En lugn Valborg

Jag har jobbat hela dagen men hunnit med att grilla hemma hos mamma och pappa senare på kvällen. Har haft ont i huvudet hela dagen så nu känns det underbart att ligga i sängen tillsammans med sambon och lira tv-spel.

Klockan är ställd på tio. Då har jag blivit lovad frukost och sedan så ska jag göra tårta. Ska bli jäkligt kul att göra tårta då jag klutat ut en egen variant som innefattar mycket smällt choklad och jag hoppas verkligen att det hinner stelna innan alla kommer och såklart att det blir gott!

Hoppas på en riktigt bra dag imorgon!


Vill aldrig tillbaka!

När jag och min sambo låg i sängen och flummade oss innan och pratade om allt möjligt så sa han:
- Kommer du ihåg när du vägde nästan 60 kr?
Tystnad.
- Va? Nej jag vägde väl inte så mycket?
 
Det lät sjukt när han sa det men så slog det mig att visst gjorde jag det. Jag nådde aldrig 60 kg men det var nära inpå. Jag fick en flaschback när vi var i GBG 2011 och det var där i badrummet jag upptäckte att herregud, jag har verkligen lagt på mig. Jag mådde så dåligt tiden efter det. Men de var de där osynliga sambokilona som plötsligt visade sig.
 
När jag tänker på det ryser jag nästan. Jag vet precis hur jag kände och hur jag mådde av det. Nu nästan 8 kg lättare så vill jag aldrig tillbaks dit igen. Aldrig!
 
Bilder från hotellrummet i GBG 2011.

Apr. 25, 2013

Kvällen har spenderats på bion för att titta på Iron man 3. Den var bra men det fanns en del att anmärka på. Men jag gillar dem. Huvudpersonen gillar jag starkt och han ser inte så dum ut heller. Och så kunde jag inte sluta förundrad över Gwyneth Paltrow, hur vältränad hon är för sin ålder. Kan bara säga att jag också hoppas på att se ut så när jag är 40 år!


Bästa köpet på länge!

Har verkligen inte kunnat sitta stilla en sekund på hela dagen! Städat, handlat,varit ute med hunden ett antal gånger, lagat mat, tvättat och plockat med massa annat. Dessutom har jag varit på stan och shoppat. Helt hysteriskt med folk på bik bok som hade 50% på allt. Jag gav upp och gick ut!

Däremot så blev jag jäkligt nöjd när jag stannade till på Glitter och hittade något jag verkligen behövt! En hållare till mina smycken som man hänger i garderoben. Jag är så glad!


Mina första bananpannkakor!

Steg upp redan vid åtta för att min lediga dag ska bli så lång som möjligt. Och så gjorde jag mina första bananpannkakor som jag velat testa länge! Gud vad gott det var! Jag hade dock grädde till eftersom jag inte hade någon kvarg. Kommer göra detta ofta framöver!


Kämpa för målet!

Efter jobbet körde jag ett magpass som hette duga. Jag ska klara mitt mål innan juni och få en snygg mage! Det är mitt största mål nu.
Passade på att ta lite bilder just för att se hur kroppen ädrar sig med tiden. 
De finns där under någonstanns!
Nya träningsbycorna åkte fram efter att ha legat i min garderob hela hösten och vintern. Har sparat dem särskilt för våren.
Dags för mat!
 

Slapp förmiddag vid tv:n

Snart dags att dra till jobbet för fyra timmars jobb. Behövdes en skön slappar morgon! Låg i sängen och drog mig men gav tillslut upp då det är sådant liv utanför våran lägenhet. Kan bara hoppas på att de byggt färdigt resten av husen snart så det blir lugn och ro :)

 

Har slappat framför tv:n hela dagen och det har varit riktigt mysigt. Fast nu är jag ganska trött pga det. Insåg nyss hur mycket jag vill ha torsdag då det är min lediga dag. 


0 matinspiration

Jag är verkligen sämst på att blogga...anledningen är att jag vill inte skriva inlägg om jag inte har bilder till. Nu har jag det men appen på mobilen funkar inte så jag får göra ett ändå.
 
Jag körde ett riktigt fint magpass igår och det känns idag kan jag säga. Så fort jag skrattar så gör det ont! Men det är ett gott tecken. Mer sådana pass och det är maj månad som jag kommer köra mer träning inriktad på bla mage, armar, rygg,rumpa och ben. Jag har kommit fram till att magen kommer jag lägga mest fokus på då den är viktigast att få snygg till sommaren.
 
För övrigt så har jag varit hungrig konstant hela dagen! Vet inte vad det beror på men när jag väl har matlust(som inte är ofta) så passar jag på att äta. Men jag trycker inte i mig mycket och inget onyttigt utan jag äter bara väldigt ofta iställe Jag har nyss fått i mig en liten tallrik biff stoganoff som min fina sambo lagade efter träningen. Då var jag fortfarande hungrig även fast jag ätit kvällsmat nästan nyss!
 
Det märks på riktigt att saker hänt med kroppen nu. Ett par av mina jeans som jag tog på mig i morse, en tight modell som passade bra för några månader sedan kan jag nu ha som baggy jeans istället. Herrejisses vad det blivit stora. Jag kollade mig i spegeln och beslutade att ta ett par andra då det inte såg riktigt klokt ut. Så när jag uppnåt mitt mål med min kropp kanske det kommer bli ett par nya jeans som jag slipper dra upp hela tiden. Så störande!
 
Det enda som är svårt nu är maten. Doktorn sa att jag skulle undvika mjölk...och jag älskar ju mjölkprodukter. Jag äter det hela tiden. Så nu är jag helt låst i huvudet vad det gäller frukost. Men jag tänkte testa lite nya saker framöver så det inte blir tråkigt och enformigt. Har fan ingen fantasi vad det gäller mat nu alltså.

Söndagsbestyr

Trött som ett as då jag har varit igång non stop hela dagen. Det blev sent inatt. varför vet jag inte då jag och sambon hade myskväll med thaimat, godis och film. Sedan vaknade jag ganska tidigt och så har jag hållt på med massa pyssel, tränat, städat, varit ute och sedan har vi tittat på trädgårdsmöbler. Äntligen verkar det som vi har fattat ett beslut och i veckan kommer vi troligtvis att köpa dem. Så kul det ska bli att fixa på balkongen och äntligen kunna njuta där! Jag vill ha grönt tema men så kom jag på att vål balkong är gult och då vet i tusan om det är så snyggt...
 
Skla göra så lite som möjligt denna söndagskväll och ladda inför en ny jobbvecka. Har ganska mycket jobb framför mig men är ledig på torsdag så det känns skönt. 
 
 

Min svaghet!

Jag är svag, så svag för klänningar. Jag har många klänningar men jag vill ha mer inför sommaren. Kommer bli ett fvoplagg i sommar. Hittade en hel del underbara klänningar från H&M som jag på ett eller annat sätt ska skaffa.

Laddar inför jobb!

Doktorn sa att jag antagligen kommer få leva med mina magbesvär men gav mig tips på vad jag skulle äta och inte äta. Blir ingen mjölk för min del framöver men jag skulle äta morötter! Så det laddar jag med nu inför jobbet!


Apr. 19, 2013

Om ungefär två veckor fyller jag år. Kan inte fatta att det snart är maj! Men vad underbart! Förra året firade jag inte min födelsedag men i år är jag sugen på en riktig mysdag med grillat och tårta:) Alla frågar vad jag önskar mig och jag har lyckats komma på lite. Bl.a. Blommor till balkongen och efterättsskålar. Så kom jag på en annan bra grej. En mixer! Finns så många fina och eftersom våran stavmixer försvann i flytten så känns det som en behövlig grej. Jag gör ändå så mycket smoothie, milk shake och så hade det varit perfekt att göra frozen yoghurt i sommar. Ja, en mixer vill jag ha!


God morgon

Steg upp tidigt även fast jag börjar jobba senare. Anledningen är att jag ska till doktorn och kolla upp min mage. Ska också passa på att kolla upp mina fötter. Fick ont i hälen för några dagar sedan och sedan ont i båda fötterna. Trodde inte jag skulle klara dagen igår på jobbet. Det har också gått upp i vaden och det gör så sjukligt ont. Det känns som jag bär runt på 100kg.

