Lunch: Fejkrisotto

Så var det dags för "foodprepp" inför hela nästa vecka. Jag fortsätter i vanlig ordning med mina vegetariska blandningar som jag verkligen är kär i. Det är så roligt och laga och drt blir himelskt!
Denna "fejkrisotto" går supersnabbt att göra om man inte orkar stå i flera timmar och laga mat. 
Fejkrisotto:
Bulgur i valfri mängd
1 grönsaksbuljong
1 gul lök
2 morötter
1 paket stora vita bönor
Ca 15 körsbärstomater
Lite valnötter
Babyspenat 
Parmesan

Koka bulguren enligt anvisningarna tillsammans med 1 grönsaksbuljong. Hacka lök fint och morötter i mindre bitar och fräs mjuka i olja. Tillsätt bönor och låt dem bli varma. Dela körsbärstomater och häll i grytan. Låt allt gotta till sig ett tag innan du häller på valnötterna och bulgurn. Låt bli varmt och smaka av för att se om du behöver salt/peppar.
Servera med babyspenat och parmesan. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback