I väntan på det nya året!

Gaaww, har inte kunnat sova på två nätter nu. Anledningen är att jag har varit uppe i varv och helt enkelt inte varit ett dugg trött! Saken blir inte bättre av att klockan ringer tidigt. För jag ska ju faktiskt jobba idag, på nyårsafton. Det är visserligen bara några få timmar men det känns onödigt!

Ikväll blir det festligheter minsann! Så kul ska det bli!



Morgonstund






Lägenheten del 1

Nu har vi bott i vår lägenhet i mer än 1 år. Jag minns när vi flyttade in här, vi var bland de första och känslan av att kliva in i en splitter ny lägenhet var ett minne för livet. Det luktade nymålat och man kunde hitta sågspån lite här och var. Den hade allt jag någonsin velat ha och var för bra för att vara sann.

Än idag älskar jag denna lägenhet. Den öppna planlösningen, baren, det fina köket, all förvaring, den stora balkongen och varenda millimeter av planerad yta. Även området är så fint och lugnt. Det är en Mullsjö att trivas i och de känns lyx för varje dag att vistas här. Det är inte jättebilligt att bo här men jag betalat så gärna de kronorna för att få bo här! Det är värt varenda krona. 
Tänkte dela upp bilderna på rummen i olika inlägg :) 
Här kommer de första:)

Köket:








Inte att leka med....

Humöret är uruselt och jag orkar knappt med mig själv. Känns inte alls som lördag, allt känns bara jävligt tråkigt! Låser in mig i sovrummet och kollar på en film och försöker att inte tänka för mycket.
Skitdag....



Egentid

Stressig dag! Varvar ner med att testa spickmattan jag fick i julklapp och också ett tee som ska få en att stressa ner.



Efter all fet jävla julmat...

Nu ger jag upp all julmat och äter något som känns lite fräschare i alla fall.
Ett glas proviva och lite ost och kex kanske kan kännas lite bättre för magen än det julmat . Sallad imorgon!!!


Julafton nr 2

Sitter just nu och firar lite jul med min sambos familj. Julmat och julklappar i repris. Har fått massa presentkort och godis!
Mys!





Vi ska snart dra oss hemåt för att fortsätta mysa. Äta godis och spela tv-spel. Imorgon är ledigheten slut och jag börjar jobba igen! Mellandagsrea! 

Julklapparna!









Massa fina julklappar!

Jul, jul, strålande jul

Det är fortfarande svårt att förstå att det faktiskt var julafton igår! Men vilken dag det var! Kunde inte önskat mig det bättre. Så glad att få fira med min fina hund och sambo detta året. Vi var först hos mina kusiner och åt en fin julmiddag. Farfar var där och mina föreldrar såklart. Efter middagen var det Kalle Anka och vi mös ner oss i soffan och massa godis stod på bordet. Sedan åkte vi hem till mamma och pappas hus för att fortsätta julfirandet i lugn takt. Det var nästan det bästa. Öppnade julklappar, tittade på tv klassiker som hör julen till, åt lite julbord igen, skrattade, pratade och åt godis. Och på tal om julklappar! Jag fick så himla mycket! Ska paka upp den sedan och ta ett kort på allt fint! 
Jag är i helhet mycket nöjd! Bättre kunde det inte bli!
Mammas och pappas fina gran. Längtar tills vi flyttar till hus så jag kan ha min vita gran som jag alltid drömt om!


Julklapp till mig själv!

Som om inte kvällen kunde bli bättre! Titta vad som låg i brevlådan! En liten tidig julklapp till mig själv. Ska öppna nu och jag hoppas så på att den passar!!!



Julstress, julstress, denna julstress!

Inte för att jag är någon som tar julen på så stort allvar och planerar i flera veckor med mat, paket osv. Tvärt om! Därför så borde jag inte känns någon julstress men jag tycker banne mig man blir stressad av att titta på alla andra!

Efter den här hektiska och långa dagen på jobbet har jag insätt att julen nog aldrig kommer bli det där stressiga för mig. Någonsin! Det räcker med all julklapps hysteri som man ser på jobbet. Efter denna dagen så känns det ungefär som någon kört över en med ett ånglok och sedan bakat tillbaka en gång till för att vara säker att inget liv finns kvar. Haha! Det har aldrig varit skönare att komma hem! Hungrig och trött var jag och möttes av en glad sambo och hund! Mat stod framdukat i form av kex, ost och frukt. Jag är i himmelen! Det var guld värt kan jag tala om! Min sambo är guld värld! 
Nu är min sambo och letar tomteskum. Haha, mitt nys crusch denna julen! Och sedan ska vi dricka julmust, äta tomteskum och spela super Mario så det står det härliga till!!!

Julafton imorgon!

Har precis ätit frukost och nu sitter jag och laddar för en lång och antagligen jäkligt stressig dag på jobbet. Men nu är det ju den sista dagen innan julafton och två dagars ledigt. Jag biter ihop och hoppas på en rolig dag.

Jag är dessutom väldigt glad för att jag ska fira julafton tillsammans med min fina sambo. Första gången vi firar ihop även fast vi varit tillsammans i snart fyra år!

Det var ju till och med ljust idag när jag steg upp!

"Lilla julafton"

Jag och min sambo hade bestämt att ha lite julmys idag eftersom vi båda var lediga och vi inte riktigt vet om vi ses på julafton. Jag vaknade tidigt och lät min sambo sova ut medans jag smög med lite fix ute i köket. Jag fixade glögg, risgrynsgröt, tomteskum, lussebullar och pepparkakor dagen till ära. Vi hade kommit överens om inga julklappar men jag kunde inte låta bli att köpa en liten julklapp. 




Vi ska mumsa på julskum och pepparkakor hela dagen och just nu tittar vi på en julfilm. Jag älskar min underbara pojkvän! Dagarna med honom är de bästa!



Shoppingdag

Morgonen började lugnt med julkalendern och risgrynsgröt men efter det har jag flängt runt i stan i flera timmar, letat julklappar, gjort ärenden och hälsat på en kompis. Fick med mig min andra hälft också i några timmar och han hittade både skor, tröjor och jeans. 

När vi kom hem kände vi oss dock inte riktigt nöjda så vi vilade lite och gav oss åter igen iväg på klappjakt. Jag hittade inte riktigt allt jag ville men jag hoppas det löser sig de sista dagarna. Det viktigaste är i alla fall fixar och även lite julklappar till mig själv har jag köpt.
Provar nya skor :)





Lipstick day

Jag har ganska många läppstift men jag använder dem så sällan. Är ju hur snyggt som helt till en diskret make up. Tog tillfället att använda ett fint rosa stift från Isadora idag.






Ledighet i två jävla underbara dagar!

Att vakna upp och inse att det är fredag och att man är ledig i två dagar känns så sjukt bra! Kan inte beskriva! Ännu bättre var det igår när jag fick lämna jobbet redan kl 20 när det var öppet till 23 efter en stressig och lång dag! Blev hämtad av mina två finaste och resten av kvällen spelades det super Mario och kollades på film tills sent på natten. Det enda som stör mig nu är ett magont och huvudvärk som har kommit och gått i tre dagar nu. Har inte kunnat sova inatt heller. Inte så roligt men jag antar att det inte är så konstigt att få någon biverkning av denna stressiga period. Hoppas på att det går över nu när jag är ledig. 

Jag ska börja dagen med risgrynsgröt och en storvproviva. Sedan ska jag ut på stan och göra den sista julshoppingen och jag ska faktiskt få med mig sällskap. Min sambo har allmänt sig frivilligt att gå med :0 Det händer ungefär 1 gång om året och när det väl händer är det de mysigaste som finns!!

