Besvikelsen

Just idag har jag varit så sur och arg på mig själv. Inga kläder passar och vad jag än tar på mig så känns det som fettet sticker ut på fel ställen. Jag har bara känt mig obekväm i mig själv helt enkelt. Missnöjd över att jag inte har gett mer vad det gäller träning och ätit bättre. Allt slarv har helt enkelt gjort att jag inte är där jag vill. Det gör mig arg och besviken. Sen när man ser bilder på alla andras resultat av träning och hur jävla perfekta de ser ut blir jag bara nere. Jävligt nere. Fan.

Varför kan man inte vara nöjd över den man själv är och sluta titta på andra? Denna ständiga ångest!


Lite om träningen just nu...

Åh vilken träningsvärk jag har i rumpan! Var evigheter sedan jag tränade ben och rumpa så igår när jag hade kört ett litet pass ville jag bara dö. Haha!
 
Det som är lite skumt är att när jag har en bra vecka när det gäller träning så är det mindre bra med kosten och när jag har en bra vecka med kosten så tränar jag dåligt. Nu är det dock mitt favoväder när det gäller träning. Kan vara ute och gå hela kvällarna känns det som! Denna veckan har gått bra med träning och jag har tyckt det varit kul och haft mycket kraft. Dock har det gått lite si och så med kosten. En mjukglass och lite choklad har åkt ner. Visst blir jag sur på mig själv och får ångest över det men jag håller det på en rimmlig nivå och då känner jag att det är okej.
 
Trots allt är jag i den bästa formen på evigheter och så smal som jag är nu var det många år sedan jag var. Visst är jag nöjd som det är men jag fortsätter och jag önskar att jag kunde ge det där extra så jag verkligen hade kommit i superform. Men orken finns inte riktigt då mitt arbete tar så mycket energi och kraft ifrån mig. Jag står ju och går hela dagarna. När jag kommer hem är jag trött och hungrig som ett djur och vilar så mycket jag kan för rygg och fötters skull!
 
Mitt mål är att vara i bra form till min semester om 3 veckor. Då ska jag känna att jag kan visa mig i bikini utan att skämmas! För på min semester vill jag kunna unna mig både vila och mat utan att ha ångest. Min till vissa gränser såklart!
 
 

Mitt paradis

Tänkte äntligen lägga upp lite bilder på min favo plats i sommar. Har kunnat sitta där hela eftermiddagen och det har varit sååå skönt!
Kommer spendera hela sommaren här, tro mig!

Shoppingen idag

Fick lite grejer med mig hem sim jag blev riktigt nöjd med. Klänningen är sjukt snygg. Likaså toppen från bikbok som var på extrapris. Och även alla nagellack var ett fynd. Känner mig alltid mest nöjd med en shopping runda när jag får fynda.


På stan

Eftersom vädret inte tillät balkonghäng i solen så tog jag mig en runda på stan istället. Hittade lite nytt( lägger upp bilder senare på det jag hittade)


Gottehelgen

Den här helgen kan jag summera med ett ord: mätt! Haha! Skämt och sido så har det varit mycket av det goda men det har varit en mycket trevlig och mysig helg!

Igår så firade vi min sambos mamma på Mora dag med god middag och tårta. Vi var trötta hela familjen och låg i soffan och nästan slumrade allihopa men vad gjorde det, regnet öste ju bara ner ändå! Lite senare på eftermiddagen mötte vi upp några kompisar på Bellas place för att äta en bit mat, snacka och tests deras milk shake. Kvällen fortsatte med film och godis i mängder. Sedan däckade vi kl ett i sängen.


Lediga lördagen

Finns det något bättre att vara ledig en lördag? Nej, det tror jag inte! Det är bara det att man ska hinna med sååå mycket! Full rulle hela dagen!

Tog först en lång och behövlig mysmorgon i sängen. Åt en stor och onyttig frukost. Haha! Körde till Kristianstad för att äntligen, äntligen hämta våra utemöbler. När vi kom hem pysslade vi med att skruva ihop allt och inreda. Och jäkla vad perfekt det blev( bilder kommer). Efter det var det bara att sätta igång att städa och görs sig iordning för Frida och Johan kom vid halv 7. Kvällen blev lyckad med balkonghäng, thaimat, lite alkohol, spel och musik!


Vill ha!!!

Jag har alltid något som jag fastnar för vad det gäller mode och då blir jag inte nöjd förens jag skaffat det! Nu har jag i evighet velat ha platå sneakers! Jag tycker det är så snyggt att jag dör!! Hade velat ha äkta men det går utmärkt med oäkta med. Så när jag hittade det på skopunkten så blev jag lite eld och lågor! Det värsta är att jag ska dit idag. Åh kommer bli kär!


Lyckokakor

Det har varit en fruktansvärt tung vecka men nu äntligen är det min lediga helg och det kunde inte komma mer lägligt.

Den här dagen har varit skum och konstig. Jag har befunnit mig mellan att må sämst i världen till att må bäst i världen, jag har varit lycklig, olycklig, glad och ledsen. Kaos!
Jag har stressar som en dåre precis hela dagen och tusen saker har snurrat i mitt huvud. Jag måste hinna så mycket fast jag borde ta det lugnt.
Jag har under kvällen ägnat mig åt saker som gör mig lycklig. Jag var tvungen annars hade jag kollapsat av utmattning och stress. Jag har gjort de saker som fått mig lugn och de saker som gör att jag tänker på annat. Allt från att ta en chokladbit till att baka.

Nu ligger jag i sängen och ska titta på film och känner att jag faktiskt kommer somna lycklig och lugn ikväll. Jag skulle kanske egentligen sovit men jag känner att jag inte ska stressa över det ikväll son jag annars nästan alltid gör.

Imorgon ska jag ligga i sängen så länge jag vill och sedan ta en lång dusch och en god frukost efter det. Jag ska försöka lova mig själv att stress inte är välkommet. Att det inte finns även fast det är mycket på schemat imorgon. Jag måste försöka.
Och så klart göra det som gör mig glad och lycklig. Därför sparade jag mins makroner halvfärdiga tills imorgon så jag kan göra dem färdiga då istället och tack vare dem så är jag ganska nöjd ned allt just nu.

Tänk vad en lyckad liten kaka kan göra!


Hate this days...

Denna veckan är verkligen kämpig! Jobb, jobb och jobb! Det är min lediga helg denna veckan och jag vill bara att det ska bli helg! Jag är så trött i hela kroppen att jag vill dö. Har haft ont i huvudet, mått illa som bara den och känt mig svimfärdig hela dagen. Har bara varit en plåga. Jag har vilat upp mig här hemma sedan jag kom hem och nu känns det lite bättre men inte okej. Inte med tanke på att jag har en yttligare lång dag framför mig vilket gör mig orolig. Hatar att må dåligt på jobbet! Jag är naturligtvis livrädd för att bli sjuk då jag har fullt upp hela helgen! Vill vara pigg och glad. Utvilda kan jag nog inte räkna med. Haha!
 
Det som jag ser mest framemot just nu är balkongen som vi ska köpa möbler och inreda. Håller tummarna att de möbler vi ska ha inte är slut. Ska köpa lite grejer som fattas på fredag och hoppas på att jag hittar de perfekta grejerna som gör att det kommer bli perfekt. Fattas lite blommor, krukor, korgar och ljulycktor.
 
Nu ska jag krypa ner i sängen igen. Är allmänt yr och illamående fortfarande så jag får försöka koppla bort det och morgondagen med en film.
 

No kontroll

Som jag skrev innan i veckan har motivationen för min del varit 0! Därför har jag haft en vilovecka. Har fortfarande tagit promenader och ätit hyfsat men det har blivit så att en del godis och alkohol slunkit ner med. Jag kände att jag behövde det! Men det får inte vara förevigt! Imorgon börjar ju en ny vecka och en by chans att komma på banan igen. Här ska lagas mat för veckan, köpas nyttigheter och så ska jag göra mitt bästa vad det gäller träningen. Utan att fuska! Jag har jäkligt mycket ångest nu faktiskt då jag fuskade även förra veckan. Jag gillar ordning och reda och det har det banne mig inte varit senaste tiden och eftersom jag gillar kontroll mår jag dåligt över denna oreda.

Så skärpning och nya tag!


Min helg

Efter jobbet igår väntades grill med några polare. Drog sedan vidare till en annan fest och satt ute och myste. Har inte skrattat så mycket på länge som igår! Alla var bara så flummiga och jag älskar det! Haha! På natten när jag kom hem tvingade jag mig kolla på Eurovision. Blev grymt besviken på det men jag gillar ju faktiskt vinnarlåten väldigt mycket!

Det blev sent och jag vaknade och var inte så pigg! Drog iväg till en kompis och tog Atlas med mig för att han skulle på leka med hennes katter. Grymt kul att kolla på dem! Atlas är ju liksom mindre än dem!

Nu är jag hemma, ska lägga mig i sängen och kolla på en film med en stor fet godispåse. Ord kan inte beskriva så skönt! Imorgon är det ju jobb igen...