Somnade med en fläta igår då håret inte torkat ännu och då blev det såhär fint:


Nöden har ingen lag!

Jag har varit sååå sjukt sugen på choklad hela dagen. Jag har inte vetat vart jag skulle ta vägen! Har letat recept på internet på LCHF kladdkaka men inte hittat något dugligt recept. Därför tig jag tillfället i akt att testa den nya yoghurtglassen som alla säger ska vara så god.

Så vad tyckte jag? Visst det stillade mitt choklad begär och det är ett bra nyttigare alternativ till glass men smaken är inte hundra. Dock blir den godare ju fler skedar du tar. Men den är ganska dyr då den kostar 50 kr. Kan man ju också se som ett plus då man inte kan köpa den så ofta.


Apr. 17, 2013

Efter några timmars inventering är jag nu ledig resten av dagen. Har tagit en lång och god frukost och funderat lite över vad som händer under dagen. Ärligt talat ska jag inte planera ett dugg utan bara vara hela dagen. Planera lite inför balkongen som snart ska inredas och göras sommarfin. Sedan så blir det promenad i det fina vädret och så lite annan träning.

När jag handlade frukost innan sprang jag förbi de nya Loka smakerna och var bara tvungen att testa den med choklad milk shake smak. Gillar den starkt och det blir perfekt till ett nyttigare alternativ i sommar.


Vecka 3

Detta är tredje veckan med träning och bra kost. I helgen unnade jag mig lite godis och även lite alkohol. Så nu är jag redo för en ny vecka.

Det har ju gått ganska snabbt för mig att gå ner i vikt, snabbare än vad jag trodde! Och nu är det dags att börja finslipa kroppen :) Jag har de två första veckorna bara promenerat så nu är det dags för att lägga till något mer. Kommer köra veckovis med mål för träning och kost. Promenaderna kommer jag alltid att köra med. Men ny ska jag även börja fokusera mer på mage, ben och rygg. Min kost denna veckan kommer vara ganska inriktat på LCHF. Så får vi se i slutet av veckan hur resultaten blir och hur det känns.

Mitt mål är att köra 3 pass med styrka och sedan köra promenader där i mellan.


Måndagsmat

Gjorde fetaostfyllda biffar med soltorkade tomater till middag och det var verkligen en höjdare! Hade sallad, rivna morötter och keso till. Kommer göra fler gånger!


Apr. 14, 2013

Det är riktigt skönt med lång ledighet. Att ligga i sängen och dra sig så länge man vill och sedan äta en lång frukost framför tvn.

Igår var det fest och utgång som gällde. Hade riktigt kul och jag var omgiven av trevligt folk hela kvällen. Fötterna värkte efter allt dansande i mina högklackade men det får vara värt lite smärta ibland.

Idag är jag riktigt trött då jag inte kom i säng förens halv 5 på morgonen. Så jag har bestämt mig gör att ta en riktig slappisdag och äta godis hela dagen lång! Det är två veckor sedan jag åt något godis över huvud taget och det har hänt så mycket med min kropp under den tiden. Så nu är jag värd godis! Och jag vill lova att vi har ett mastigt förråd som bara har byggts på!


Obeskrivligt

Det har varit en sådan dag där bara allt känns rätt, där man har en pirrande känsla kroppen av glädje. Nästan obeskrivlig. Positiva besked på jobbet och härlig stämning och den fantastiska känsla när man går hem för dagen, är så nöjd och känner sig välförtjänt den lediga helg som väntar. Dessutom så har min mage för första gången känts medgörlig och jag har varit riktigt pigg. Eftermiddagen har jag tillbringat hos mina föreldrar med god mat och en chans att varva ner med underhållande tidningar. 
 
Men det bästa var nästan att komma hem. Det var så skönt på något sätt. Jag ligger i sängen och är riktigt trött och att få slappa i sängen en ledig lördag hur länge man vill är guld. Magen har dessvärre börjat värka igen men jag önskar inget hellre att jag ska få sova gott och må toppen när jag vaknar imorgon. För då ska jag njuta av varje lediga stund! 
 