Har en lång lista på saker jag ska handla. Det bästa är att jag ska köpa julklappar till mig själv från min mormor som tjatar på mig. Så visst, tjatar hon så okej ! ;) Så kul!!! Jag vet i alla fall några grejer som är givet att köpa!
Får bli ett peel off och ett holo lack i alla fall. Måste bara ha!


Längtar till ledighet!

Sedan jag kom hem från jobbet har jag legat i soffan under täcket och myst med hund och sambo. Kollat på paradise hotel och haft det bra. Mindre bra med magvärk och huvudvärk för andra dagen som inte vill ge sig :(

Nu måste jag sova för imorgon ringer kl tidigt. Jobbar 9-20. Lång dag men jag hoppad det kommer gå bra! 

Imorgon vid den här tiden sitter jag antagligen och spelar super Mario och njuter av att ha två lediga dagar framför mig. Som jag längtar!!!!
Älskade säng! Jag vill aldrig lämna dig!


Färgbomb!

Färgen på mitt hår försvinner lite för varje gång jag tvättat det. Nu börjar det blonda att synas igenom till och med. Tycker det är jättefin färg nu när den ljusnat så mycket. Men jag vill fräscha upp den innan den försvinner ännu mer. Så idag beställde jag en färgbomb på nätet. Har velat tests så länge och nu kom tillfället. Ska bli så kul att testa. 



Slappa dag!

Har varit hemma hela dagen och gjort ingenting. Kollat på paradise hotel(mitt favo program just nu!), lyssnat på massa musik, druckit varm choklad, gjort naglar, pysslat om mig själv med ansiktsmask och en lång dusch och pussat både hunden och sambon :) 
Nu är jag själv hemma och på en blogg upptäckte jag att det var rea på H&M´s hemsida. Var tvungen att kolla in den och då hittade jag den igen. Jackan jag velat ha såå länge!! Nu var den sänkt en 50-lapp till så jag beställde den. Hoppas bara att jag tog rätt storlek för när jag provade den i somras så kom jag inte ihåg vilken storlek som var bäst. Om det blir en julklapp från mig själv eller från någon annan som vill ge mig den får vi se. 
Den är ju så snygg och den är min!!
 

Bra start på morgonen

Har lyssnat på julmusik och tänt massa ljus nu på morgonen. Ätit en god frukost och så blev jag överraskad när det ringde på dörren och hyresvärden stod där med en julklapp. En stor påse med massa goda grejer. Glögg från Per Morberg, pepparkakor och russin/mandel mix. 
Gjorde min morgon!



Väck mig från mardrömmen

Från extremt bra till extremt jävla dåligt, det är där mitt humör legat idag. Ens sekunden är allt underbart och det löser sig tills något går emot mig och jag kan inte tänks bort smärtan. Då rasar allt, jag fattar inte hur jag orkar och jag vill bara gråta. Allt känns så hopplöst och jag undrar om jag ska få leva såhär nu resten av mitt liv. Jag existerar bara just nu, försöker klara av varje dag som är en motgång och en rent helvete. Resten skiter jag i. Men det börjar på riktigt ta emot att vara stark nu. Jag kan snart inte hålla hoppet uppe då livet i säg inte går att njuta av pga detta. Jag känner att tiden bars rusar förbi, jag vet inte vad det kommer hända med mig, hur jag ska ta tag i det eller vad det är för fel på mig. Just då vill jag inte finnas. Då vill jag bara lägga mig ner och ge upp, ligga som ett koli och inte tänka en enda tanke eller låta något komma åt mig. 

Jag vill vakna upp från denna mardröm. Kan inte fatta att det är detta jag lever i varje dag. Jag vill vakna imorgon och smärtan och de känslor jag har ska vara borta. Jag vill inte falla ihop, jag vill inte att detta ska vara försent. Jag vill leva, leva för att jag älskar det. 

