Motivationen är tillbaka!

Äntligen, äntligen, äntligen har motivationen till träning och hälsa kommit till mig! Jag har saknat den så mycket! Nu nör jag har så lite jobbtider så utnyttjar jag all tid jag känner för att träna! Kom igång förra veckan och det kändes så bra! Jag kör på likadant denna veckan och jag har superenergi! 
Jag och min sambo äter ju godis och sådant på helgerna och det har blivit lite väl mycket på just helgerna de senaste månaderna så det var så skönt att komma till insikt att nu är vi trötta på socker! Faktiskt! Trodde aldrig jag skulle säga det! Men min kropp den mår absolut skit av socker. Därför ska vi försöka hitta bättre alternativ till gotte. Det ska inte finas något som heter förbud eller att man inte går äta en god middag med vännerna ibland utan det handlar om balans och om att må bra. Jag har så många bra recept på bättre alternativ och en fruktsallad är minst lika god som en skål lösgodis. Godis kommer jag inte utesluta helt, det tror jag inte men i största mån! Det känns så sjukt bra! Att vara påväg att hitta balansen till en livsstil som alltid kommer gå att leva med. Inga dieter för stunden och inga förbud som bara slutar i ångest. Det ska bli så sjukt spännande att se vad som kommer hända med både kropp och knopp. Jag känner iallafall att det är ett steg i rätt riktning på hur jag vill leva, ett hälsosamt liv som tillfredställer både kropp och sinnen. 



Att försöka sova på en sovmorgon....


Äntligen mår jag lite bättre. Vilken lycka att det går på rätt håll iallafall. Hade sovmorgon idag men vaknade vid halv 8, försökte somna om i ca 1,5 timme men tröttnade och gick upp. Jag gjorde en kopp te och släpade ut täcket i soffan för att titta på Paradise hotel. En lugn morgon med andra ord! Nu är jag jäkligt trött dock men ska bege mig till jobbet för några timmars jobb. Känns trögt idag men jag hoppas det går fort! Ska försöka mig på att gå en liten runda ikväll och se hur kroppen känns. 

Ha en fin dag!

Blir bara sämre :(

Usch, vad det inte är kul just nu :( Skulle befunnit mig på gymmet nu men istället ligger jag i soffan och vill inte existera. Ont i nedre delen av magen, illamående, ingen matlust, svullen osv. Jag pallar inte må såhär mer. Har mått såhär sedan i fredags och nu vill jag att det ska försvinna eller åtminstone bli bättre. Jag är så jävla trött så jag ska bara försöka vila och sova om det behövs. Måtte det gå över! 

Mått dåligt i flera dagar...:(


Har varit ledig sedan i söndags och ska vara det fram tills torsdag. Men jag har mått kasst ända sedan i fredags och gör fortfarande! Så det är inte alls kul! Magen började krångla i fredags och sedan dess har jag mått från okej till sämst i omgångar. Fy fan! Har sådan jävla smärta i nedre delen av magen(känns som mensvärk!?), halsbränna, varm och kall, huvudvärk och jävligt trött. Har tänkt varje kväll när jag lagt mig att jag kanske vaknar imorgon och mår bra men icke! Dessutom har jag inte haft matlust på flera dagar. Bara mått illa. Åhh, jag blir galen! Det suger och jag vill bara att det ska försvinna!

Ska försöka ta mig till en kompis idag. Så jag hoppas det kommer känns lite bättre när jag väl stigit upp än vad det gör nu. Känner mig inte fräsch för fem öre verkligen och tröttheten är hemsk trots det kan jag inte sova! 

Chiapudding med yoghurt

Hur smidigt är det inte med Chiapudding som är klar att äta direkt när du stiger upp. Man kan ju verkligen variera den till tusen i smak och med olika toppings. Här kommer ett recept på en av mina favoriter.

Chiapudding med yoghurt:
2 dl yoghurt(naturell eller grekisk)
1 msk chiafrön

Blanda allt och låt stå i försluten burk över natten.
Ta fram dagen efter och blanda/toppa med valfria tillbehör.jag toppade med granola och lite frukt.