Snart helg

Dagen har varit väldigt lång. Har jobbat i butik hela dagen för att direkt efter stängning bege mig till nästa jobb som innebar städning. Varmt som tusan och jag stressade järnet för att inte smälta bort.

En jobbdag kvar och sedan väntas en helg med fullt upp. Ska grilla med vänner imorgon och på söndag ska jag tillbringa dagen hos en kompis. Någonstans där i mellan ska jag klämma in Eurovision som jag har lite smått panik över att jag kommer missa imorgon. Vill verkligen inte få reda vem som vinner innan jag sätt det. Hoppas verkligen på att jag hinner se det i helgen. Ska bli så jäkla kul!


Dagen

Den här lediga dagen har verkligen varit perfekt. Har både gjort nytta med att städa hela lägenheten och tränat två gånger samtidigt som jag har tagit det lugnt och myst till det med sambon. Myste först i solen på balkongen. Bästa känslan när man kan ta på sig sommarklänningen för första gången i år! Vi åkte sedan och tig årets första glass(syndigt en torsdag;), lagade mat och har fram tills nu tittat på film. Har sådan ångest över att jag ska spendera en lång dag på jobbet imorgon. Hoppas att det regnar!

Och så blev det nya naglar!


Today!

En ledig dag och det är vad som behövs! Blev dock väckt tidigt av någon idiot som borrade i vår vägg så jag beslöt mig för att stiga upp, ta en promenad med hunden i det fina vädret.

Nu har jag precis testat en alldeles ny frukost. Älskar det här med att hitta nya recept och testa. Jag gjorde bananpannkakor fast bara med ägg och utan kvarg. Till det gjorde jag en nyttig chokladglass av fryst banan och kakao. Helt okej faktiskt och jag skulle kunna göra det igen!


Despicable me

Har äntligen lagt mig i sängen för att dra täcket över huvudet. Det har varit en dag som inte varit min. Har varit i helt andra, djupa tankar. Har glömt och varit slarvig. Konstiga händelser har kommit upp i huvudet som hände för länge sedan och jag har funderat på varför jag gjorde si eller så. Har varit ledsen för små händelser eller personer som jag inte kunnat hjälpa. Det bara dyker upp och jag hatar mig själv för att jag där och då inte brydde mig.

Nej, det är konstiga saker och jag är bara nere. Behöver verkligen sova och börja om på ny kula imorgon. Finner ingen motivation till något och är så grymt missnöjd med det mesta.

I korthet....


Vill ha!!

Är det inte typiskt. När jag nu bestämmt mig för att hålla igen med allt köpande hit och dit för att spara lite mer, då har BikBok fått in typ de snyggaste kläderna typ. Gud vad jag blir sur! Kommer kanske bli så att jag inte kan hålla mig från att gå dit i veckan när jag är ledig....

Maten jag äter

Eftersom min mage är som den är måste jag tänka på vad jag äter. Vissa veckor kan jag äta det mesta, andra så mår jag sämst och får undvika mycket. Jag blir mer och mer medveten om att det jag äter har en stor anledning till hur jag mår. Det gör mig inget då jag vill hålla min kropp i trim och samtidigt ha en mage som mår bra.

Det jag äter är sådant som min mage mår bra av men också saker sim håller mig i bra form!

Jag äter inte längre bröd eller pasta. Någon gång ibland kan jag ära det men det är sällan! Istället äter jag ris, potatis, sallad och keso.

Jag äter mycket frukt och bär vilket jag älskar! Blir det mycket till frukost då jag nästan alltid äter fil eller naturell yoghurt.

Dricker inte längre mjöl(saknar min mjölk så mycket:() då min mage mår sämre av det. Istället så kör jag med vatten till allt. Och det dricker jag flera liter om dagen! Har alltid med mig en flaska vart jag än går!

När det gäller kött äter jag väldigt mycket köttfärs. Jag använder typ det till det mesta. Soppa, gratänger och grytor. Det blir också mycket kyckling och fläskkött.

Visst unnar jag mig det förbjudna ibland. Lördagar är min okej dag att äta gott på beroende på hur jag mår och vad jag känner med träning och så. Min stora last är glass, choklad och ostbågar. Jag måste bara ha det ibland!

I ärlighetens namn älskar jag att äta nyttigt och hälsosamt. Fräscht är min grej och jag undviker onyttigt mer om mer då det inte är så gott längre. Känns skönt att hitta en rytm som funkar!

Bilden: Gör ofta matlådor för veckan. Idag blev det potatis och köttfärsgratäng med massa tomat!


Kampen mot klockan

Hela tiden har jag tittat på klockan och försökt stressa så att jag skulle få någon tid att faktiskt vila lite. Inte det smartaste kanske!

Vaknade ganska tidigt med tanke på den långa dagen som var igår. Min sambo ville iväg till en loppis så vi slängde i oss lite frukost och körde direkt. Sedan jobbade jag några timmar och hämtade Atlas. Var och handlade och när jag kom hem lagade jag middag till veckan och så har jag städar fram tills nu. Vill vara falla ihop i en stor hög så trött är jag! Sitter på balkongen och har kommit överens med mig själv att jag ska ta det lugnt hela kvällen för att orka en lång och tuff jobbvecka. Längtar bars tills min fina sambo kommer hem så jag får krama honom lite :)


Mässa i Göteborg

Lördagen spenderade jag och min sambo i Göteborg. Jag gav honom en lite speciell födelsedagspresent när han fyllde 25 år i december förra året. En present som jag var mycket nöjd med då nästan all hans vakna tid kretsar kring tv-spel. Han både samlar och recenserar spel. Presenten var ett besök på Retrospelmässan i Eriksbergshallen i Göteborg.

Resan var lite dryg och vi var i Göteborg ganska sent. När vi kom fram var kön så lång in till mässan att vi var helt säkra på att vi inte skulle komma in då de bara fick släppa in 800 personer samtidigt och i kön stod tusentals människor. Jag blev jättebesviken eftersom klockan var mycket och de skulle stänga mässan om bara några timmar. Men så bestämde vi oss för att inte ge upp utan köa och hoppas på att det gick fort.

I två och en halv timme stod vi i kön. Och det var faktiskt inte så farligt då kön i alla fall rörde på sig och vi tillslut förstod att vi skulle komma in! Men jisses vad man ville in sista biten!

Väl inne var det värt allt när jag såg min sambos blick. Detta var han drömvärld och han gick runt på marknaden storögt och tittade på allt som fanns att köpa. Även jag tyckte det var lite coolt. Allt folk som var där var väldigt speciellt men de var så glada och stämningen var mycket god! Det var en liten mässa med tillräckligt för att underhålla oss de 1,5 timme som var kvar.

Min sambo kom ut med några påsar av fynd till hans samling. Vi satte oss utanför vilket var precis vid hamnen och det var så fint ställe! Han sa:
- Nästa år ska jag hit igen fast då ska jag köa från tidigt på morgonen.

Det gjorde mig glad och betydde att det fick ett bra betyg !

Vi satte oss sedan på en italiensk restaurang med utsikt över havet. Åt gott och vilade fötterna. Nu hade vi bara resan hem på 4 timmar kvar. Men vi var helt klart nöjd med dagen även fast den hade sin mörka stunder!


Supergod och NYTTIG efterätt

Testade att göra en nyttig variant på glass/sorbet och det var en riktig fullpoängar! Dessutom enkelt och fräscht!

Du behöver:
250 g fryst mango
1 banan( frys gärna denna också ett par timmar innan)
3 msk yoghurt( ungefär!)

Mixa allt i matberedaren eller med en mixer. Konsistensen ska bli krämig!

Ät direkt!

Kan verkligen rekommendera detta och jag kan lova att detta blir min sommarfavorit hela sommaren om!


Frukost!

Inviger nya skålarna från Ikea fylld med keso och frukt. Bra start på dagen!


Morgon alert!

Redo för en PW innan frukosten!


Flera timmars shopping

Är helt slut efter ett par timmar på Ikea. Har varit så varmt och kvavt hela dagen och jag har bara svettats. Men som vanligt hittade vi en del grejer. Efter att ha rensat i köket nu så är det inget jag saknar. Blev dessutom lite grejer till balkongen.

Bästa köp var definitivt efterrätts skålar. Äntligen! Och så himla fina!


Frulle

Frukost med bär och frukt tillsammans med min dagliga shot som ska hålla mage och kropp i trim!


Planering

Ledig i hela två dagar! Detta firade jag genom att stiga upp tidigt för att åka iväg och köpa växter till balkongen. Var ett special erbjudande som jag inte ville gå miste om. Fick med mig tre buskar hem. Hallon, krusbär och björnbär. Så nöjd!

Åker till Ikea senare för att handla lite inredning till balkongen och lite annat att komplettera köket med.

Nu ska jag äta en frukost som är nyttig och innehåller mycket vitaminer då jag tror det är en förkylning på gång!