Den här mardrömmen är den längsta och värsta jag har haft och jag vill valna upp från den innan det är försent. 

Frihet!

Kan inte beskriva känslan av frihet när jag gick från jobbet innan. Ledighet och inte bara det. Den värsta veckan på hela året är över. En vecka kvar sedan är det jul.
Firar friheten med lite gott!


Slutet av helvetesveckan!

Ville bara dö igår när jag insåg att helgen var över, utan en gnutta ledigt och det var måndag igen. Satte klockan jättetidigt för att hinna till tandläkaren innan min långdag på jobbet började. Hatar ju tandläkaren men jag har skjutit upp det så länge och ville få det gjort. Sitter där i väntrummet och vill bara få det gjort. En heltimme timme skulle det ta med. Då kommer de ut och säger stt tandläkaren är sjuk. Det var bara att gå igen med svansen mellan benen och försöka fördriva en timme innan jobbet. Blev så less.

Så det är banne mig ingen bra dag idag. Lite sömn, de vanliga smärtorna i halsen och jag känner mig riktigt tidig efter denna veckan. Men så är jag ledig imorgon(äntligen) så jag får tänka på det. Dessutom såg jag att möjligheten till att gå tidigare fanns så jag ska försöka komma iväg kl 5. Bli 5 nu! 

Imorgon ska jag göra en sak, ingenting! Jag ska inte tänka på något som har med jobb att göra, bara ta det lugnt och köra lite skönhetsvård. 



Jag är ingen överlevare

Jag ska inte upp förens kl 10 men ändå har jag legat vaken i några timmar och tankar snurrar i huvudet. Allt handlar om jobb, ångest och rädsla. Den månaden visste jag skulle bli tuff men det är nog värre än vad jag tänkt mig. Jag har inte ens rum att andas. 

Denna veckan är den värsta på hela december och jag mår verkligen inte bra av den! Jag hinner hem och vända ungefär och det är tidiga monar och sena kvällar. Allt i följa av dåligt samvete och ångest för att jag inte hinner något annat eller stanna upp och tänka på någon annan. Jag känner mig omänsklig och min kropp lever på sköra trådar hela tiden. 

Igår var det ännu en tidig morgon, till jobbet och jobba några timmar, sedan hem och duscha, göra sig iordning och bort till en restaurang här Istanbul för att äta middag med mitt extra knäcks jobb. Jag hade haft gråten i halsen hela dagen och varje sekund på hela dagen var en plåga. Kom hem kl halv 11 på kvällen och när jag kramade om min sambo så brast allt. Men jag hann inte ens vara ledsen ordentligt för att jag var tvungen att gå och lägga mig för jag ska ju jobba idag.

Nu är det två jobbdagarna kvar av denna fruktansvärda vecka! Sen tar jag i alla fall en dags ledigt. Jag vill så jävla gärna klara detta! Jag vill vara stark och jag vill kunna njuta av livet. Men just nu är allt bara en stress och ett bekymmer! Jag vet helt ärligt inte hur länge till min kropp orkar. Den bryts ner en liten bit varje dag och snart orkar inte huvudet heller. Jag behöver sömn och vila. Men det kan jag inte fp just nu då stressen är så total.

Vad jag önskar att allt kommer ordna sig!

Repeat,Repeat!

Jag har landat hemma för kvällen. Sen kväll på jobbet då allt såklart skulle krabba till sig. Klockan går lika fort som vanligt när man kommit hem. Syndade med ett glas oboy och några rån. Har lyssnat på min favoritlåt om och om igen. Kan inte sluta!
Några avsnitt family guy nu och sedan ska jag i säng. Klockan ringer tidigt imorgon.
 
Bara tre dagar kvar....
 
 

Lucia

Jag hade kunnat döda för att få sovmorgon idag! Det var tungt att stiga upp och jag är super trött idag också! Så ikväll ska jag lägga mig tidigt! Kommer ha en ensam fredagskväll med vovven för sambon är på festligheter.

Men innan jag kan ta fredags mys så har jag de sista timmarna kvar på jobbet! Massa folk så förhoppningsvis kommer resten av dagen gå ganska så fort.
Idag är det tomteluva som gäller!


Torsdagslyx i den tråkiga vardagen!

Äntligen har jag kommit hem, lagat lite mat och satt mig i soffan! Otroligt skönt! Försöker att inte tänka så mycket då denna veckan är så jävla lång och jävlig! Heldag igen på jobbet imorgon och sedan är det lördag, söndag och måndag innan jag äntligen är ledig! Kommer dock vara lite avbrott i den tråkiga vardagen. Åt julbord med jobbet igår och lyssnade på lucian. På lördag ska jag ut med mitt extraknäck jobb och äta en mega fin tre rätters middag med allt vad det innebär ( ska bli skitkul!). 

Fram tills det är sångdags så ska jag titta på alla skitprogram som finns i mina mjukisbyxor och inte lyfta ett finger. Är så jävla trött idag asså. 
Torsdags lyxade till kvällsmaten idag :)

Gastroskopi

Ångesten och räddslan har varit total i flera veckor inför den här jäkla gastroskopin men jag ville göra det så jävla gärna bara för att få ett svar på flera års magbesvär. Så idag var det dags. Fick inte äta eller dricka på flera timmar innan. Kan klara mig när det gäller att inte äta men att inte få dricka vatten är hemskt men det gick faktiskt bra utan dricka med. Tror någonstanns att jag var mentalt förberedd och jag var ganska lugn på vägen dit. Redan kl 8 på morgonen hade jag tid. Jag hade bestämmt mig, jag skulle göra det! Som tur väl var hade jag min fina sambo med mig och det var en sådan tygghet! Hade aldrig klarat det själv. 
 
I flera veckor har jag fantiserat om hur det kommer att vara, haft ångest, gråtit och haft panik så när jag väl satt där inne så tänkte jag inte så mycket. Fick bedövning i halsen(bad om det) och de förklarade hur det gick till. Näör jag fick se slangen blev jag mindre glad. Den var så mycket tjockare än vad jag trott. Så någonstanns där blev jag paralyserad och bara gjorde som de sa. De sa i alla fall till mig att jag inte skulle kräkas så då blev jag lugnare för det är min värsta skräck. Sen så hände allt bara utan att jag hann tänka efter. Fick bita på den där jävla ringen medans tre doktorer/sköteskor hejade på mig och min sambo stod bakom och höll mig i handen. Om jag ska vara ärlig vet jag inte vilka tankar som gick genom huvudet men det var ingen trevlig upplevelse. Klöktes gång på gång och när de väl började komma ner i magen kändes det riktigt obehagligt. Då fick jag panik, börjae sprattla och viskade snyftande nej. Men jag lugnade ganska snabbt ner mig då tankarna "jag ska fan klara detta" kom tillbaka. Jag lyssnade mycket på vad de andra sa, att det gick bra och att jag var duktig. Men just själva biten när de var i magen var hemsk. När de väl tagit upp slangen rann tårarna och jag kunde inte prata. 
 
När jag väl samlat mig så fick jag reda på att allt såg bra ut och det var inget som såg konstigt ut i min mage. Det kändes lite konstigt med atnke på alla år av smärta och illamående och just där och då stod det klart. Stress och oron är boven som bor i min kropp.På ett sätt är det skönt att veta att min mage är frisk men på ett sätt så känns det synd att de inte hittade ett fel. Nu vet jag väl ganska klart att det är stress men det löser inte problemet. Och jag måste börja leta efter en behandling igen. Helt ärligt vet jag inte vad jag ska göra fortsättningsvis. Jag mår fortfarande inte bra och jag har smärtor som jag vill ska försvinna.
 
Jag är ganska tomm just nu och fruktansvärt trött efter morgonen. Bedövningen har börjat släppa och det gör ganska on i halsen och magen bubblar och värker. Paniken kom därför tillbaka och jag började gråta hejdlöst när jag tänkte på känslan och paniken imorse. Nu ska jag bara ligga inne under täcket hela dagen. Försöka lugna ner mig och inte ha ångest, stress och oror över resten av veckan som är full med jobb. Att detta är över släppte en stor sten från mitt hjärta och det är nog både av lättnad och räddsla tårarna rinner ner för mina kinder. Det är ju inget fel på mig mage.

Livrädd

Kan inte fatta att jag ska göra en gastroskopi imorgon! Så många år som jag fruktat detta. Och nu ska jag göra det. Jag är livrädd men samtidigt vill jag göra det så mycket! Tänk att jag kommer få svar på det jag undrat så länge, i så många år. Ibland tänker jag att det kommer gå bra och att jag tar det då. Ibland får jag panik, föreställer mig det i huvudet, tårarna rinner och på vad alla andra har sagt om hur hemskt det var.

Jag ska klara det, det har jag i alla fall bestämt mig för!

Och ibland känns tanken ganska skön då jag verkligen vill få reda på vad det är för fel på mig. Idag har jag så ont igen och vill bara hem och sova. Men jag har ansvar och en heldag på jobbet. Usch, vad jag inte vill må såhär. De timmarna som är kvar måste gå fort och jag orkar inte må dåligt! 

Måtte bara allt gå så bra det kan!



Födelsedagsfirandex3

I tre dagar har det varit födelsedags firande. I fredags överraskade jag min älskade med ostbricka, tårta, lussebullar och presenter. Var så mysigt! I lördags jobbade jag och firade sedan mamma med middag, tårts och tv mys. Idag har vi firat min älskling igen med hans familj. Varit ute och ätit och så åt vi min hemmagjorda tårta efter det.

Gud, vad mycket skit jag tryckt i mig under dessa tre dagar. Nu längtar jag efter min keso och min nyttiga bär!
Imorgon är det en ny vecka igen. Har fruktat denna veckan länge eftersom jag jobbar måndag till måndag!! Ska även göra gastroskopin(hjälp mig!!!) och så är det julbord och restaurang besök med mina två jobb. Japp, det är väldigt mycket denna veckan! Måste ta en dag i taget nu! Måtte denna veckan gå snabbt!


Ingen vanlig fredag :)

Gahh! Kom inte iväg på lunch förens nu! Massa folk och massa hungrig. Blev en heldag för mig på jobbet idag så min sovmorgon gick åt skogen. Strunt samma för tiden går så himla fort idag. Men jag får passa mig för stressen då man lätt kommer upp i varv under en dag som denna. Försöker på pulsen att lägga sig!

Idag är det ju faktiskt ingen vanlig fredag utan det är min fina,underbara sambos födelsedag. Han fyller 26 år!? Sjukt! Ikväll ska jag fira honom på mitt sätt och på söndag blir det med hans familj. Jag ska efter jobbet åka till en affär och handla massa gott och fixa lite mys hemma. Dock är allt med presenterna inte fixat. Hade beställt två presenter( i god tid!!!) men den ena, som jag beställde före den andra har inte kommit!! Det är sista chansen idag. Kommer den inte så får han vänta till nästa vecka och det kommer göra mig besviken men jag kan inte göra så mycket.
Hoppas så att den ligger i lådan idag!!!
Bananpannkaka till middag! Mums!

Julmys!







Snyggingar!

Jag älskar denna modell av topp. Väldigt kvinnlig! Dessa kommer ifrån Kappahl och finns i 3 färger. Jag har själv köpt den svarta till mig själv i julklapp. Kommer verkligen längta efter att få använda denna. Priser är 249 kr st.





Dagens kroppstrender....

