Snack: Rostade mandlar med lakrits och havssalt




Godisfri helg. Så skönt att slippa en massa socker! Men man måste ändå få unna sig något! Här kommer ett enkelt snack för er som gillar lakrits! 
 
Du behöver:
- Mandlar
- Rapsolja
- Lakritspulver 
- Havssalt
 
Börja med att rosta mandlarna i en stekpanna på medeltemperatur. Rosta tills de fått lite färg. Håll koll bara så de inte bränns! Lägg dem i en skål och ringla lite rapsolja över. Rör runt så att alla mandlar blir täckta. Smaksätt med havssalt och lakritspulver. Detta är väldigt inviduellet hur man vill att de ska smaka men jag gillar mycket smak! 
Lägg dem sedan på en bit hushållspapper. När de torkat är de färdiga att äta. Så goda! 

Laddar för gymmet!


Dagens middag: wook med kyckling.

Jag har varit så omänskligt trött hela dagen. Jag vet inte varför! Äter lite frukt nu för att försöka piggna till. Ska dra till gymmet om en timme. Kanske behöver jag röra lite på mig för att piggna till?!

Update: Träning och kost!



Jag har ett sådant jäkla bra flow just nu. Jag är taggad som tusan och ser bara möjligheter och tycker det är kul! I söndags började jag med en strukturerad kost och lovade mig själv mer träning. Kosten har gott skitbra! Vad det gäller träningen har jag gott en lång promenad än så länge. Jag rör ju mig så jäkla mycket på jobbet och min fot sätter lite käppar i hjulet. Det är dock bra att gymmet finns då jag inte behöver överanstränga foten när jag använder maskinerna. 

Godissuget finns men det går att handskas med! Jag ska ju skippa godis och skräpmat denna helgen och det känns fett bra! 

Jag skulle egentligen inte vägt mig förens nästa vecka men imorse kunde jag inte hålla mig! Och glad blev jag! 1,5 kg ner på 4 dagar. Yes! Nu hoppas jag att det kommer hända massa under resten av veckan och nästa. Mitt mål är att komma tillbaka på samma vikt som innan semestern på två veckor och jag hoppas det funkar! 

Kvällsmål!



Superkvällsmat efter jobbet! Keso, svenska äpplen, mandel och kanel. Vill man lyxa till det yttligare, lägg till lite vaniljpulver i keson. Mums!

Dagens 2.....

Frukost: Knäckebröd med tomater, grekisk yoghurt med banan och nötströssel.
Middag: Bön- och köttfärsgryta med kokt kål.

Har inte blivit några mellanmål idag. Har inte varit superhungrig efter allt gott igår! Till kvällsmat blev det dock ett äpple och lite grekisk yoghurt.




It start today!



Äntligen dags att köra igång, riktigt nyttig kost och träning. Semesterkilona ska bort så är det bara! Hade sista ätar dagen igår på ett bra tag. Har inte känts okej med all hämtmat och all choklad de senaste helgerna. Hade riktigt ont i magen igår kväll efter allt jag tryckt i mig! Så imorse började jag med 50 minuters pw i solen och blåsten!

Vi var och handlade igår, massa nyttigt och jag var så lycklig! Känns alltid så skön när kylen är full av nyttig mat. Ska bli sjukt spännande att se vad som händer med kroppen under dessa veckor!

Fotproblem



Vaknade tidigt! Var pigg eftersom jag gick och la mig tidigt igår. Är dock inte hungrig alls! Känner ett stort sug efter en promenad innan frukosten. Men när det gäller promenader så hindrar min fot mig. Det är så tråkigt! Eftersom jag jobbade heldag igår är den ömm så jag borde vila och istället gå till gymmet där jag kan träna utan att överanstränga foten för mycket. Väntar fortfarande på kallelse till ortopeden. Mer än en månad sedan nu. Tänker inte foten styra mig för mycket men inlägg hade hjälp betydligt.

Träningstisdag



Jag skulle egentligen tränat på gymmet idag men jag bestämde mig i sista stund för hemma träning. Det blev ett riktigt grymt sådant! 1 timme och 10 minuter körde jag och det kändes riktigt bra. Så skönt att komma igång med träningen ordentligt. Nästa vecka kör jag igång allt på riktigt! Taggad som tusan!

It's time!



Det är bara att inse, jag har haft det bra på semestern, ätit gott (vad jag vill om jag ska vara ärlig :O) och njutit. Eftersom jag håller en en relativt bra kost för övrigt har dessa 4 veckor av flottig mat, grillat, alkohol, glass och godis kostat mig en del. Det har kostat mig ungefär 3 kilo! Det var länge sedan jag vägde såhär mycket men jag valde detta själv, att släppa tyglarna under semestern. Ja, och det var jäkligt gott! Så jag ligger precis på gränsen till en jäkla ångest men den väger inte riktigt över då jag som sagt njöt av all den där chokladen och glassen! 

Jag är ju en människa som inte mår bra på något sätt om det jag ser i spegeln inte känns bra så nu är det dags att komma på banan igen. Först så ska jag bli av med de här kilona som jag lagt på mig. Efter det så är jag fullt inställd på att fortsätta under hösten och vintern. Jag är jäkligt taggad nu på att komma i form tills vår resa vi ska göra nästa vår. Jag har alltså ett mål!

Jag har suttit och gjort lite olika scheman nu som jag kommer följa några veckor framöver. Kostschemat kommer jag hålla i 2-3 veckor innan jag kanske gör små ändringar. Min förhoppning är att bli av med extra kilona fort! Det ska bli sjukt spännande och jag är så jäkla taggad inför träningen med! Jag ska komma igång på riktigt och göra det till en helt vanlig vardag. 

Jag kommer inte börja riktigt ännu med kostschemat. Äter bra och tränar gör jag såklart ändå men jag ska grunda lite denna veckan innan jag kommer köra 100%. Kommer bli awesome! 

Regnig dag!



Godmorgon! Har vaknat till ett regn utanför fönstret. Mysigt! Har inte sovit många timmar inatt. Det gick helt enkelt inte! Men jag är glad ändå! Hade världens mysigaste dag igår. Åkte till en annan stad i närheten, spelade äventyrsminigolf, shoppade och åt ute. Mys! När vi kom hem spelade vi The sims, tittade på film och åt popcorn. 

Idag blir det en hemma dag. Ska äta världens största frukost har jag bestämt. Ska till gymmet under dagen och när det regnar så funderar jag på att baka och så blir det nog lite film. En slappdag helt enkelt!

Sen frukost



Godmorgon! Jag sitter just nu och äter frukost med egenodlade bär på efter en lång sovmorgon! Mår mycket bättre idag efter att ha tagit det lugnt hela dagen igår och jag kunde verkligen slappna av! Fick ut alla tankar efter att ha pratat med sambon som alltid har kloka ord att säga!

Det är ju måndag och jag är ledig. Såå skönt! En vecka kvar på semestern och det känns helt sjukt! Jag ska njuta som bara den! Ingen aning om vad vi ska göra idag då vädret är mullet och vi hade planerat att bada och sola hela dagen! Vi får se vad som händer....

Utvilad <3


Outfit igår <3

Jag är redan vaken, trots att jag egentligen inte ska upp förens om en timme. Känner mig faktiskt ganska utvilad ändå! Lyckades komma i säng ganska vettigt igår till skillnad från alla andra dagar på semestern. Men vad gör det, jag är ju ledig! 

Ska till Ikea idag, har längtat i en vecka nu! Saken är den att jag börjar bli så rastlös nu. Att gå hemma för länge klarar jag inte av, även fast jag är en hemma människa, så jag vet inte vad det handlar om. Tror bara jag behöver miljöombyte. Ska bli skönt att komma iväg ett tag idag och att fixa lite nya prylar till lägenheten så jag kanske äntligen blir nöjd!