Kreativa sidan

Jag är verkligen glad för min kreativa sida och hu bra den får mig att må. Ibland får man bara lite extra bra idéer som gör en lite extra nöjd. Tycker att jag hade ett sådant moment för några dagar sedan när jag tog vars på de blommor som fortfarande var fina ifrån min födelsedag.

Det är egentligen små värmeljus hållare från Ikea som jag fyllt med vatten och klippt av blommor med bara en liten kort själk så de kan suga upp vatten. Sen gillar jag mer att stoppa ner blommor i vaser som jag gjort här. Mycket snyggare och stilrenare!


Morgonmys

Ligger fortfarande i sängen. Dock vaken. Börjar inte jobba förens kl 12 så klockan ringer inte ännu på ett tag. Ska ligga och dra mig tillsammans med mitt morgonmys till hund. Han tar alltid bästa platsen och värmer någon extremt.

Har varit ledig i två dagar och de har varit bäst! Förutom igår som jag var allmänt gnällig hela dagen men det var ändå fint väder och jag njöt av det. Har värsta ångesten för att jag ska jobba idag. Men det är ju bara några få timmar (som jag hoppas kommer gå fort) sen är jag ledig i två dagar till. Längtar redan!!


May. 06, 2013

Jag har verkligen svårt att hitta inspiration just nu till träning och kost. Har senaste veckan varit riktigt slarvig med både och. En chokladbit har slunkit ner lite då och då. Även pasta och bröd har jag stoppat i mig. Jag känner nu att det är långt ifrån det min kropp vill ha. Min mage skriker aj och det blir inte lätt att röra på sig med så tung mat i kroppen.

Som tur är jobbar jag inte så mycket i veckan och ska försöka få ordning på allt igen. Nästa vecka så ska jag köra järnet i två veckor framåt med bra mat, träning och inget godis!

Positivt dock är att jag kommer i mina undanlagda byxor jag hade på gymnasiet och som jag för några år sedan inte ens fick upp över låren.


Äntligen är våren här!


One more to go!

Att få till figuten inför bech 2013 har gått bra hittills och formen jag är i nu var det flera år sedan jag var i. Och utan någon större ansträngning så är jag ganska så nöjd med resultatet än så länge. En månad återstår och då räknar jag inte med att ha nått mitt mål men jag hoppas på ett resultat som jag är nöjd med.
 
Jag har gått sakta fram sedan jag började i januari. Och jag har gjort det på mitt eget sätt. Det tänker jag alltid fortsätta med för så länge jag gör det så tycker jag det är kul. Jag vill att Maj månad ska bli bäst och att det ska ge resultat!
 
Har haft några dagar nu då jag har ätit lite vad jag vill men inte till överdrift. Kommer köra några veckor i maj utan godis och så. Kommer även fortsätta att planera maten och så är det viktigt att jag sätter fart med träningen. PW flera gånger i veckan och vissa veckor vill jag fokusera på mer styrka. Ska även hämta min cykel för att få riktigt fina ben och ge rumpan lite träning också! Ännu en gång vill jag säga att jag inte är ute efter muskler utan jag vill bara förstärka min kroppsform. 
 
Jag har märkt att inspiration hjälper mig till att bli riktigt jäkla peppad. Bloggar och bilder som gör att man hittar en drivkraft och ett go! Jag har bilder på bla telefonen så att jag kan se det varje dag och bli påmind! Och det funkar
 
Läger upp en massa bilder nedan så att jag har dem att titta på ibland och bli peppad till tusen!
Kommer säkerligen aldrig uppnå detta perfekta målet men det får en att bli laddad i alla fall!
 

Sängen <3

Trött som ett as. Har däckat i sängen och vill aldrig lämna den känns det som. Två jobbdagar återstår + lite jobb på söndag och jag hoppas de kommer gå fort!

Tittar på ett avsnitt SATC innan jag släcker lampan.

Nattii!


Den 22:a födelsedagen...

Ojoj vilken dag det har varit. Fullt upp men ändå så lagom. Vaknade ganska tidigt och fick frukost och present på sängen av sambon. Fick en riktigt nice plattång. Äntligen! På förmiddagen kom alla på en gång kändes det som har lägenheten var full! Jätte trevligt och alla var avis på vår lägenhet ;) Fick så fina presenter och så mycket uppvaktning så jag kan inte vara mer tacksam!

Nu är jag trött men nöjd! Ska spendera kvällen med min sambo och titta på film för att ladda inför de tre dagar som återstår av jobb. Och så ska jag äta upp den sista bit tårta som blev kvar också ;)