Blandade känslor

Har varit så jäkla seg hela dagen och humöret har varit väldigt upp och ner. Det känns dock lite bättre i munnen nu så det är skönt! Mamma och pappa var här en runda så jag fick lite sällskap. Och så hjälpte de mig att ta ner alla julsaker så nu är det mycket fräschare. Blev dock så besviken när jag insåg att lamporna jag köpt inte går att ha i hallen så jag måste lämna tillbaka dem imorgon. Såå synd!
Annars har jag inte gjort något vettigt idag. Städat ännu mer, kollat Family Guy, spelat tv-spel och saknat min älskade extremt. Jag hatar när han är borta! Jag kan inte koppla av då. Känns som att jag vill att dagarna ska gå bara trots att jag borde njuta av ledigheten. Helgen blev ju inte riktigt som planerat då jag skulle träffat en kompis men hon blev sjuk. Så jag har lite ångest att jag verkligen bara slöat bort dagarna. Fast jag vet att jag behöver det med och det är ju lite skönt också.

Tog mig i kragen innan och reste mig ur soffan för att ta en promenad. Har varit så godissugen hela dagen så jag behövde komma ut och känna mig lite motiverad istället. I med hörlurarna med bra och hög musik. Började precis hitta peppen men så dig batteriet. Så typiskt denna dagen!! Men det funkade ändå!

Nu ska jag titta på någon film och försöka behålla tröttheten ett tag till. Imorgon ringer klockan vid 7 och det är dags för jobb igen. 
Så skönt att sätta tillbaka den förra inredningen igen. Min favvo lampa är åter igen på plats i hörnet :)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback