blir bara ledigt på lördag för nu inför jul så är det öppet även på söndagar. Dubbelt betalt dock så ja, tack! Får njuta ledigheten ikväll extra mycket. Hoppas att förkylningen försvinner och även magvärken så jag kan äta lite naturgodis ikväll! 
Lite lunch med vitaminer kanske jan hjälpa till på traven!



Mitt nya favosnack

Efter maten blir jag oftast väldigt sugen på något sött! Väldigt sugen! Men istället för att ta en chokladbit som man bara får ångest över sen så har jag hittat det bästa mot sötsuget! Gojibär! Väldigt nyttiga och fulla med vitaminer! Perfekt att ta några efter maten. De smackar som russin fast lite sötare. 



Bara några timmar kvar på jobbet nu sen ska jag hem och mysa! Hoppas bara att jag kommer känna mig okej resten av dagen med. Kämpa!

In pain!

Det har aldrig varit så skönt att komma hem som det var idag. På jobbet hade jag en sådan hemlängtan och ville bara hem,hem,hem! 
 
Jävla smärta i bröstet/halsen. Vill bara lägga mig ner och gråta ibland. Känns skit. Men jag försöker att inte deppa ihop totalt. Även fast jag är påväg många gånger dagligen. Lång jobbdag imorgon och jag är orolig över hur ont jag kommer ha.Har verkligen varit helt död idag. 
 
Får bli ett kort inlägg då jag får ont av att sitta här för länge. Måste ta all chans att ligga ner och vila.
 
Usch, vad jag är trött på detta. Jag vill bara må bra och kunna njuta av hur bra jag har det. Vilken dröm!

Hemmadagar<3

Jag är klar hos läkaren. Fick en bra läkare men han kunde inte heller ge något svar på var det är. Ska först göra gastroskopin och sedan lovade han att hjälpa mig. Strömmen gick när jag var där så allt slocknade och det var inte lätt att göra undersökningar. 

Jag mår okej nu i alla fall och känner mig något lugnare att det inte var sköldkörteln. Har tagit en dusch, lyssnat på musik och slösurfat. Nu tittar jag på paradise hotel. Älskar hemmadagar!



Nya tröjor!

Något jag alltid saknar i min gardrob är tröjor. Ett snyggt plagg jag oftast glömmer. Men nu har jag köpt mig yttligare två och dessa kommer från Kappahl.


 



Igen och igen

Den här lediga dagen började inte som jag tänkt mig alls. Jag var piggare igår och hade en inställning att nu kommer allt ordna sig. På kvällen fick jag dock ont vid halsen igen och har inte kunnat sova inatt. Vaknade tidigt och hade så ont. Tankarna snurrade och vid 8 steg jag upp och ringde till läkaren igen.

Jag är så trött på detta att jag inte finner ord. Smärta och oro. Jag hatar att ha ont och jag hatar att vara trött och jävlig hela tiden. Oron att inte veta vad det är som gör att jag mår dåligt är värst.

Om en stund ska jag till läkaren ännu en gång och berätta vad jag känner. Mina förväntningar är som vanligt låga och jag känner mig lite rädd att de inte ska ta mig på allvar igen.

Hoppas på det allra bästa! Jag vill få ett slut på detta!

Skriver senare....

Nyttigt bröd

Av de grejerna jag fick med mig hem i söndags när jag handlade inför min nyttiga vecka var detta nyttiga bröd. Jag äter inte bröd längre men jag älskar det egentligen! Men det är alldeles för onyttigt och man mår inte jätte bra av bröd heller. Äter det bara på helgen om jag vill lyxa till det med frallor eller om det är ett väldigt mörkt bröd. Därför ville jag tests detta.

Mycket protein och lite kolhydrater. Och faktiskt är innehållet av kolhydrater helt okej. Det är inte många skivor man får för 20 kr men det innehåller mycket nyttigt som tex linfrön så det är okej. Brödet var ganska torrt men helt okej med lite grönsaker till. 



Myskväll!

Mysdress, vaniljkvarg med frukt och bär, sängen, ledig imorgon, tee och dessertmästarna på tv.Kan det bli bättre? Tror inte det! Ska njuta av varenda sekund faktiskt och framförallt sova imorgon och äta en god frukost!



Måndag...

Ledighet är väldigt välkommet och att jag kommer köra hem från jobbet idag med känslan av att jag är ledig imorgon kommer kännas underbart! Och jag ska inte göra ett skit ikväll eller imorgon. Allt är städat, handlat och maten är lagad. Tar varje chans jag får till att verkligen ta det lugnt så stressen och spänningarna lägger dig för det gör det när jag är ledig.

Imorse tog jag ett beslut som jag fruktat i flera år. Jag ska göra en gastroskopi. Fy fan vad rädd jag är! Men efter att ha pratat med en vettig och förståndig läkare imorse så förstod jag vad den undersökningen faktiskt kunde göra i mitt liv. Kanske kommer jag få svar på det som varit en stor fråga i flera år. Jag vill så gärna klara av den! Jag vet att det kommer bli ett rent helvete ich säkert värre än det. Men jag vill!
Tre timmar kvar nu på jobbet! Älskar mitt nagellack från Make up store!


Laddad inför 2014

Alltid såhär i slutet av året brukar jag känna mig sjukt laddad för ett nytt hälsosamt år och att komma i bästa form inför sommaren. Suget efter nyttig mat, motivation och träning har börjat komma smygande nu....
 
Sedan i sommras(då jag var i bra form om jag får säga det själv) har jag inte alls tränat eller ätit bra och formen har inte varit den bästa. Allt pga min hälsa inte varit bra. Men jag tror att jag är påväg upp nu. Jag ska upp på toppen, det är jag säker på! Jobbet har också tagit en otrolig tid och ork. Kommer hem sent på kvällen och är helt slut för att sedan stiga upp tidigt igen. Då finns faktiskt inte ork till att träna även fast det låter som en undanflykt. 
 
Jag har i alla fall lyckats hålla formen bra under detta slarviga halvåret. Jag har inte ätit så onyttigt då jag fortfarande håller mig borta från bröd, pasta m.m.  Jag har ätit ganska normalt och det har funkat. Jag ligger på samma vikt fast till och med något lägre då det fysiska på jobbet gör sitt men det farliga nu börjar bli mörkret, vinterna och myset. Godis på helgerna är okej men kanske inte tre dagar....!! Det har eskalerat lite nu och jag känner efter denna helgens frosseri så vill jag ha frukt, grönsaker och min hälsosamma kost mer än någonsin! Så när jag ska handla om en stund kan jag lova att keso, frukt, kvarg, grönsaker, bär m.m åker ner i kortgen. Man blir helt uttorkad efter en helg med så mycket socker. 
 
Det är ju jul snart och jag är inte förtjust i julmat så det är ingen last MEN jag är ett chokladmonster! Så jag måste akta mig och tänka på att ju mer jag äter desstå jobbigare blir det till nästa år. Jag hoppas vara i samma form i början av nästa år som jag är nu då det kommer vara en utmärkt startpunkt. Så jag måste tygla mig själv vad det gäller julgodiset. Äta på de tillfällen jag bestämmer mig för och inte mer! Ni vet hur lätt det är att tänka "Men det är ju bara jul en gång om året" när det goda åker fram på bordet. Farligt!
 
Min plan och min förhoppning är också att skriva in mig på ett gym innan året är slut. Är så sugen på det! Jag ska också beställa lite proteinpulver. Laddad!
Inspiration skadar ALDRIG!
 

3 timmar kvar!

Det är fredag och det är bara 3 timmar kvar på jobbet. Men jag tar inte helg utan jag har en dag med jobb kvar imorgon också. Känns inget vidare då denna vecka har varit riktigt lång och jobbigt. Jag är sjukt trött och vill egentligen bara hem och sova. Har en del jobbiga grejer som åker runt i huvudet men jag försöker ta en dag i taget. 
Ska efter jobbet åka hem och inte göra ett skit i soffan tillsammans med några kompisar och en film. Låter bra!



Shopping <3

Shoppingrundan var välbehövlig och det var riktigt skönt att gå i sin egna lilla värld bland allt fint! Så mycket jag vill ha! Men det är snart jul och något måste man sätta på önskelistan ju ;)
Dock var det några saker jag inte kunde låta bli att släpa med mig hem. Och så köpte jag äntligen en kaffebryggare då vår varit sönder i några veckor nu.  Efter det så blev det lite soffhäng och prat med vänner hos oss. Lite planer för helgen och december. Det tråkiga är att jag jobbar så mycket och får flika in när jag kan på det som planeras. 
Ska vila resten av kvällen. Är sjukt trött och min axel gör så ont idag( spänner mig som fan hella tiden av stress).
Det jag fick med mig hem idag var strössel, 2 tröjor, mascara, nagelpynt och lösögonfransar.
Tröja 1 H&M
Tröja 2 Cubus

Provade denna tröja och blev kär. Den var på Rea men jag la tillbaka den :o Jag ångrar mig sååå mycket! Så jävla snygg!!!

Morgonstund med tända ljus och musik



Såhär vill jag börja varje morgon. Lugn och ro, ingen stress. Ledig dag och det känns så skönt! Ska fortsätta morgonmysa lite innan jag beger mig till stan för att göra lite ärenden och shoppa lite. Var grymt länge sedan jag gick i en klädbutik nu. Får se om jag kan shoppa någon julklapp till mig själv ;)

A good day!

Steg upp kl halv 7 imorse och var på jobbet redan en timme senare. Utbildning och jobb till kl halv 7 på kvällen gjorde min dag. Trodde ärligt talat att jag skulle vara mer död än levande men faktum är att jag varit väldigt pigg hela kvällen. Har helt enkelt varit en bra dag med positiva besked och jag är jätteglad! Börjar så sakta må bättre och vissa saker börjar falla på plats. Jag kämpar varje dag med övningar, stresshantering osv. Mitt mål är att kunna handskas med mig själv och min oro och leva i nuet. Inte flera veckor framåt som jag gör nu. Jag vill finna lugnet. 

Läser en riktigt bra bok som får vissa saker att falla på plats. Kan verkligen rekommendera denna!



Jobb! Jobb!

Har en hektisk jobbdag med massa att göra! En ny kollektion lanseras och jag hinner inte riktigt med klockan! Har lite lunch nu i alla fall. Har en 42 timmars jobbvecka att se framemot. Fy fan! Men jag måste ta en dag i taget för mitt eget bästa. Jag har inget liv just nu men så får det vara ibland. Kämpa, kämpa!
Älskar nya blusen som jag köpte i fredags!


Lördag

Äntligen har jag satt mig i soffan efter en ganska lång arbetsdag. Dagen har faktiskt varit ganska så bra ändå men jag har verkligen längtat efter helg och ledighet. Som jag ska njuta av denna kväll och den lediga dagen imorgon! 
Nya byxor, ny klocka och en massa choklad! En ganska bra lördag ändå!

Fucking skitliv!

I ett år har jag varit konstant sjuk. Det har varit influensan, svinkoppor, förkylningar från helvetet, urinvägsinfektion, magproblem hit och dit och mitt i all även ett fall då jag skadade knät. Ovanpå allt har jag fått mer ansvar på jobbet än någonsin och jobbat vansinnigt mycket och aldrig riktigt hunnit återhämta mig från sjukdomarna. En massa stress och några peniccellin kurer på det har inte gjort det bättre. 

Nu har jag fått nog. Min kropp är helt nerbruten och den bara skriker nej. Har smärtor hela tiden överallt. Huvudet värker, magen värker, jag mår illa och hur mycket jag än sover är jag som en levande zombie. Som inte det vore nog kom halsont nu på eftermiddagen och jag börjar känna mig riktigt dålig. Huvudet värker och jag är varm. Fan! Jag orkar inte vara sjuk mer! Det värsta är att jag har en lång dag på jobbet imorgon. Det trycker på bröstet av all stress och det är så jävla jobbigt, Jag vill bara lägga mig ner och skita i allt för jag orkar inte mer, jag hinner aldrig varva ner och jag minns inte senast jag mådde bra. Jag vet inte hur jag ska göra, vad som är bäst eller vad jag behöver. Jag vill bara skrika och jag bara gråter hela tiden. Stress, press och oro. Det är hemskt och jag vet inte vart jag ska ta vägen. Jag har jobbat otroligt mycket nu i flera månader och det bara trappas upp. Jag har inte hunnit med något annat än att jobba på senaste. När jag kommer hem är jag slutkörd och det är bara äta och sova för att orka med en ny dag. Mina intressen har jag inte hunnit med. Jag har inte tränat på jättelänge osv. Bara det får mig att må dåligt.

Utanpå försöker jag le och vara glad för jag måste men på insidan skriker jag och vill bara lägga mig ner på marken. Jag är så svag att jag inte ens orkar öppna en flaska och jag är så trött att jag somnar så fort jag kommer hem från jobbet. Jag bara gråter de stunder när jag orkar hålla mig vaken.

Fan, fan, fan vad jag inte vill må såhär. Jag vill inte ha någon press och ingen stress. Inget är värt om kroppen inte mår bra. Jag vill må bra och jag vill visa vad jag kan. Jag bryts bara ner mer och mer. Jag vill prestera, ta den chansen jag har fått och jag kämpar även fast kroppen skriker nej.

Hjälp!

Måndagen man inte vill ha!

Jag visste det redan när jag stigit upp, jag skulle stannat hemma, dragit täcket över huvudet och stannat där. Vilken skitdag! Bilen höll på att stanna på motorvägen, höll på att köra in i en lastbil, mått illa som fan, känts som jag sovit, virrat och stressat. Efter den långa dagen så skulle jag hämta en kompis vid flygplatsen och var helt säker på att planet skulle vara sent med tanke på oturen hela dagen. Men det gick smidigt och att komma hem har aldrig varit skönare. 

Jag försöker varrva ner och må bättre medans min kära sambo tränar på Wii fit U. Fy fan vad jag längtar tills året är slut och jag kommer jobba mindre! Jag vill träna!!! Jag vill ha ett liv!!!! Jag vill vara pigg och må bra!!!

Jag är seriöst orolig för hur resten av denna vecka kommer bli med tanke på hur den börjat och div. annat som väntar. Fy fan! Längtar redan til min lediga onsdag!



Nya tag

Den här helgen har varit så bra men ändå så jävla dålig! Så konstigt kan det faktiskt vara ibland!

Sambon och jag har i alla fall precis kommit hem från en söndagsmiddag hos hans familj och nu är det dags för 
mys de sista timmarna innan en ny vecka börjar! Vi har båda bestämmt att vi ska spara pengar denna månaden och inte kladda upp det på massa onödigt så vi lever snålt! Jag står och lagar soppa och det bästa med att leva snålt är att det går hand i hand med artärs nyttigt! Hur bra!? Sparrissoppan och potatissoppan är på g och ibland är det riktigt kul att laga mat! Hoppas bara den blir god!



Vuxenlivet är inte på riktigt!

Jag vaknade och var på ett väldigt gott humör! Äntligen fredag liksom! Några timmar på jobbet sen har jag ledig helg och jag såg framemot att åka hem till mamma och pappa, prata om allt som hänt på senaste, äta en bit mat och kolla på idol. Allt gick bra och jag var glad. Ända tills sista minuterna innan jag skulle gå hem. Det var ungefär upp som en sol och ner som en pannkaka. Jag gick därifrån och var så sjukt förbannad och frustrerad att tårarna rann. Jag lär mig verkligen något nytt varje dag och jag märker för varje år i vuxenlivet blir jag klokare. Jag har mina åsikter och mina gränser för vad som är okej och inte, både mot mig själv och andra och det skrämmer mig verkligen när jag så sakta märket hur jävla löjligt det "seriösa vuxenlivet" kan vara. I mina ögon är det ett jävla hittepå och i de flesta fall en jävla dubbelmoral. Jag har i alla fall lärt mig att jag hatar översittare, falskhet och dålig självkänsla. Men det värsta jag nog ändå vet är fegisar. Jag är ingen fegis innerst inne och jag hoppas verkligen att jag kommer lära mig att våga ju äldre jag blir. För innerst inne känner jag att det får bära eller brista bara jag eller andra inte mår dåligt eller behandlad illa. Man lever bara en gång och då bör man ta vara på det som faktiskt är viktigt och betyder något.