Jag vet inte om det är jag som tycker udda eller är udda men vad är det med tjejer/kvinnor i dagens samhälle som vill träna upp sig, bli muskliga och se ut som en man? Jag har inget emot dem som vill göra det, för det är deras ensak men jag tycker det är grymt okvinnligt och osexigt med upp pumpade tjejer. Ni är liksom fina som ni är! 
 
Jag tycker i alla fall att det inte ser klokt ut och jag ryser varje gång jag ser en musklig tjej. Okej med några små oskyldiga magrutor men stora biffiga armar, bröst och lår då börjar jag undra. Jag kommer aldrig, aldrig tycka det är snyggt med muskler i den grad på tjejer. Jag tycker man ska träna för att framhäva de kvinnliga fomerna, inte dälja dem. En kvinnas kroppsformer är bland det snyggaste som finns. 
 
Okvinnligt!!!
 
Kvinnligt!!!
 
 

Terapi för själen!

Idag bestämde jag mig för att göra det jag mår allra bäst av. Så jag har kollat på alla mina program, surfat på nätet, städat lite, lyssnat på skitbra musik, tagit en promenad och bakat. Alla tankar har faktiskt stannat på det jag gjort. Jag har kunnat koppla av och tänka på nuet. Resten har jag bara vilat.

När jag bakar så finns inte det runt omkring och det som som terapi för mig. Jag gjorde min egna variant av spritsade choklad kakor och de blev grymma!




Se sanningen!

Hur gärna jag än ville gå till jobbet idag bestämde jag mig för att stanna hemma. Visst får jag ångest och hatar mig själv men ens hälsa är obetalbar. Det är inte värt alla pengar i världen. Jag har vid flera tillfälle pressat mig hårt och kommer behöva göra det resten av månaden då det inte ens kommer finnas andrum mellan veckorna. Jag stannar hemma idag och imorgon är jag ledig och jag måste verkligen ta hand om mig själv. Jag ska vila och inte tänka på morgondagen för gör jag det kommer inget bli bättre. 




Ångesten är total

Så dåligt som jag mådde de sista timmarna på jobbet igår trodde jag inte var möjligt. Jag ville bara kräkas och jag var så trött och utmattad att jag inte visste vart jag var. Hade sådana spänningar i halsen och sådan smärta att jag inte stod ut. De två sista timmarna var värst men jag klarade det tillslut. Men jag vet inte hur.

Har sovmorgon idag men jag har inte kunnat sova de senaste timmarna. Jag vill gå till jobbet men jag orkar inte egentligen. Mår så illa att jag vill dö. Jag vill bara stanna i sängen. Jag orkar inte finnas idag. Jag vill bara ge upp. Och det värsta är hur torr jag är i munnen. Kan varken prata eller svälja och inte sova heller för jag måste dricka hela tiden. Jag hatar detta så jag inte finner ord. Läser allas Facebook status om att de ser framemot saker, de tränar och njuter av livet. Fy fan vad jag vill vara där nu. Inte här! Jag vill få det vanliga livet som jag aldrig haft där tankarna går till något helt annat än sjukdomar, smärta och oro. 

Jag vill inte ha ett liv som detta.

Förbannade måndag!

Då var det tydligen måndag igen. Och det är en måndag som man verkligen inte vill ha! Usch! Har sovit två timmar Max inatt och när jag tittade på klockan halv 5 så tänkte jag att jag får nog gå till jobbet utan att sova. Var kall och varm om vart annat, smärtor i magen och orolig. Jag hatar att inte kunna sova! Låg vaken i 6 timmar utan att få en blund. 

Jag är som väntat helt förstörd idag. Trött som fan och mår illa. Har också en jäkla magvärk. Har varit på jobbet sedan 9 imorse och jag har nu halva dagen kvar då jag slutar kl 6. Hur ska jag klara detta? Jag vill bara hem och lägga mig nu!