Avslutar dagen med en gullig bild på mitt lilla knyte!

Zombie<3

Det är något med Zombies som gör mig glad och lycklig. Jag tycker det är så himla kul på något sätt och fastnar lätt för både spel, sminkningar, filmer och annat med just zombies. Och när Sannie visade mig denna trädgårdstomte blev jag eld och lågor. Jag vill ha!
 
Kanske blev just zombies ett kärt minne när vi på Halloween slog på stort och fick bra en riktigt bra zombie look.
 

Vad hände där liksom?

Ibland väger jag mig, mest för att det är kul. Imorse fick jag en liten chock av vad vågen visade. Jag var tvungen att kliva av och ställa mig på vågen igen....och igen. Nej, det stämde. Den visade rätt. 52 kg. Kunde inte förstå hur det kunde vara möjligt först. Men efter en stund kändes det inte alls lika konstigt längre. Magen har krånglat i flera veckor och jag har ätit dåligt. Ovanpå det har jag lagt om kosten helt, inte ätit godis och tränat regelbundet. Och så rör jag mig på jobbet väldigt mycket. Det var något igår som var ovant. När jag stannade upp för att kolla mig i spegeln. Jag har blivit smalare än vad jag har varit på länge och det syns till och med i ansiktet. På tre veckor så klrade jag målet som jag hade beräknat mig skulle ta hela våren. Jag kan tycka att jag väger lite till min längd men jag kan inte låta bli att vara jävligt nöjd. Jag känner mig så smal, på riktigt. Jag älskar att vara smal och slank! Nu är mina mål framöver att få ordning på min mage,äta bra och fortsätta träna för att få lite muskler också. 
 
Jag har stressat som ett as hela dagen och jag kom hem sent från jobbet. Jag är fortfarande uppe i varv. Jag har fått i  mig lite mat för första gången på länge och jag ska försöka att varva ner och somna i vettig tid. Imorgon är det sista dagen innan jag tar min ljuvliga ledighet och oj vad jag hoppas på en bra helg. Men jag hoppas inget. Det hänger på hur jag mår. Men jag vill verkligen inte låta det sabba något och jag ska göra allt i min makt för att det ska bli en helg där jag slipper ligga i sängen och må piss. Nu har jag börjat med ett nytt medel mot min mage som jag verkligen har STORA förväntningar på. Men vågar man hoppas? Det luktar och smakar så illa att det vänder sig i magen och jag har gåshud i en halvtimme efteråt. Men hjäpler det ska skiten ner. Så är det bara!
Imorgon ska jag hem till mamma och pappa för fredagsmys och sedan krama min älskade katt<3

Mellan mörker och ljus

Kämpar på i vardagen någonstanns mellan verklighet och dröm. Den senaste veckan har inte min mage gått till det bättre utan sämre. Jag har inte alls mått bra och efter att ha ätit en vanlig jävla soppa igår efter jobbet mådde jag så dåligt att jag inte visste vart jag skulle göra av mig själv. Jag kunde bara sitta upp och inte ligga ner pga smärtan i magen. Inte mycket sömn och jag insåg att nu räcker det, jag måste ta tag i det. Klockan ringde kl 8 och jag steg upp för att gå till jobbet. Jag tänkte att detta ska inte hindra mig! Jag var mör i kroppen och trött som ett as. Men jag tog mig till jobbet och klarade dagen. Har mått helt okej men inte helt 100. Jag lever på fil, banan, nyponsoppa och proviva. Det är det enda jag kan äta i små mängder. Jag har suttit i telefon i en timme och pratat med rådgivningar och de säger att det med  troligen är IBS eller DYSPEPSI alltså magkatarr. Och det tvivlar jag inte på för det är det som jag levt med sedan jag gick i nionde klass. Men jag kan aldrig lära mig. Jag oroar mig för allt. Att det är något allvarligt, att må dåligt när jag är bland folk eller när jag ska göra saker. De sa också att det kan uppkomma av stress och visst jag är en jäkligt stressig person som har svårt att varva ner. 
 
Under de stunder jag mår dåligt förbannar jag allt och undrar varför just jag av alla människor har haft oturen att drabbas med detta och behöva leva med det och när jag mår bra älskar jag livet, är peppad på allt och ser att ingenting är omöjligt. Jag måste vara stark och stå på mig. Inte vara så rädd, inte vara så feg och framför allt inte gå ner mig. Jag hatar att må dåligt. Det är det absolut värsta jag vet. Det förstör så mycket. 
 
Just nu sitter jag och lyssnar på musik och känner mig allmänt flummig på många sätt. Vet inte riktigt hur jag ska tänka och försöker att inte känna efter för mycket. Musiken gör mig på så bra humör och utan den hade jag kanske inte suttit här idag. Jag har en lång historia bakom mig och allt präglas bara av en sak, min mage. Jag är så jävla pepp på livet men jag håller det tillbaks för jag vet att det kan ändras på en minut. 
 
Jag har i alla fall bestämt mig, livet är alldeles för värdefullt för att en sådan sak ska tycka ner mig. Jag måste vara stark. För någonstanns i mörkret finns ljuset. 

Ny tröja

Sitter framför datorn och är trött som ett as. Slutade vid tre och efter det hämtade jag min bil(äntligen) och så körde jag till stan för att byta ett linne. Planen är att träna lite hemma men kanske senare. Först ska jag vila och mysa med min fina<2
Imorgon väntas en lång jobbdag. Kan det inte bli helg nu!!!
Hittade en tröja på rean när jag var inne i stan....

Good day...

Det har varit en mycket bra måndag! Har parkerat mig i soffan och ska snart kolla på min program och äta lite kvällsmat. Hade tänkt gå en längre runda nu efter jobbet men jag är så trött och har ont i fötterna+ att mitt knä har börjat göra ont igen. Så jag vilar istället och kör ett träningspass imorgon istället.

Lite av dagens kläder:


Måndag...

Jag känner inte att det är jobbigt med måndag. Konstigt nog! Ska snart stiga upp och äta frukost samt göra mig iordning för jobb. Räknar ner dagarna eftersom det är min lediga helg. Åå vad jag längtar!

Min mage kändes bara bättre och bättre igår och jag kunde äta utan att må dåligt. Då jag fortsätter att dricka medicinen jag köpte igår och hoppas att den gör underverk resten av veckan. På tal om en annan sak, jag vägde mig för en stund sedan och jag har gått ner ett halvt kilo till! Jag kommer säkerligen gå upp senare när jag börjar få tillbaka lite muskler. Är sjukt peppad inför en ordentlig träningsvecka! Imorgon slutar jag tidigt och då ska det tränas på bollen!

Nu frukost: Banan, fil och solrosfrön.


My day

Solen skiner och det haglar om vart annat. Jag har varit igång hela dagen fast jag skulle vilat.

Började med ett besök på Apoteket för att hitta hjälp mot min lilla mage och fick med mig hem en trevlig flaska hem ( hoppas jag!) som bara innehöll ingredienser ifrån växtriket. Hoppas att det funkar!

Atlas och jag begav oss ut på en promenad i förmiddags och kollade vårtecken. Härligt även fast det blåste upp till storm och haglade mitt i vår promenad.

Sedan har jag handlat och nu står gulasch soppan på spisen. Nu får det bli vila resten av dagen!

https://cdn3.cdnme.se/4048589/7-3/pic_51617f339606ee4b6c171f29.jpg">https://cdn2.cdnme.se/4048589/7-3/pic_51617f339606ee4b6c171f29.jpg">https://cdn3.cdnme.se/4048589/7-3/pic_51617f339606ee4b6c171f29.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/4048589/7-3/pic_51617f339606ee4b6c171f29.jpg">https://cdn3.cdnme.se/4048589/7-3/pic_51617f339606ee4b6c171f29.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/4048589/7-3/pic_51617f339606ee4b6c171f29.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/4048589/7-3/pic_51617f339606ee4b6c171f29.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/4048589/7-3/pic_51617f339606ee4b6c171f29.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/4048589/7-3/pic_51617fdfddf2b35629cfaf08.jpg">https://cdn1.cdnme.se/4048589/7-3/pic_51617fdfddf2b35629cfaf08.jpg">https://cdn2.cdnme.se/4048589/7-3/pic_51617fdfddf2b35629cfaf08.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/4048589/7-3/pic_51617fdfddf2b35629cfaf08.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/4048589/7-3/pic_516186e0e087c319d975a58d.jpg">https://cdn3.cdnme.se/4048589/7-3/pic_516186e0e087c319d975a58d.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/4048589/7-3/pic_51618706ddf2b3562da2ead4.jpg">https://cdn2.cdnme.se/4048589/7-3/pic_51618706ddf2b3562da2ead4.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/4048589/7-3/pic_51619de2e087c319f46029bb.jpg" class="image">


Orka!

Efter 10 timmars sömn känner jag mig fortfarande lika kass som igår. Har haft en jäkla magont nu i två dagar. Det är bra ibland och jag är glad men så äter jag och mår uselt igen efter en stund. Tar tabletter och samarin men det hjälper bara för stunden. Jag vill verkligen inte ha ont för jag vet att under all smärta finns ett jäkligt bra humör! Om min mage inte slutar krångla snart går jag till doktorn!

Tänkte också nämna hur det har gått med träning och mat i veckan. Jag är nöjd! Har tränat nästan varje dag och haft en jäkla träningsvärk. Dessutom så har jag inte suttit stilla mycket för övrigt då jag jobbar mycket och när jag väl var ledig blev det shopping och då rör man ju på sig en massa också. Maten har också gått bra. Frukosten har gått bäst och så har jag ätit sallad nästan varje dag förutom i fredags då vi hade goda vänner här och lagade lite middag.

Inget godis i helgen. Och sugen är jag inte! Så det kanske är bra att magen värker;). Överlag, det har varit en bra vecka och jag ska om en stund ställa mig på vågen.

Usch, jag tror detta kommer bli en något plågsam dag!


In love with this....

Blev lite kär i Nelly.com´s klädkollektion Estradeur. Vill ha typ allt därifrån!
 

Slutkörd....

Nu är jag ganska trött måste jag säga. Sedan vi kom hem har vi hunnit med att städa hela lägenheten och så bestämde jag mig för att låta mina nya träningsskor vila och köra ett pass hemma istället. Det var fruktansvärt jobbigt och det känns att jag inte tränat på länge. Men det tog bra och svetten rann. Nu är jag helt svag i benen och mina vader, ajaj! 
 
Imorgon väntar långdag på jobbet så därför ska jag redan nu parkera mig i sängen och titta på " Sex and the city" tills jag somnar. 
Vad vore SATC utan Samantha? Hon är grym!

Nya träningsskor check!

Åå vilken mysig dag det har varit! Sambon och jag tog med oss Atlas för att åka till en annan stad och shoppa. Och vi hittade precis det vi behövde och lite till. Hade massor av kassar med oss hem efter att ha tillbringat några timmar i sportaffären. Fast det var faktiskt inte jag som handlade så mycket. En av kassarna var mina och det var mitt enda och bästa köp. Ett par nya träningsskor. Äntligen! De var så sköna och jag älskar färgen. Grymt nöjd!

Hade tänkt att träna hemma idag på min boll men nu är jag grymt sugen på att testa skorna ju :)


Apr. 04, 2013

Just nu sitter jag och hugger in på mitt favoritmål på hela dagen, frukosten! Det fick bli turkisk yoghurt med blåbär och ett knäckebröd.

Det är min lediga dag denna veckan och jag är så lycklig över att jag är ledig. Vet inte varför jag hade en sådan frihetskänsla när jag åkte hem från jobbet igår men jag behövde en ledig dag nu alltså!

Min sambo och jag ska ägna lite tid till varann idag och ha en heldag tillsammans. Han har suttit och spelat över nätet i flera dagar med kompisar vilket har gjort att vi inte sagt många ord till varann då jag har jobbat också. Igår körde vi en runda och åt sedan fruktsallad till en massa roliga program. Jag har fortfarande inte fått upp honom från sängen så vad vi hittar på denna dag vet jag inte. Vi får se!


Kärlek till denna....

Kan inte sluta ta på mitt hår! Jag har verkligen hittat en ny älsklingsprodukt till håret. Den är himelsk och jag kommer aldrig sluta använda den! Det är Lóréals hot and stright cream. Den funkar så bra på mitt hår ochjag tror aldrig att jag har haft så bra kvalité på mitt hår som efter jag använt den. Det blir verkligen rakt och glänsande. Jätte lätt att kamma ut håret och håret blir så levande. Är supernöjd och den lever upp till precis allt den lovar!
 
 
 
 
 

Strewberry love....

Efter en uppfriskande promenad på kvällskvisten så tog jag lite jordgubbar men vaniljkvarg. Gud så gott! Smakar som jordgubbar med vaniljglass.
 
Saken är den att vaniljkvargen innehåller nästan dubbelt med kolhydrater om man jämför med naturell kvarg men det är ju bättre än att äta glass! Så för min del är det helt okej att äta smaksatta kvarg/kesella men bara det inte blir för ofta. Jag kommer säkerligen använda det många gånger framöver!

Starta dagen nyttigt....

Börjar dagen med en nyttig och god frukost tillsammans med SATC avsnitt.

Min frukost:
- Naturell yoghurt
- Banan
- Krossat knäckebröd
- Solrosfrön


Time to sleep...

Sedan klockan ändrades en timme är allt så konstigt. Tiden går så fort och jag kan inte somna i rätt tid. Lite konstigt det där med att ändra klockan...

Imorgon väntar jobb men jag börjar sent så att jag somnar sent är inte i hela världen. Efter att ha varit ledig i fyra dagar(dessvärre sjuk några av dem) så hade jag kunnat tänka mig mig att vara ledig för evigt typ. Det är ju så underbart att göra vad man vill när man vill. Tänk liksom att bara kunna sticks iväg på en resa imorgon om man får lust? Inre helt fel!

Efter SATC avsnitt och hundmys i sängen så ska jag försöka sova. Imorgon är det nya tag som gäller!


Laddar kylskåpet...

Har varit och handlat lite inför veckan. Handlar såklart inte allt på en gång utan lite i taget så det blir variation av det hela. Maten inför veckorna kommer jag inte planera så mycket i förväg pga vi har mataffären rakt över gatan.

Handlade bl.a. Naturell yoghurt och kvarg som kommer vara en bra bas för att göra många goda frukostar med.


En bra dag...

Äntligen känner jag mig som vanligt. Glad, pigg och stark.

Mamma och pappa har varit på besök. Vi satt och solade på vår balkong där det var riktigt varmt! Så underbart att värmen är påväg, på riktigt! Sedan åkte vi till en park och lät Atlas springa lös och göra sig av med all energi han har.
Efter att de åkte så gick jag en pw ensam med musik i öronen för att peppa mig själv. Imorgon börjar ju allvaret och det ska bli riktigt kul!


Kväll med vänner som var behövlig...

Äntligen börjar jag få hoppet tillbaka. Mår mycket bättre efter att ha vilat hela förmiddagen och sedan drog jag och sambon iväg för att titta på bio med ett par vänner. Vi kollade på filmen Grodorna. Jätte mysig film och det känndes lagom ansträngande för mig med bio. Efter det var jag jätte hungrig efter att inte ha ätit något på nästan tre dagar så vi stack och åt thaimat. Fast jag höll mig undan starka kryddor. Efter det mådde jag underbart och det var så skönt att få lite i magen. Stack hem till vår lägenhet och satt och pratade i flera timmar. 
 
Denna kvällen har gjort mig lite gladare men jag är fortfarande besviken på hur denna helgen har varit. Att jag missade fest igår och att jag haft sådan ångest över att jag mått dåligt. Dessutom får jag alltid ångest när jag är borta från jobbet. Det värsta jag vet! Men jag måste försöka tänka positivt och inte förstöra den ledighet som är kvar nu och som jag faktiskt behöver.
 
Imorgon ska jag ta det lugnt och njuta av den lediga måndagen och mysa med min finaste älskling på jorden.Tänk att vi varit tillsammans i tre år nu. Och jag älskar honom bara mer och mer för varje dag <3
Min fina<3