Nog om det. Det värsta har lagt sig men det gnager fortfarande inombords. Och vi får helt enkelt se vad det leder. För nu är det MIN lediga helg och det ska inte få förstöra något. Jag ska njuta och inte glömma det som är viktigt. Kärlek och att må bra! 





Segdagar

Jag har två mega långa dagar framför mig och halva av den ena är klar vilket i alla fall är något. Är extremt trött denna veckan och längtar tills fredag då jag jobbar min sista innan min lediga helg! 

Längtar redan hem till vår mysiga soffa och en kopp te....
En tidning på lunchen får lyxa till dagens lunch!

Te sjuk!

Det absolut bästa just nu är mina te stunder på kvällarna då jag dricker te och tittar på modebloggar. Äntligen dricker jag te!! Det tog några år men nu har jag verkligen fastnat för blåbärsmuffins teet. Dör så gott det är!
Jag ska köpa de två andra nya sorterna också som kommit. Vanilj/kola och jordgubb/cupcake. Dessa smaker är så jag och jag hoppas de är supergoda!
 
 
 
 
 

En trevlig kaos kväll

Så var det äntligen kvällen som vi planerat och pratat om i veckor. Halloweenfesten! Jag jobbade igår och var inte alls på humör när jag kom hem. Riktigt trött var jag och mådde illa av penicillinet. Jag ville bara gå och lägga mig. Men det vara bara att hoppa in i duschen. Tillsammans med några kompisar så lagade vi tacos och pyntade lägenheten med spindelnät och pumpor. Pyntet blev faktiskt jättebra! Sedan blev det stressigt men vi hann precis klart med sminket innan de första kom! Spelade lite spel och pratade innan det trillade in lite mer folk.

Kvällen var kort sagt trevlig men konstig. En kille betedde sig illa efter att ha spillt ner hela vår matta+ bord+fjärrkontroller m.m med cider och bara gått och låtit det ligga där. När han spillt yttligare några gånger och dessutom slagit sönder ett glas som han bara lät ligga och som hans stackars kompisar och vi andra fick städa upp så tappade Sannie minst sagt humöret, killen fick höra ett och annat och sedan åkte han ut med huvudet före. Ovanpå det så gick två vaser i golvet, kaffebryggaren gick i kras och även glasskivan till vårt utemöbelbord åkte ner i golvet men klarade sig tack och lov. Dessutom var det så kletigt på både golv och bord att man nästan klibbade fast!

När alla gått så städade vi i flera timmar och som tur väl var fick vi hjälp av en kompis till oss. Det är så underbart med folk som är så hjälpsamma och snälla och gör detsamma som man skulle gjort om de var i samma sitts! Efter att ha svabbat typ två gånger var det fortfarande kladdigt och det låg glas i soffan och massa andra ställen. Omogna människor är det värsta jag vet! Väx upp! Dina vänner ska inte behöva ta hand om allt dit skit! 












Lediga fredagen...

Att vara ledig på en fredag har varit det bästa på länge! Började med mitt frisörbesök som tog hela 3,5 timme! Så är det när man har problemhår! Resultatet blev mycket mörkare blond än vad jag tänkt mig. Det ser brunt ut i mina ögon och jag är lite för blek på vintern för det. Men färgen i sej är jättefin och det är 100 gånger bättre än innan! Gillar min frisör och hon avslutade även denna gång med att locka så det känns riktigt lyxigt. Jag älskar dessa lockar! Nu ska jag öva så jag blir lika duktig på dessa lockarna. Hon fick verkligen fram lyxkänslan med både färger och  lockarna.

Resten av dagen har jag glidit runt här hemma och städat och städat! Planerat inför imorgon och umgåts med vänner+sambo. Ätit en riktigt god sallad och gjort kanske den finaste pumpan jag någonsin gjort! Den blev grym! Har bara chillat i soffan framför idol nu och längtar efter sängen. Upp tidigt för jobb imorgon vilket är tråkigt på en röd dag men fan det är ju dubbelt betalt så jag får tänka på det. 
Och för övrig börjar jag må mycket bättre. En dag kvar med tabletter som hoppas jag att det är helt borta. 
Imorgon är det dags för rejält Halloween firande och jag hoppas att det blir en riktigt rolig kväll!! Äntligen ska jag få klä ut mig!