Envisheten vinner

Önskade att allt det onda skulle vara borta när jag vaknade idag men så var inte fallet. Men jag är envis och skulle till jobbet till varje pris! Så jag har klarat 2,5 timme än så länge och det återstår 4 timmar. Det är kämpigt, det kan jag inte sticka under stolen med. Det spänner i bröstet, är svårt att andas och spänningarna / illamåendet i halsen/strupen är olidligt. Men jag har gett mig fan på att klara denna dagen! Har en helt underbar chef som tar hänsyn till hur jag mår och jag har fått gå upp och vila lite. Det känns så skönt att få lägga sig i soffan en stund och slappna av.

Jag önskar så att jag klarar dagen för sedan så är jag ledig imorgon och jag ska vila och sova så mycket jag bara kan. Detta måste bli bättre!


Omtumlande dag

Fick en läkartid ganska fort och det var väldigt skönt att de tog mig på allvar. Hade så ont o bröstet och ville inget hellre än att få någon hjälp. Lite tester, prat och utfrågningar hit och dit. Och det kommer ta tid att få fram ett svar. Jag fick i alla fall ett gott intryck av det hela och kände mig något lugnare påväg hem. Har vilar hela dagen och det känns redan lite bättre. Sedan fick jag med mig ett gäng tabletter också. Ett steg i taget så får vi se vad som händer...

Förutom att läsa tidningar, gosa med hunden och titta på sex and the city sp fick vi lite besök. Vi har äntligen en diskmaskin! Tyvärr så var det något som krånglade med kopplingarna så det gick inte så smidigt som det var tänkt. Vi kommer få vänta med tills imorgon med att testköra den då alla affärer är stängda.

Imorgon väntar jobb för min del och jag hoppas att det är bättre och såklart att jag ska klara dagen utan några större plågor. I helgen ska jag bara göra en sak, VILA!!! Känner mig så extremt ofräsch just nu. Allt har att göra med hur jag mår! Om jag får/när jag får ordning på allt och när tandläkarbesök osv är över ska jag unna mig lite lyx. Jag ska boka en frisörtid, köpa lite nya höstkläder, fixa naglarna osv.

Jag bara längtar tills denna period är över!!

Gissa om jag vill ha denna skinnjackan från H&M!!?? Har kollat in den länge och jag provade den får några dagar sedan. Gud, vad den är fin!!

Vardagslyx! Unnade mig en tidning när jag mår dåligt.


Orkar snart inte mer

Illamåendet/spänningarna i halsen sitter kvar och har varit så extrema de senaste dagarna att jag inte vetat vart jag ska ta vägen. Det har även uppstått smärtor i bröstet som blev värre igår. Jag trodde det skulle bli bättre igår eftersom jag var ledig men det blev det inte. Det var lika jobbigt då och smärtorna i bröstet blev bara värre.

När jag vaknade idag kändes det precis lika dant och jag insåg att det helt enkelt inte var hållbart. Att dessutom spendera en heldag på jobbet kändes inte som en bra idé. Så jag ringde till min chef och sa hur det låg till. Sedan ringde jag fort till vårldcentralen och bad om hjälp. Jag har fått en tid om två timmar och kvinnan i luren nämnde gastroskopi vilket är min värsta mardröm och har varit i flera år. Jag vet inte hur jag ska klara av det! Jag är livrädd,hysterisk och panikslaget. Samtidigt så vill jag få ett svar och en behandling som kan hjälpa mig en gång för alla. Det är så mycket i mitt huvud nu att jag inte kan tänka klart. Jag önskar innerst inne att jag befann mig på jobbet nu och var pigg som en liten lärka!

Jag är otroligt glad att jag har min pojkvän som stöd. Han tröstar mig och kramar mig. Jag vet inte vad jag skulle gjort utan honom.

Fy fan vad jag vill att allt detta ska vara över och att de framförallt hittar ett svar. Min största rädsla är nog ändå om jag går igenom allt detta och så säger de bara:
- Nej tyvärr, vi hittar inget. De ser fint ut!

Då vet jag nog inte vad jag kommer göra och jag känner på mig att det är just de orden de kommer säga!


Kom-och-hjälp-mig

Ja, rubriken är en perfekt beskrivning på hur jag känner mig just nu. Dagen har varit helt olidlig och jag har bara velat lägga mig ner och gråta sådär 1000 gånger. Magen och illamåendet jag haft nu i flera veckor blir bara värre och värre. Det tar kål på mig och jag har inte kraft till något. Att ta mig igenom en dag på jobbet är ett helvete just nu då det känns som att jag ska kräka hela tiden. Detta kan vara det värsta jag varit med om.

Att jag mår såhär påverkar mig på så många sätt. Inte bara det att jag mår dåligt utan jag blir så trött av det och så kan jag inte sova om nätterna för jag kan inte ligga ner för magen. Den känns verkligen helt inflammerad. Dessutom känner jag mig så ofräsch. Jag har ingen ork till att fixa mig och jag har finnar överallt. Denna perioden jag befinner mig i just nu är så jävla jobbig. Jag har så mycket framför mig som jag inte ens vet hur jag ska klara av just nu om jag ska må såhär. Det suger och jag blir så ledsen av det. Jag har så mycket att ge och att må bra ger mig så mycket energi och glädje. Nu är jag en väldigt liten människa som inte har så mycket att säga till om. Magen styr mitt liv och så som jag lever nu är inte hälsosamt på något sätt.

Fy fan! Jag är i alla fall ledig imorgon men några långa hemska veckor står framför mig så jag vet inte om jag kommer kunna slappna av. Det är så mycket jag borde göra men orken finns inte. Jag ska ta bort mitt smink( som jag ständigt sover med) och bädda ner mig i soffan och titta på tv. Jag orkar fan inte existera. Har köpt på mig lite läkemedel idag som jag någonstans tror kommer hjälpa och det är klart att jag önskar. Jag vill bara få må lite bra för en gångs skull!!


Fina fynd!

Har hitills haft en mysig dag som bara den! På loppisen gjorde jag några riktiga fynd och även fast jag hittade något helt annat än vad jag sökte är jag supernöjd! Fick med mig en supercool tekanna med snygg design, koppar i samma mönster som de vasar och ljuslycktor jag har i sovrummet samt en silverkruka också till sovrummet. Ska snart diska allt och ställa ut det. Inredning är så kul!
 
Har värsta ångesten över att jag har en lång jobbvecka framför mig men jag ska verkligen försöka ta en dag i taget! Jag har i alla fall fått i mig lite mat och efterätt. Lyxade till det med att även äta gott idag då det blev en massa över sedan igår. Ska ta det lugnt resten av kvällen med film och så ska det handlas med. Och inredas ;) Älskling är och visar sin bil nu som är till salu så det är bara att hålla tummarna att den blir såld då han börjar skolan om bara en vecka nu! Ska bli spännande :D
 

Kladdkaka och ensamtid

Skriver ett snabbt inlägg då jag är påväg till mina föreldrar då vi ska på en jätte stor loppis! Ska bli mysigt!
 
Hade världens härligaste dag igår! Det var till och med roligt att jobba en lördag och när jag kom hem hade jag lägenheten för mig själv och kunde göra allt det som jag längtat efter! Jag lagade tacos, tittade på film, lyssnade på en massa musik, sjöng, spelade piano,bloggade, målade naglarna och bakade kladdkaka.Det var underbart att få ha lite ensamtid. Det var till och med skönt att sova själv och vakna upp med en lika tom lägenhet för att äta frukost i lugn och ro själv! Jag kommer nog hinna sakna min sambo under dagen och när jag kommer hem får jag krama honom igen :)
 
Min kladdkaka från igår. Gud så gott det var!
 
 

Underbart fina lack man kan vinna!

Såg denna tävling på facebook och var tvungen att klicka in. Det fina med hela tävlingen tyckte jag var att det hela går ut på vad lack har för betydelse för dig. För de de lack man kunde vinna hade nämligen en speciell betydelse för den tjej som tävlade ut dem. Det fick mig att tänka. Och när tävlingsregelrna faktiskt var att berätta om några lack som har en stor betydelse för mig så gick jag in för att öpnna upp min låda med lack för att en och en tänka på vad just detta lack betyder. Naglar är ju en så stor del av mitt liv överhuvud taget och alla min lack är kära ägodelar.
 
Här är länken till tävlingen!
 
Såå fina lack att man inte vet vad! 

Vill ha helg nu!

Jag gör mig redo för jobb! Vaknade redan vid åtta vilket är typiskt mig när jag har sovmorgon. Det gick inte att somna om då jag hade för mycket att tänka på. Så jag steg upp, gick ut med hunden, handlade och lagade mat inför dagen. Sedan åt frukost till sex and the city och gjorde mig iordning efter det. Nu har jag suttit vid datorn en stund för att tagga ner.
 
Kommer spendera resten av dagen till jobb så jag kommer vara hemma sent ikväll. Om allt blir som planerat. Imorgon är det lördag och sista jobbdagen för denna veckan. Längtar tills efter jobbet imorgon då jag planerat in en massa egentid! Ska laga mat, baka, pyssla med musik, kolla film och äta massa gott! Det är ju min gottedag imorgon !
 
Kan det bli helg nu <3

Dagen som inte borde få finnas

Ibland känns vissa dagar bara meningslösa. De dagar där allt bara tar musten ur en borde inte få ens existera för man vill ändå bara att de ska ta slut.
 
Det var min lediga dag idag och jag tyckte det skulle bli så skönt. Bara ett snabbt besök hos tandläkaren tidigt på morgonen och sen hem och lägga sig igen. Men det blev inte riktigt som jag tänkt mig. Jag hade två hål och fick reda på att jag behövde göra ännu en rotfyllning. Jag ville bara gråta när jag hörde det. Har gjort en rotfyllning innan och det var bland det värsta jag har gjort. Som om det vore nog så skulle allt gå på 7000 kr. Jag blev chockad och ledsen. Det var absolut inte det jag hade väntat mig av denna dagen. På vägen hem mådde jag allt annat än bra. Ångest hade jag upp över öronen. Jag var nog inte hemma förens en timme efter tandläkaren då jag var tvungen att samla mig innan jag åkte hem. Det gick inte att sova när jag kom hem utan jag ville bara gräva ner mig kändes det som. Inte nog med vad det kommer kosta, jag vill inte gå igenom detta plågsamma igen. Jag hatar tandläkaren.
 
Så min dag har varit allt annat än kul. Hade ont i hela munnen när jag kom hem samtidigt som jag hade huvudvärk. Sedan har jag varit så trött och illamående hela dagen att mat inte har varit att tänka på. 
 
Jag har legat nerbäddad i sängen hela dagen, tittat på serier och bara velat tänka på annat. Nu har jag fått i mig i alla fall lite fil och knäckebröd så illamåendet försvann för en stund men jag är både kall/varm på samma gång och är så trött att jag inte hänger med riktigt. Jag tror att jag håller på att bli sjuk helt enkelt.
 
Jag har inga planer på att ändra det jag gör. Jag orkar inte helt enkelt. Jag mår dåligt och efter det som jag fick veta imorse så vill jag bara gråta. Usch, vilken dag!

Vardag...

Då var jag hemma igen efter en dag på jobbet. Ledig igen imorgon. Vilken lyx! Har varit mega trött hela dagen och efter att ha stressat runt på jobbet för att hinna med allt jag skulle göra så mådde jag bara illa och höll på att somna i bilen på vägen hem. Haha! Jag ska upp tidigt som tusan imorgon även fast jag är ledig då jag ska till tandläkaren. Aldrig kul av många anledningar men eftersom jag tappat en lagning och börjar få ont ska det ändå bli skönt att få det gjort! Ska mysa framför tv:n hela kvällen när min pojkvän kommer hem. Det blir idol och svenska hollywoodfruar. Älskar att det är så mycket kul på tv under hösten!

Ny t-shirt från KappAhl!


Efter träning smoothie

Har kommit igång igen med träning och kost efter en helg full av godsaker!

Började morgonen med en PW och åt en frukost bestående av turkisk yoghurt, bär, valnötter och banan. Efter att jag varit hos läkaren körde jag träning av mage, rumpa och ben. Testade en ny smoothie efter det som ska vars bra efter träningspass.

Recept:
3 dl kokosvatten
0.5 banan
Mango
Is

Mixa allt och häll i ett stor glas med is!

Den var riktigt uppfriskande och med lite nötter till det var jag både pigg och glad efteråt!

 


Loppis

Det är måndag och jag är ledig! Så skönt att jag dör! Känns som att jag är på ett väldigt gott humör idag och jag ska verkligen njuta av dagen!

Igår var jag på ett desto sämre humör då vi steg upp kl halv 7 på morgonen för att bege oss till loppmarknaden. Dagen bestod av köer, väntan, trevliga och otrevliga människor som skulle pruta även fast priset låg på 5 kr. Mitt tålamod gick i botten tillslut men jag var ändå nöjd då vi säker sålde 75% av allt vi hade med oss!

Vi åkte trötta hem till mina föräldrar sedan och mamma hade lagat mat. Gissa om vi var lyckliga? Resten av kvällen hade vi myskväll med film, gott och blandat, choklad och det regnade hela kvällen så det passade perfekt. Jag däckade i alla fall där i soffan. Var helt slut!

Just nu vet jag inte om jag ska stiga upp eller ligga kvar då jag ska till läkaren om 2 timmar. Lite pissigt när man är ledig men det tar ju inte hela dagen!

(Bild: Pengarna för det vi sålde igår!)


Lyckad kväll

Dagen blev mer fullspäckad än väntat med besök av kompisar, föräldrar och avskedsmiddag på kvällen. Maten blev jätte lyckad och vi hade trevligt. Så tråkigt att de ska flytta!

Klockan är mycket och vi ska upp redan vid halv sju. Jobbigt att sova när man måste! Men jag borde verkligen släcka lampan snart!

(Bild: Dukningen idag!)


Uppe med tuppen!

Vaknade redan vid åtta och steg upp för att ladda telefonen. Men jag gick aldrig och la mig igen....
Nu börjar hungern komma. Har ätar dag och jag ska äta en god frukost med min sambo men han kommer antagligen sova flera timmar till så jag kommer antaligen hungra ihjäl!
 
Ska städa, handla och laga mat/efterätt för ikväll ska vi har avskeds middag för en av mina bästa vänner som flyttar långt uppåt landet i slutet av månaden :( Kommer bli så nedrans tråkigt när hon flyttar! Men jag önskar all lycka verkligen!
 
Om man kanske skulle ta tag i diskberget som väntar!? Snart får vi diskmaskin. Fan vad skönt!

Välförtjänt ledighet väntar

Visst har veckan gått snabbt trots allt men den har varit kämpig! Känner mig helt klart välförtjänt av en ledig helg för nu är jag faktiskt färdig med alla måsten för denna veckan och kan fokusera på det roliga jag planerat!

Kom hem för en stund sedan från mamma och pappa. Åt en bit mat, packade bilen full tills på söndag och så myste jag ner mig under en filt och tittade på tv men min myskatt bredvid mig. Jag är riktigt trött men ska göra ett försök att läsa några rader ändå.

Den här dagen har varit riktigt bra men att krypa ner i sängen slår nog allt!

God natt<3


Fullspäckad dag!!

Har egentligen inte tid att skriva så det får bli kort!

Har massa att göra idag! Ska bege mig till jobbet nu och spendera några timmar där. Ska sedan till mamma och pappa för att hämta loppislådor och äta en bit mat. Sedan vidare till nästa jobb... Kommer bli sent ikväll som jag kommer hem!

Slänger i äg några snabba bilder på hur jag ser ut idag!


Godaste frukosten/mellanmålet

Mmm detta var de godaste på länge! Turkisk yoghurt, banan hackade valnötter och blåbär på toppen. Blev riktigt mätt också!


I mitt kylskåp...

Mitt tips är att veckohandla. Planera vad du ska äta under veckan helt enkelt. För om du slipper springa och handla hela tiden är risken mindre att du lockas av onyttigheter. Vi vet ju alla hur farligt det är att handla när man är hungrig!

Jag har gjort upp listor på vilken mat jag kan äta. En lista för frukost, en för mellanmål, en för middag och en för kvällsmat. Utifrån de listorna kan jag enkelt planera veckans kost.

Det jag fyllde min kyl med denna gång var:
- köttfärs
- paprikor
- mozzarella
- turkisk yoghurt
- nötter
- bananer
- ägg
- äpplen
- kokosvatten
- naturell yoghurt
Och som alltid när jag är och handlar köper jag några packet frusna bär att ha i frysen. Kommer alltid till användning!

https://cdn3.cdnme.se/4048589/7-3/pic_520b4190e087c31e8b244665.jpg" class="image">


Just do it!

Är inne i en period nu där jag får saker och ting avklarade. Saker som jag borde gjort för länge sedan men bara gått och dragit på och vissa kanske jag fortfarande skulle vilja dra på eller strunta i men jag ska tvinga mig själv att göra det och bara köra! Denna månaden händer det saker! Och vi får hoppas att allt är till det bättre.
 
Jag har ju äntligen kommit igång med mat och träning igen och det känns såå bra! Träningen är som den är just nu då jag jobbar mycket vissa perioder och energin är inte den bästa. Men jag har faktiskt hunnit med både ett benpass och några promenader denna veckan! Jag ska också till tandläkaren nästa vecka, fixa min lagning som trillat. Dessutom så ska vi få diskmaskin nu verkar det som. Äntligen! Ska även stå på loppis på söndag och bli av med allt som bara legat utspritt överallt. Åhh vad vi ska sälja! Ska också försöka fixa en frisörtid tills nästa månad. Och sist men inte minst så ska jag upp tidigt imorgon för att gå till läkaren åter igen. Min mage är så plågsam nu att jag inte kan stå ut ibland. Har mått så dåligt hela dagen med illamående och en trötthet som inte varit av denna värld. Men jag är envis och kämpar mig igenom dagarna på jobbet även fast jag interst inne vill åka hem, lägga mig i sängen och bara gråta. Jag håller tummarna för imorgon!
 
Dags att boka frisörtid! 
(Bild från i vintras när jag varit hos frissan)
 

Todays!


Fylld zucchini

Något väldigt enkelt och gott kan jag tipsa er till, fylld zucchini med fetaostkräm! Går att göra i alla möjliga varianter. Jag har kört på en variant som är väldigt enkel och jag tänkte ge er receptet.

Du behöver:
- zucchini
- olja

Fyllning:
- champinjoner
- bacon
- salt och peppar

Fetaostkräm:
- fetaost
- lätt crème fresch
- salt och peppar

Börja med att sätta ugnen på 200 grader. Skär zucchinin på längden, gröp ur kärnhuset och pensla med olja samt salta. Sätt in i ugnen i 20-25 minuter.

Steck bacon och champinjoner med kryddor till. Lägg sedan i det i zucchinin när den är färdig. Servera med fetaostkräm som du gör enkelt genom att mosa fetaosten och blanda med crème fresch. Salta och peppra efter smak!


Kvällshake

Gjorde en härlig shake till kvällsmat, en riktig vitaminbomb!

I hade jag:
Frusen banan
Mango
Frusna hallon
Frusna björnbär
Naturell yoghurt
Mjölk

Mixa allt till en tjockare konstisens och häll upp i ett stort glas! Nyttigt och gott!!


Kom igång på morgonen!

Det härligaste är att ta en PW såhär på morgonen innan frukost. Då kommer man igång ordentligt!

Jag började med en PW på 30 min tillsammans med hunden. Efter det var det frukostdags och jag gjorde min favo röra just nu på kesella, keso och bär. Kör med lätt produkter! Toppade med några smultron för att lyxa till det!


Pepp inför veckan!

Snart en ny vecka med nya tag! Är taggad inför jobb men mest taggad är jag inför en nyttig vecka med träning. Efter att ha läst boken bodylicious så har jag hittat så mycket bra som har med både mat och träning att göra så det finns ingen stopp!
 
Ska vara flitig här på bloggen hela veckan, både lägga upp vad jag äter och vad jag tränar. Blir en bra pepp för mig själv! 
 
Nu kör vi!

Loppisfynd på landet

Har spenderat söndagen hos mamma och pappa på landet. Plockat björnbär, varit ute och gått, ätit gott och läst en massa tidningar. Sedan var vi också på en loppis i närheten där jag gjorde några riktiga fynd! Är så himla nöjd över det jag hittade för det passade perfekt in i vår inredning och jag har dessutom varit väldigt sugen på att köpa just inredning den senaste veckan! Och vad gav jag? Jag gav bara 20 kr för allt! Vilket fynd!
 
Det enda negativa med dagen var när jag tappade min lagning i tanden. :( Tur att jag ska till tandläkaren nästa vecka!
Fatet passade perfekt in i sovrummet och lycktorna fick en plats i köket där jag har haft problem att fylla ut.Nöjd!
 
 

Bikini fynd

Inför en solsemester är det alltid kul med nya bikinis. Jag älskar att köpa bikinis över huvud taget. Jag har dock kollat runt lite extra nu inför Turkiet resan om två månader. De flesta butiker har rea på sommarkläderna och såklart även bikinis. Jag hittade på Lindex ett ställ där de sålde ut bikini för 30 kr st. Det var ganska utplockat men det kan faktiskt vara kul att kombinera ihop något själv. Så det gjorde jag och jag blev ganska nöjd med resultatet.
 
 
 
 
 
 
 
 

Proteinpulver

Jag har länge varit sugen på att beställa ett proteinpulver. Det kan liksom ta mina frukostar till nästa steg. Det finns ju såå mycket man kan göra med just proteinpulver. Både baka, göra goda frukostar och smoothies. Jag funderar starkt på proteinpulver från fitnessguru som jag hört ska vara det bästa!
 
Det är one way isolate jag vill ha för den verkar bra! Och då vill jag ha med chokladsmak!

Min träningsbibel

Jag har väntat på boken i över en månad på biblioteket och nu äntligen fick jag hem den. Den är bara bäst! Har läst halva och jag är redan så peppad att jag spricker! Här är allt man behöver veta. Fakta, inspirerande bilder, övningar, tips, musik som peppar och bäst av allt så är den skriven för en normal människa som lever ett normalt liv. Inget överdådigt som bara får en att tappa gnistan! Äntligen kan man läsa raderna att man måste få leva också med allt vad det innebär! Gud vad glad jag är! 
 
Jag ska köpa denna så snart jag kan för den kommer jag ha så mycket nytta av och om jag är peppad nu!? Så in i! 
 
Nu kör vi!
 
 
 
 

Makalös helg!

Helgen har varit så makalöst bra att jag hade sådan ångest över att gå till jobbet idag. Men det gick och nu är en ny vecka igång som är full av jobb!

Igår hängde vi med vänner hela dagen. Vi var på stranden hela dagen, badade och solade ända tills jag fick en massa solexsem och vi fick åka hem. Haha! Vi följde upp med en bit mat på en fin restaurang och så gick vi hem till oss för att spela spel, äta massa godis och titta på film. Var en helt perfekt dag! Så det var inte konstigt att jag hade ångest!

Nu ska jag lira lite tv-spel och sedan göra lite nytta. Kanske ta en promenad. Började nyttiga veckan med en sallad och jag har varit och handlat massa nyttigheter inför veckan. Nu ska bara träningen komma igång med!


Phuu!

En väldigt lång dag!
 
Först världens drygaste dag på jobbet och sedan vidare till min pojkvän där han var. Han hade varit med och hjälp till med en massa tävlingar hela dagen mellan alla närliggande byar. De var fortfarande i full gång när jag kom och det var såå mycket folk som både tävlade i brännboll och annat. Avslutade med grill när allt var över.
 
Åkte hem och nästan direkt så begav sig Sannie iväg igen och nu är han ute med en kompis och dricker lite öl.
 
Jag hade verkligen sätt framemot att vara själv hemma denna kvällen och jag hade laddat med film, massa godis och tv-spel. Men ingen film var så bra så jag ville kolla på dem, tv-spelet gjorde mig bara rastlös och godiset står mig upp i halsen. Känns som jag aldrig mer vill äta en godisbit igen! Dessutom så är jag sååå trött att jag bara längtar efter sängen och så känner jag mig lite ensam. Det var den kvällen det! Ska snart gå och möta Sannie med Atlas så han får kvällskissa och så ska jag äntligen få krypa ner i sängen. Har aldrig längtat så mycket. SOVA!!!
 
 

Aug. 02, 2013

Herregud, är helt slut efter denna dagen! Har jobbat på två ställen så jag kom hem sent. Sen var det bara direkt iväg och handla. Det är jobbigt att vara vuxen!

Min pojkvän är så snäll som står och diskar fast det borde vara jag. Men som sagt är jag helt slut och imorgon är det jobb igen så jag sparar varenda kraft jag kan!

Imorgon så blir det som sagt jobb och direkt efter det ska jag köra några mil bort till min pojkvän och hans familj. Är lite tävlingar som kommer pågå byarna i mellan och efter det ska det grillas. Men mest av allt längtar jag tills senare på kvällen då jag ska vara själv hemma och ha min egen ensamtid. Det ska bli så jävla skönt! Jag ska göra allt det som jag känner för. Spela tv-spel, sjunga, titta på film och äta en massa godis och glass! Ååå längtar!


Dags att skärpa till sig!

Nästa vecka ska jag äntligen köra igång med nyttigare kost och regelbunden träning igen. Har kommit ur det mönstret lite väl mycket nu under semesterna och efter semestern. Vi ska till Turkiet om 2 månader och så har jag bestämmt mig för att vara i toppform. Så att jag kan äta sjukt mycket där nere sen då vi har all inclusive. Haha! Nej men skämt och sido! 
 
Känner också att jag behöver skärpa till mig när det gäller utseende. När jag ska till jobbet så är det bara upp med håret i en svans och på med lite mascara, på med tightsen och någon topp som jag egentligen inte gillar. Stör mig på det hela tiden! Men jag känner mig så vilsen fortfarande vad det gäller min stil! Jag gillar ju det rockiga men nu börja jag älska den klassiska stilen också. Som klassiskt vitt med guldsmycken. Jag vet att man kan kombinera stilar och ha flera från dag till dag men jag är sååå dålig på det. Jag kan tycka att ett plagg är snyggt men hur fan ska jag kombinera det ? Det är mitt problem. Just nu känner jag för att rensa ut gardroben, sälja allt som jag inte känner något för och börja om från noll. 
 
Dessutom så ska jag snart boka tid hos frissan men jag har inte en anning om vad jag vill ha eftersom jag inte vet vad som passar mig rikitgt har några funderingar men det är osäkert. Jag är också sugen på en spraytan och ögonfransförlängning. Men jag kommer aldrig kunna bestämma mig.
 
Ajja, nu så dör jag i alla fall för vitt, klassiskt, guldsmycken, hårknut på huvudet och svart eyliner.
 
Det vita linnet ovan är från Ginatricot och är så dödligt snyggt att jag funderar på att beställa det!