Lunch: Tunna omelettrullar med äpple och keso

Smarrigt värre! Och enkelt såklart! Kombinationen äpple, kanel, mandel och keso tycker jag är oslagbar. 

Omelettrullar:
1 ägg
1 msk mjölk (valfri sort)
1 nypa salt

Stek i upphottad panna med lite olja i. Gör den så tunn du kan.

Fyllning:
1 äpple
3 msk keso
1 nypa kanel
Ca 5 st mandlar

Riv äpplet grovt. Blanda med keso och kanel. Lägg i din omelett och rulla ihop. Strö över lite kanel och hacka mandel och strö över. 

Kommentarer
Citroncest - matblogg från Italien säger:

Jag omelettrullar! Brukar också göra sådana, så mycket enklare (och nyttigare) än att blanda ihop pannkakssmet! Låter supersmarrigt med keso och äpple!

Svar: Visst är det smidigt! Du borde testa med keso, kanel och äpple. Svingott!
Maria Kronvall

2015-07-16 | 10:09:12
Bloggadress: http://laureniuslouise.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback